Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(Dvi @ 2012 08 10, 22:56)
The Sweetheart Tree. From this day forward
Zweigart Belfast white 32ct linas, DMC ir Gloriana overdied muline, MH karoliukai. Antra vestuvinės dovanos dalis.

Labai subtilu wub.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2012 08 11, 10:45)
Anksčiau nedarydavau, dabar pradėjau megzti, nes niekaip neradau sau jokio paaiškinimo kodėl negalima smile.gif?

A todėl, kad išlyginus ir įrėminus bus guzai nuo mazgų kitoj pusėj. Va kodėl.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 11, 09:23)
man pavieniai kryželiai normaliai gula, panašiai kaip ir eilute siuvinėjant g.gif jei sakykim viršutinį kryželio siūlą guldau / iš kairės apačios lendu į blogą pusę dešinėj viršuj, tada sekantį kryželį nedarysiu virš išsiuvinėto kryželio, tik žemiau, kad neitų siūlas tiesiai į viršų, visada siuvinėju, kad skylutės laisvos liktų, kad siūlas lenktųsi, o neitų tiesiai ir nedengtų skylutės, nu čia sunku paaiškint, bet man atrodo taip kaip Dvi rašė. Tik tada blogojoj pusėj gaunasi truputį didesni pratempimai, bet užtai gerojoj gražiau ax.gif
O du po vieną ištraukti siūlai ir sudėti į krūvą tikrai gula gražiau nei dvi kartu atskirtos gijos mirksiukas.gif

Butent. Tas pats paaiskinimas kitaip.

QUOTE(Laukine25 @ 2012 08 11, 09:45)
Anksčiau nedarydavau, dabar pradėjau megzti, nes niekaip neradau sau jokio paaiškinimo kodėl negalima smile.gif?

Islyginus darba geroj pusej matosi guzai. Ypatingai jei darbas didesnis ir daugiau spalvu. Mazgai nemezgami JOKIAME siuvinejime, ne tik kryziuku.
Atsakyti
Jus man paaiskinkit kaip jus ISTRAUKIATE ta siula? Ji ir taip atskirti is suvyto stipriai siulo sunku g.gif O del mazgeliu,ka daryti tokiu atveju,jei baigesi siulas,o paskutinis kryziukas yra pvz tokioj vietoj kad paskui to siulo galo niekur neuzkisi nes toj vietoj tiesiog nebera kryziuku kitu? (tai buna pats siuvinio krastas pvz)? Juk nepaliksi palaido galiuko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 11 rugpjūčio 2012 - 10:11
QUOTE(Dvi @ 2012 08 11, 00:24)
Nezinau kaip paaiskint. Reiktu paisyt, o is is mobilaus radau. Pabandysiu kitai paaiskint. Padarai virsutini kryziuko dygsni, perdurdama i bloga puse. Dabar gali durti i skulute taip, kad siulas blogoj pusej butu tiesiog virsutinio siulo tesinys. Arba durti i skylute taip, kad jis ties medziaga persilenktu ir blogoj pusej eitu visai kita kryptimi nei ejo virsuj. Va ir luzo viena karta. Jei supratai - liuks, jei ne- priminkit pirmadieni, pabandysiu nupiesti wink.gif

ne nelabai ,butu puiku jai parodytum ax.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2012 08 11, 10:45)

kaip neturėtu būti ,su mazgais

user posted image

o čia tvarkinga blogoji pusė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 rugpjūčio 2012 - 11:10
Labas rytas, merginos, noriu paklausti tokio stai dalyko:

ar yra didesnis skirtumas, i kuria puse siuvineji (kryzeliu)? Pavyzdeliuose rodoma, kad pirmiausia zygiuoji i desine ir tada grizti i kaire, tad virsutinis siuliukas visad ziuri kairen.
Bet zurnaluose, CSC pvz., matau, kad fotografuoti darbai siuvineti atvirksciai.
Ar cia DB budinga, viska daryti priesingai biggrin.gif ar tiesiog nera skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 11, 12:09)
Jus man paaiskinkit kaip jus ISTRAUKIATE ta siula? Ji ir taip atskirti is suvyto stipriai siulo sunku  g.gif O del mazgeliu,ka daryti tokiu atveju,jei baigesi siulas,o paskutinis kryziukas yra pvz tokioj vietoj kad paskui to siulo galo niekur neuzkisi nes toj vietoj tiesiog nebera kryziuku kitu? (tai buna pats siuvinio krastas pvz)? Juk nepaliksi palaido galiuko....

kaip atskirti siulą

pritvirtinimo būdas

user posted image
perdurt per du siuliukus,pritvirtint per viena .

Manyka kaip kam patogiau,kiekviena turi savo technika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 rugpjūčio 2012 - 11:35
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 11, 12:32)
Manyka kaip kam patogiau,kiekviena turi savo technika  smile.gif

Aciu! 4u.gif
Bet dar va klausimelis: ar pagal savo siuvinejimo buda derini pusinius kryzelius, ar nesvarbu, i kuria puse jie "ziures"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 11, 11:09)
Jus man paaiskinkit kaip jus ISTRAUKIATE ta siula? Ji ir taip atskirti is suvyto stipriai siulo sunku  g.gif O del mazgeliu,ka daryti tokiu atveju,jei baigesi siulas,o paskutinis kryziukas yra pvz tokioj vietoj kad paskui to siulo galo niekur neuzkisi nes toj vietoj tiesiog nebera kryziuku kitu? (tai buna pats siuvinio krastas pvz)? Juk nepaliksi palaido galiuko....

aš darau taip: atsikerpi siūlą, viena ranka laikai prie galo visą siūlą tarp pirštų, kita ranka paimi vieną giją ir trauki, likusios 5 susiraito į krūvą, tada jas ištiesini hihihi.gif
Atsakyti
laba diena,norejau paklausti keliom gijom reikia siuvineti piesinukus?nes as visada siuvineju visom sesiom,bet dabar paskaicius pasimeciau,kad turbut blogai darau blush2.gif
Atsakyti
Uodegyte,nezinau kaip imanoma isgauti tokia blogaja puse idealia kaip tu ikelei antru paveiksliuku doh.gif Man vistiek lieka siulo galiuku ir matosi kaip uz kitu kryziuku uzkisti jie... Nes pradejus siuvineti jau zinau kaip uztvirtinti kad neliktu siulo galo,o kaip pasibaigus siului padaryti kad jo neliktu? Mistika cia man kazkokia blush2.gif

Dantiste,pabandysiu taip kaip sakai 4u.gif As tai tiesiog dedavau siulo gala tarp keliu suspaustu,atskirdavau viena gija i viena ranka o kitus 5 kitoj rankoj laikau ir tempiu i priesingas puses kol atsiskiria.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte1982 @ 2012 08 11, 14:13)
laba diena,norejau paklausti keliom gijom reikia siuvineti piesinukus?nes as visada siuvineju visom sesiom,bet dabar paskaicius pasimeciau,kad turbut blogai darau blush2.gif

Oho, sesiom tai daug bigsmile.gif turbut gaunas "riebus" siuvinys?
Schemose visada raso keliom gijom kuriuos kryzelius reikia siuvineti. Dazniausiai dviem.
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 11, 15:02)
Oho, sesiom tai daug bigsmile.gif  turbut gaunas "riebus" siuvinys?
Schemose visada raso keliom gijom kuriuos kryzelius reikia siuvineti. Dazniausiai dviem.

susinaudoja dayg siulu blush2.gif
Atsakyti