Gražūs visų darbai, visoms po
QUOTE(c_ataner @ 2012 09 07, 21:39)
O ka cia prisipazint? Jau ne karta sakiau, kad mano vyras gamina viska (bent man)
Nu ne tik tau... pasirodo dar ir man... Beje jau visas isnaudojau, gali buti, kad dar kreipsiuos...
Sobieska, as kaip visada suzaveta tavo nepaprasto grozio darbeliais
Ka tik uzbaigtas uzsakymas
Patiko Sielonese medelis, sobieskos deze labai sobieskiska patinka man tokie pritapymai...
Patiko Sielonese medelis, sobieskos deze labai sobieskiska patinka man tokie pritapymai...
SIELONESE, SOBIESKA,ANANGEL gražūs darbai, verti pagyrimų
AnAngel, rug_gele, dėkoju
dar viena darbas - krikšto dėžė 32x21x14 cm. Pagrindinis pageidavimas, kad vyrautų žalia, melyna, balta spalvos.
Daugiau čia.
AnAngel, pirmas įspūdis pamačius nuotrauką - kaip gražiai nufotografuota, tarsi alsuotų rudeniu. Papuošalinė labai daili. Čia dekupažo popierius? Labai įdomiai atrodo fonas, jis dažytas?
sobieska, įsivaizuoju, kiek daug darbo įdėta. Gražiai įkomponuotos servetėlės.
dar viena darbas - krikšto dėžė 32x21x14 cm. Pagrindinis pageidavimas, kad vyrautų žalia, melyna, balta spalvos.
Daugiau čia.
AnAngel, pirmas įspūdis pamačius nuotrauką - kaip gražiai nufotografuota, tarsi alsuotų rudeniu. Papuošalinė labai daili. Čia dekupažo popierius? Labai įdomiai atrodo fonas, jis dažytas?
sobieska, įsivaizuoju, kiek daug darbo įdėta. Gražiai įkomponuotos servetėlės.
Užbėgau padėkoti už atsiliepimus mano rudeniu pulsuojančiai dėžutei ir pasiūsti balionėlius AnAngel ir Sielonešei už gražius darbelius...džiugu, kad kuriat...
QUOTE(rug_gele @ 2012 09 11, 10:08)
ANANGEL gražūs darbai, verti pagyrimų
Aciu
QUOTE(Sielonešė @ 2012 09 11, 11:47)
Aciu aciu cia servetele
QUOTE(sobieska @ 2012 09 11, 13:28)
Užbėgau padėkoti už atsiliepimus mano rudeniu pulsuojančiai dėžutei ir pasiūsti balionėlius AnAngel
Aciu