Žmonės gerieji...mergiukai...gal kas turit tokiomis melsvomis gėlėmis iišmargintų servetėlių...reikia
Dar ČIA
Meskuole, Whatever?, aciu
ernesta1234, vaauu, bet tai kiek darbo ideta!!! Cia daikciukai nemazo formato, todel isivaizduoju, kiek laiko ir kanrtybes suvalge Bet interjera tikrai papuos
ernesta1234, vaauu, bet tai kiek darbo ideta!!! Cia daikciukai nemazo formato, todel isivaizduoju, kiek laiko ir kanrtybes suvalge Bet interjera tikrai papuos
Labuka, o kiek nuostabiu darbeliu, visoms autorems po
MARISHA mieli pirmieji darbeliai, kuo tolyn tuo bus vis gražyn...sekmes kūryboje
senbuvių darbeliai kaip visada nuostabūs, ką čia ir bepridursi
mano nauja dėžutė (dovanokit tik nemoku gražiai pateikti, nerandu tinkamos vietos namuose nors tu ką )
MARISHA mieli pirmieji darbeliai, kuo tolyn tuo bus vis gražyn...sekmes kūryboje
senbuvių darbeliai kaip visada nuostabūs, ką čia ir bepridursi
mano nauja dėžutė (dovanokit tik nemoku gražiai pateikti, nerandu tinkamos vietos namuose nors tu ką )
L.M.A. - Dėkui Darbo tikrai daug, bet aaaai, faina kažką sau pasigaminti
Žiauriai mėgstu burbuliukus
Beje, sobieska, man labai patinka Jūsų skonis Trapu, skoninga, subtilu Norėčiau pati kažką panašaus šia linkme pagaminti, bet pradedu su šia mintim, o galinis rezultatas vis tiek gaunasi - drąsūs, stambūs, dideli potepiai, murzina murzina murzina ir t.t... Matyt ranka daro taip, kaip pati nori
QUOTE(rug_gele @ 2012 08 10, 11:38)
mano nauja dėžutė
Žiauriai mėgstu burbuliukus
Beje, sobieska, man labai patinka Jūsų skonis Trapu, skoninga, subtilu Norėčiau pati kažką panašaus šia linkme pagaminti, bet pradedu su šia mintim, o galinis rezultatas vis tiek gaunasi - drąsūs, stambūs, dideli potepiai, murzina murzina murzina ir t.t... Matyt ranka daro taip, kaip pati nori
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 08 10, 12:25)
Paaagaliau baigiau savo rinkinį Sapnų magija.
Murzybė tikra, bet darbai vienas kitą puikiai papildo
Murzybė tikra, bet darbai vienas kitą puikiai papildo
Grazu,bet niekaip nesuprantu kas tas antras daiktas?
rug_gele,grazus drambliukas,smagi dezute
QUOTE(sobieska @ 2012 08 08, 17:23)
O skirtukelis, superinis Labai grazus visapusiskai
Daug kiek pripliurpet... bet tingiu jau ka rasyt, atostogos
L.M.A daikciukas i vonia ar vonios durims puikus reikaliukas
Sobieska, neturiu. Mielai atiduociau. Atostogauju, rasau is tel. Tai nelabai matau viso vaizdo. Bet patiko dezute su drambliuku, sobieskos pakaba, tik dekoras is kaspino man spalviskao nedera,melynas ar baltas man artodo siteiktu pakabai lengvumo. ernestos komplektukas idomus. Noriu paklausti, ar tas veidrodis senovis?