L.M.A aš tavo darbų fanė ...man taip gražu
Gintan, Sieloneses, Bus_ka darbeliukai irgi šaunūs
L.M.A nerealiai! Net pavydas visų įmanomų spalvų ima Juokauju...
Čia mano raktinė. Užsakymas. Paveikslėlį tokį atsiuntė Buvo iššūkis man pačiai. Bet rezultatas man visai patinka. Toks murzinas, "senas" ir vyriškas...Nekukliai aš čia
Viduje sveikinimo žodžiai. Nespalvotas paveiksliukas. Spausdinaupati ant servėtėlės...
Čia mano raktinė. Užsakymas. Paveikslėlį tokį atsiuntė Buvo iššūkis man pačiai. Bet rezultatas man visai patinka. Toks murzinas, "senas" ir vyriškas...Nekukliai aš čia
Viduje sveikinimo žodžiai. Nespalvotas paveiksliukas. Spausdinaupati ant servėtėlės...
Vasare,daili raktine
beje, pamenate kai kalbejom apie senu daiktu "atnaujinima"
Straipsnis i tema ...
Straipsnis i tema ...
Gal kas turit parduot tokio tipo ryzinio, labai reikia
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 14:56)
Vasare,daili raktine
Straipsnis i tema ...
Straipsnis i tema ...
Ne nu palyginai aisku "Sh" su pirstu... Mes cia ne tokias "senienas" restauruojam ir niekas nekalba apie restauravima, kalba ejo apie seno daikto pritaikyma savo jegomis ir savo aplinkai, buiciai, reikmems.
QUOTE(AnAngel @ 2012 08 23, 15:03)
Ne nu palyginai aisku "Sh" su pirstu... Mes cia ne tokias "senienas" restauruojam ir niekas nekalba apie restauravima, kalba ejo apie seno daikto pritaikyma savo jegomis ir savo aplinkai, buiciai, reikmems.
Ko soki i akis iskart Tiesiog pasirode idomus, juokingas strp. ir pasidalinau
Perfect, bus ka
Sobieska, tu mano, as tavo aciu
VasareV, dekui Bet tai siaip vyriski atributai ir dar motociklai ne toks daznas dalykas dekupaze, o sitoj temoj jau du darbai Ai gi dar ir sobieska neseniai su senoviniu "mocu" rodesi. Smagu
VasareV, dekui Bet tai siaip vyriski atributai ir dar motociklai ne toks daznas dalykas dekupaze, o sitoj temoj jau du darbai Ai gi dar ir sobieska neseniai su senoviniu "mocu" rodesi. Smagu
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 08 23, 16:02)
As turiu likucius bet gan daug liko
VasareV, labai stilingas daikčiukas gavos Super!
L M A, ir aš turiu darytą pernai moto jums į kompaniją
QUOTE(L.M.A. @ 2012 08 23, 16:40)
Perfect, bus ka
QUOTE(L.M.A. @ 2012 08 23, 16:40)
Ačiū. Vat dėl to nedažnumo ir buvau sutrikus, kaip gi čia.. mocas bus...
QUOTE(bus_ka @ 2012 08 23, 18:19)
VasareV, labai stilingas daikčiukas gavos Super!
Ačiū. O čia ir idėja... Vyrui kokiam nors viskio butelaitį
QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 14, 11:32)
Nepykit, šioje temoje man šis labiausiai "vežantis". Gaila, dar neturiu ko parodyt jusu kritikai.