Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Mergaites, toks durnas klausimas. Gal kur matet sereteliu su zodiako zenklais?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 09 03, 06:18)
Žinai, ką aš dar uždėčiau bigsmile.gif ...ogi pasendintą NERTĄ,ne sintetinę juostelę, apjuosčiau dangtelio kraštus..pamėgink pridėt, nebūtina išpildyt smile.gif

Aciu, puiki ideja thumbup.gif clap_1.gif Kazkur turiu lininiu siulu, einu ieskoti, bandysiu nusinerti blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, senai bebuvau, ale nieko ir nenudirbau blush2.gif o jus tokiu grozybiu pridariusios, kad net sirdis dainuoja tongue.gif Visoms po 4u.gif

Cia mano "Kaciuku pievele" blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2012 09 03, 17:17)
Aciu, puiki ideja thumbup.gif clap_1.gif    Kazkur turiu lininiu siulu, einu ieskoti, bandysiu nusinerti blush2.gif

Jau ir man pačiai azartas paėmė belaukiant kaip atrodys thumbup.gif ...būtinai pasirodyk

AnAngel, aš tai nemačiau...spausdinkis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 09 03, 19:37)

AnAngel, aš tai nemačiau...spausdinkis mirksiukas.gif

hmmm jauciu teks blush2.gif
Atsakyti
kazkur neperseniausiai maciau dekupazinio popieriaus melyno su zodiako zenklais, bet dabar neberandu... arba dekostudijoj maciau, arba dekupazo namai.... hmmm
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 09 03, 21:18)
kazkur neperseniausiai maciau dekupazinio popieriaus melyno su zodiako zenklais, bet dabar neberandu... arba dekostudijoj maciau, arba dekupazo namai.... hmmm

Aciu, bet reikia super duper plono smile.gif
Tikriausiai sita matei http://www.dekostudi.../1631-1631.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 03 rugsėjo 2012 - 19:29
Jap jap sitas! et tada ne kuo nepadejau smile.gif
Atsakyti
visom auksarankem po 4u.gif

o man reikia patarimo blush2.gif pakaba palikti tokia kokia dabar yra ar kokia spalva sonus padazyti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 09 04, 18:21)

o man reikia patarimo blush2.gif

O čia jau skonio reikalas, galima ir taip palikti...asmeniškai aš tai kantuočiau tamsia spalvyte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 09 04, 18:30)
O čia jau skonio reikalas, galima ir taip palikti...asmeniškai aš tai kantuočiau tamsia spalvyte rolleyes.gif

g.gif nu bet kokia g.gif as ir taip galvojau pries pradedant daryti biggrin.gif bet viena puse alyvine kita melsva g.gif oi rytas gal uz vakara protingesnis bus biggrin.gif dabar tai tokia "svelni"atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 09 04, 18:34)
g.gif nu bet kokia  g.gif as ir taip galvojau pries pradedant daryti  biggrin.gif bet viena puse alyvine kita melsva g.gif oi rytas gal uz vakara protingesnis bus biggrin.gif dabar tai tokia "svelni"atrodo g.gif

Gal abiejuose pusese yra panasus zalios atspalvis? Taaamsiai zalios...
Atsakyti