Anangel, laukiu tavo adresiuko
QUOTE(simon4 @ 2012 08 28, 19:52)
Anangel, laukiu tavo adresiuko
Jau nusiunciau Aciu
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 08 27, 10:59)
Tapyta akrilo dažais
"Saulėlydis"
"Saulėlydis"
O! Labai patiko, kad tapyta, o ne servetėlė klijuota. Nors ir ne dekupažas jau gaunasi Man labai patiko kompozicija, tik spalviškai kažko trūksta iki saulėlydžio temos išpildymo. Man atrodo, reiktų didesnių kontrastų ir šiltesnių spalvų. Bet šiaip tai super! Gi baisiai sunku saulėlydžius tapyti. Jie tokie subtilūs, ir apšvietimas iš daiktų nugaros eina, ko kituose paveiksluose paprastai nebūna.
Meskuole aciu
Matai as saulelydi matau savaip Man kai saule leidzias, gyvenimas prasideda, todel ten vien pozityvas ir sviesios gaivios spalvos
Standartai nepatinka
Matai as saulelydi matau savaip Man kai saule leidzias, gyvenimas prasideda, todel ten vien pozityvas ir sviesios gaivios spalvos
Standartai nepatinka
Nuo pirmadienio mano mažoji draugė pradeda eiti į darželį. Labai norėčiau jai padovanoti gražų plaukų šepetėlį Labai laukiu pasiūlymų
QUOTE(sobieska @ 2012 08 29, 18:43)
Laura, aš irgi tokią servetėlę priglausčiau...nors ketvertuką
Jei netyciom servetele rastum, prisimink ir mane, OK as apie tave irgi pagalvosiu
SOBIESKA rėmeliai krikšto tėveliams maloniai gražūs su nematytom detalėm labai gražiai žiūrisi
PIRIEMIJEI darbeliai skirtukai ir padėkliukai (nepamenu autorės) tvarkingai graziai atlikti, sėkmes tolimesnėje kūryboje.
PIRIEMIJEI darbeliai skirtukai ir padėkliukai (nepamenu autorės) tvarkingai graziai atlikti, sėkmes tolimesnėje kūryboje.
Ka tik uzbaigtas uzsakymas... Dovana nuo mergaiciu nuotakai, kad po vestuviu turetu kur saugoti nuotraukas, atvirutes ir kitas smulkmenas...
Super grazus ziedeliai, tokios technikos as dar nemoku