Mergaites, toks durnas klausimas. Gal kur matet sereteliu su zodiako zenklais?
QUOTE(sobieska @ 2012 09 03, 06:18)
Žinai, ką aš dar uždėčiau ...ogi pasendintą NERTĄ,ne sintetinę juostelę, apjuosčiau dangtelio kraštus..pamėgink pridėt, nebūtina išpildyt
Aciu, puiki ideja Kazkur turiu lininiu siulu, einu ieskoti, bandysiu nusinerti
Sveikutes, senai bebuvau, ale nieko ir nenudirbau o jus tokiu grozybiu pridariusios, kad net sirdis dainuoja Visoms po
Cia mano "Kaciuku pievele"
Cia mano "Kaciuku pievele"
QUOTE(Gomerta @ 2012 09 03, 17:17)
Aciu, puiki ideja Kazkur turiu lininiu siulu, einu ieskoti, bandysiu nusinerti
Jau ir man pačiai azartas paėmė belaukiant kaip atrodys ...būtinai pasirodyk
AnAngel, aš tai nemačiau...spausdinkis
QUOTE(sobieska @ 2012 09 03, 19:37)
hmmm jauciu teks
kazkur neperseniausiai maciau dekupazinio popieriaus melyno su zodiako zenklais, bet dabar neberandu... arba dekostudijoj maciau, arba dekupazo namai.... hmmm
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 09 03, 21:18)
kazkur neperseniausiai maciau dekupazinio popieriaus melyno su zodiako zenklais, bet dabar neberandu... arba dekostudijoj maciau, arba dekupazo namai.... hmmm
Aciu, bet reikia super duper plono
Tikriausiai sita matei http://www.dekostudi.../1631-1631.html
Jap jap sitas! et tada ne kuo nepadejau
visom auksarankem po
o man reikia patarimo pakaba palikti tokia kokia dabar yra ar kokia spalva sonus padazyti
o man reikia patarimo pakaba palikti tokia kokia dabar yra ar kokia spalva sonus padazyti
QUOTE(zydrem @ 2012 09 04, 18:21)
O čia jau skonio reikalas, galima ir taip palikti...asmeniškai aš tai kantuočiau tamsia spalvyte
QUOTE(sobieska @ 2012 09 04, 18:30)
O čia jau skonio reikalas, galima ir taip palikti...asmeniškai aš tai kantuočiau tamsia spalvyte
nu bet kokia as ir taip galvojau pries pradedant daryti bet viena puse alyvine kita melsva oi rytas gal uz vakara protingesnis bus dabar tai tokia "svelni"atrodo
QUOTE(zydrem @ 2012 09 04, 18:34)
nu bet kokia as ir taip galvojau pries pradedant daryti bet viena puse alyvine kita melsva oi rytas gal uz vakara protingesnis bus dabar tai tokia "svelni"atrodo
Gal abiejuose pusese yra panasus zalios atspalvis? Taaamsiai zalios...