Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Anangel, laukiu tavo adresiuko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2012 08 28, 19:52)
Anangel, laukiu tavo adresiuko wink.gif

Jau nusiunciau 4u.gif Aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 08 27, 10:59)
Tapyta akrilo dažais

"Saulėlydis"

O! Labai patiko, kad tapyta, o ne servetėlė klijuota. Nors ir ne dekupažas jau gaunasi smile.gif Man labai patiko kompozicija, tik spalviškai kažko trūksta iki saulėlydžio temos išpildymo. Man atrodo, reiktų didesnių kontrastų ir šiltesnių spalvų. Bet šiaip tai super! Gi baisiai sunku saulėlydžius tapyti. Jie tokie subtilūs, ir apšvietimas iš daiktų nugaros eina, ko kituose paveiksluose paprastai nebūna.
Atsakyti
Meskuole aciu 4u.gif

Matai as saulelydi matau savaip biggrin.gif Man kai saule leidzias, gyvenimas prasideda, todel ten vien pozityvas ir sviesios gaivios spalvos ax.gif

Standartai nepatinka tongue.gif
Atsakyti
Vis tie patys NICAI, tik kiti darbai... biggrin.gif

user posted image

Laura, aš irgi tokią servetėlę priglausčiau...nors ketvertuką ax.gif
Atsakyti
Nuo pirmadienio mano mažoji draugė pradeda eiti į darželį. Labai norėčiau jai padovanoti gražų plaukų šepetėlį 4u.gif Labai laukiu pasiūlymų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 29, 18:43)
Laura, aš irgi tokią servetėlę priglausčiau...nors ketvertuką ax.gif

Jei netyciom servetele rastum, prisimink ir mane, OK blush2.gif as apie tave irgi pagalvosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 rugpjūčio 2012 - 22:37
SOBIESKA rėmeliai krikšto tėveliams maloniai gražūs thumbup.gif su nematytom detalėm labai gražiai žiūrisi thumbup.gif

PIRIEMIJEI darbeliai skirtukai ir padėkliukai (nepamenu autorės) tvarkingai graziai atlikti, sėkmes tolimesnėje kūryboje.
Atsakyti
Ka tik uzbaigtas uzsakymas... smile.gif Dovana nuo mergaiciu nuotakai, kad po vestuviu turetu kur saugoti nuotraukas, atvirutes ir kitas smulkmenas... smile.gif
user posted image
Atsakyti
dar vienai porai vestuviu proga

user posted image
RA by Linksmų daiktų krautuvėlė, on Flickr
Atsakyti
12 aukso potėpiais dekoruotų servetėlių žiedų ...

user posted image

Kitu rakursu galima žvilgtelt čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 rugpjūčio 2012 - 15:44
Super grazus ziedeliai, tokios technikos as dar nemoku ax.gif
Atsakyti