Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Gražūs visų darbai, visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 09 07, 21:39)
O ka cia prisipazint? Jau ne karta sakiau, kad mano vyras gamina viska (bent man)  rolleyes.gif

Nu ne tik tau... wub.gif pasirodo dar ir man... lotuliukas.gif Beje jau visas isnaudojau, gali buti, kad dar kreipsiuos... 4u.gif
Atsakyti
Senai dekoruota drobė "Gyvybės medis".

user posted image

Detaliau apie drobę.
Atsakyti
user posted image

didesnės ČIA
Atsakyti
Sobieska, as kaip visada suzaveta tavo nepaprasto grozio darbeliais wub.gif
Atsakyti
Ka tik uzbaigtas uzsakymas 4u.gif
user posted image

Patiko Sielonese medelis, sobieskos deze labai sobieskiska smile.gif patinka man tokie pritapymai... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SIELONESE, SOBIESKA,ANANGEL gražūs darbai, verti pagyrimų thumbup.gif
Atsakyti
AnAngel, rug_gele, dėkoju 4u.gif

dar viena darbas - krikšto dėžė 32x21x14 cm. Pagrindinis pageidavimas, kad vyrautų žalia, melyna, balta spalvos.

user posted image
Daugiau čia.

AnAngel, pirmas įspūdis pamačius nuotrauką - kaip gražiai nufotografuota, tarsi alsuotų rudeniu. Papuošalinė labai daili. Čia dekupažo popierius? Labai įdomiai atrodo fonas, jis dažytas?
sobieska, įsivaizuoju, kiek daug darbo įdėta. Gražiai įkomponuotos servetėlės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielonešė: 11 rugsėjo 2012 - 10:01
QUOTE(sobieska @ 2012 09 10, 14:18)

Šią servetėlę ir aš nuspirkau. Ji man tokia romantiška.. smile.gif o stilius - kažkaip seku Jūsų pėdomis biggrin.gif 4u.gif

O sielonešės mėlyna, žalia, balta - pasakiškai gražus motyvas wub.gif
Atsakyti
Užbėgau padėkoti už atsiliepimus mano rudeniu pulsuojančiai dėžutei ir pasiūsti balionėlius AnAngel 4u.gif ir Sielonešei 4u.gif už gražius darbelius...džiugu, kad kuriat...
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2012 09 11, 10:08)
ANANGEL gražūs darbai, verti pagyrimų  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Sielonešė @ 2012 09 11, 11:47)

AnAngel, pirmas įspūdis pamačius nuotrauką - kaip gražiai nufotografuota, tarsi alsuotų rudeniu. Papuošalinė labai daili. Čia dekupažo popierius? Labai įdomiai atrodo fonas, jis dažytas?

Aciu aciu cia servetele smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 09 11, 13:28)
Užbėgau padėkoti už atsiliepimus mano rudeniu pulsuojančiai dėžutei ir pasiūsti balionėlius AnAngel 4u.gif 

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Įstrigo Sobieskos meniška dėželė, AnAngel kelios dėželės bigsmile.gif , zydresm pakabos smile.gif
Čia mano primityvus darbas... Išbandžiau save ne savo stiliuje biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti