Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(vasarė @ 2012 08 10, 17:15)
man labai grazus tas svyturys, o kavinej kiek grozio duos BS finale  thumbup.gif

Kavinė labai lengvai siuvinėjasi, 14 aida ir du trečdaliai pusinių kryželių.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 08 09, 20:36)
as irgi grynai taip siuvineju.tik gal niekada nepradedu viduryje,jei pilnas paveikslas uzpildytas kryzeliais  ax.gif

Neturiu nusistatymo nuo kur į kur siuvinėt. Kaskart žiūriu į pešinuką nuo kur patogiau pradėt. Esu siuvinėjus ir iš vidurio, kai reikėjo labai išlygiuoti.

QUOTE(Florestina @ 2012 08 10, 18:34)
Kavinė labai lengvai siuvinėjasi, 14 aida ir du trečdaliai pusinių kryželių.

O man kai tik pusiniai tai ir stoja darbas. Kaip aš jų nekenčiu bash.gif
Atsakyti
The Sweetheart Tree. From this day forward
Zweigart Belfast white 32ct linas, DMC ir Gloriana overdied muline, MH karoliukai. Antra vestuvinės dovanos dalis.

user posted image
Atsakyti
Man kryziukai irgi negraziai gula,kad ir ne pavieniai o eilutemis,nezinau del ko cia,gal kad kai siula atskiri i atskiras gijas jos tokios netiesios buna,pasigarbanojusios,ir ant medziagos negula lygiai todel g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 10 rugpjūčio 2012 - 21:43
Siula reikia ne skirti, o istraukti. Jei dedat 2-3 siulus, o ne lenkiat, juos reikia istraukti po viena. Siuvinejant adata visuomet turi buti bedama i audini ir istraukiama statmenai medziagai. Medziaga turi buti itempta kaip bugnas. Siuvinejant reikia nuolat atsukineti siula, kad abu siulai niekada nebutu susisuke. Jei darot pavienius kryziukus, siulas geroj pusej+blogoj pusej+geroj pusej neturi eiti viena linija, jo kryptis turi luzti 2 kartus. Ir reikia per praktika atidirbti siulo itempima. Va ir visos paslaptys biggrin.gif Ir jokiu mazgu blogoj pusej!!!!!
Atsakyti
Ir viskas čia labai paprasta biggrin.gif Nu bet vis tiek ne visada gražiai pavyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 08 10, 23:58)
Siula reikia ne skirti, o istraukti. Jei dedat 2-3 siulus, o ne lenkiat, juos reikia istraukti po viena. Siuvinejant adata visuomet turi buti bedama i audini ir istraukiama statmenai medziagai. Medziaga turi buti itempta kaip bugnas. Siuvinejant reikia nuolat atsukineti siula, kad abu siulai niekada nebutu susisuke. Jei darot pavienius kryziukus, siulas geroj pusej+blogoj pusej+geroj pusej neturi eiti viena linija, jo kryptis turi luzti 2 kartus. Ir reikia per praktika atidirbti siulo itempima. Va ir visos paslaptys biggrin.gif Ir jokiu mazgu blogoj pusej!!!!!

sutinku su isdestytom mintim smile.gif as duriu beveik statmenai ,truputi gulsciau,siuvineju su labai itemptu audiniu ,tesingai ir apie susisukusi siula ,visada ji sukineju,kad butu nesusisukes.

o sio teiginio nelabai supratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 rugpjūčio 2012 - 22:10
Nezinau kaip paaiskint. Reiktu paisyt, o is is mobilaus radau. Pabandysiu kitai paaiskint. Padarai virsutini kryziuko dygsni, perdurdama i bloga puse. Dabar gali durti i skulute taip, kad siulas blogoj pusej butu tiesiog virsutinio siulo tesinys. Arba durti i skylute taip, kad jis ties medziaga persilenktu ir blogoj pusej eitu visai kita kryptimi nei ejo virsuj. Va ir luzo viena karta. Jei supratai - liuks, jei ne- priminkit pirmadieni, pabandysiu nupiesti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 08 10, 21:56)

visada giriu ir dziaugiuosi akimis 4u.gif

QUOTE(Dvi @ 2012 08 10, 22:58)
1.Siula reikia ne skirti, o istraukti. Jei dedat 2-3 siulus, o ne lenkiat, juos reikia istraukti po viena. 2.ei darot pavienius kryziukus, siulas geroj pusej+blogoj pusej+geroj pusej neturi eiti viena linija, jo kryptis turi luzti 2 kartus.
3.Ir jokiu mazgu blogoj pusej!!!!!

1 g.gif jei nusikerpu reikiama ilgi, tai kame skirtumas tampa, ar as dvi gijas is karto atsiskiriu is tu 6, ar imu po viena ir paskui sudedu i 2. Verdama i adata juk pertempiu ir issitiesinu g.gif ar as cia ne taip supratau ax.gif
2 lauksim pirmadienio biggrin.gif
3 niu tai aiskiai, kad jokiu drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 10, 23:59)
1 g.gif jei nusikerpu reikiama ilgi, tai kame skirtumas tampa, ar as dvi gijas is karto atsiskiriu is tu 6, ar imu po viena ir paskui sudedu i 2. Verdama i adata juk pertempiu ir issitiesinu  g.gif ar as cia ne taip supratau  ax.gif

2 siulai, atskirai istraukti, graziau gula vienas salia kito nei 2 atskirti kartu. Skirtumas yra. Tiesink netiesines, lygink nelygines. Kuomet siuvineju kitokius (needlepoint darbus), tek kartais reikia ir 4 siulus idealiai lygiai suguldyti viena salia kito. Jei gijas skirtum, sansu tai padaryti nebutu jokiu.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 08 10, 21:02)
O man kai tik pusiniai tai ir stoja darbas. Kaip aš jų nekenčiu  bash.gif

kad pusiniai kryžiukai - pusė darbo biggrin.gif nueini eilutę, o grįžt nereik bigsmile.gif aš tai labai juos mėgstu ax.gif

QUOTE(Dvi @ 2012 08 10, 21:56)

swoon.gif thumbup.gif

Florestina, gražūs procesai 4u.gif

man pavieniai kryželiai normaliai gula, panašiai kaip ir eilute siuvinėjant g.gif jei sakykim viršutinį kryželio siūlą guldau / iš kairės apačios lendu į blogą pusę dešinėj viršuj, tada sekantį kryželį nedarysiu virš išsiuvinėto kryželio, tik žemiau, kad neitų siūlas tiesiai į viršų, visada siuvinėju, kad skylutės laisvos liktų, kad siūlas lenktųsi, o neitų tiesiai ir nedengtų skylutės, nu čia sunku paaiškint, bet man atrodo taip kaip Dvi rašė. Tik tada blogojoj pusėj gaunasi truputį didesni pratempimai, bet užtai gerojoj gražiau ax.gif
O du po vieną ištraukti siūlai ir sudėti į krūvą tikrai gula gražiau nei dvi kartu atskirtos gijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 08 10, 21:58)
Ir jokiu mazgu blogoj pusej!!!!!

Anksčiau nedarydavau, dabar pradėjau megzti, nes niekaip neradau sau jokio paaiškinimo kodėl negalima smile.gif?
Atsakyti