Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(zydrem @ 2012 09 04, 18:21)
visom auksarankem po  4u.gif

o man reikia patarimo blush2.gif pakaba palikti tokia kokia dabar yra ar kokia spalva sonus padazyti g.gif

o as palikciau balta...Man grazu 4u.gif
Atsakyti
Turiu tokią servėtėlę. Aš pakabos briaunas patapšnočiau sausu šepetuku abiem spalvom alyvine ir žydra, gal net ir samanine... Galima lygiai viena spalva padažyt, bet neįdomu gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 09 04, 17:21)

o man reikia patarimo blush2.gif pakaba palikti tokia kokia dabar yra ar kokia spalva sonus padazyti g.gif

Man norėtųsi kažkokio pritapymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 09 04, 19:21)
visom auksarankem po  4u.gif

Labas vakaras 4u.gif Esu su šia servetėle dariusi dėžutę, ir servetėlės motyvus derinau tokiu ,,dalykėliu". Į akrilinį laką sumaišiau pigmentinės bronzos pudros (panašu į porporiną tik žymiai pigiau tongue.gif ), gaunasi tokie kaip blizgūs dažai, na žodžiu man patinka blush2.gif labai dera prie šios servetėlės mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu merginos uz mintis 4u.gif
bet snd man tie balti krastai jau per graziai/steriliai atrode biggrin.gif
susmaisiau spalvas ir padaziau ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 09 05, 14:29)
aciu merginos uz mintis 4u.gif
bet snd man tie balti krastai jau per graziai/steriliai atrode biggrin.gif
susmaisiau spalvas ir padaziau  ax.gif  bigsmile.gif

Prasom pademonstruoti rezultata ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu ir ko tokia tyla temoje??? Kur visos pabegot? Taigi vaikai mokyklose, dareliuose, mamoms laisvos rankos... Ar ne?!

Ka tik uzbaigtas uzsakymas... smile.gif

user posted image
Atsakyti
dailus uzsakymas sis tavo, AnAngel 4u.gif elegantiskas, subtilus ir jaukiai skoningas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 06, 18:53)
Niu ir ko tokia tyla temoje??? Kur visos pabegot? Taigi vaikai mokyklose, dareliuose, mamoms laisvos rankos... Ar ne?!

o mamos tai darbuose.
Jauki, graži komodėlė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 07 rugsėjo 2012 - 10:13
AnAngel iš kur tokių gražių formų dėžutes trauki smile.gif ...man ši dėžutė labai....jauki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 06, 18:53)

wub.gif man labai grazios rankenėles ax.gif

o cia mano pakaba biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
ai ir dar pasirodau biggrin.gif
siam vakaruo reikalingas buteliukas, kitoj pusei fotke yra ir pinigams ideti ale vokelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuoles,
Gal truputi ne i tema, bet Ermitaze siandien ir rytoj nuolaida viskam 25proc. Ta prasme ir dekupazo didelems dezems. Su nuolaida gaunasi apie 21-22lt. Gal kam praves info mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinulyte: 07 rugsėjo 2012 - 18:05