Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 10, 15:06)
darbeliai wub.gif
as kaip tik dabar dama siuvineju su kava tik mano atvirksciai dama bus juoda o fonas baltas. tik dabar galvoju ar palikt issiuvinejus juoda ar dar ir baltu siulu padengt fona g.gif

tikrai nesiuvinekit fono schmoll.gif Originale ir yra - tamsi moteris, sviesus audinys.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 10, 14:17)
tikrai nesiuvinekit fono  schmoll.gif Originale ir yra - tamsi moteris, sviesus audinys.

4u.gif dekui uz nuomone smile.gif
Atsakyti
Labas, iš karto atsiprašau jog gal ne į temą, bet paklausti neturiu kur kitur blush2.gif Kas galėtų pagelbėti padarant schemą iš nuotraukos ax.gif
Atsakyti
vasare del kryžiukų gulimo,taip yra nes ,daug pavienių yra ,nes kai tarpus darai, siūlas išsitempia,tame tarpe ,kitos spalvos kryzelis,jis ispraustas.išsiplaus ,truputi susilygins.žinok nervuoja ir mane ,kai siuvinėji ir matai iš arti,bet matai tik tu .Įpratau nesinervuoti biggrin.gif

Agnesyte i až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 rugpjūčio 2012 - 15:09
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 10, 16:04)
vasare del kryžiukų gulimo,taip yra nes ,daug pavienių yra ,nes kai tarpus darai, siūlas išsitempia,tame tarpe ,kitos spalvos kryzelis,jis ispraustas.išsiplaus ,truputi susilygins.
Agnesyte i až  4u.gif

Aciu Uodegyte 4u.gif
tikiuosi, kad pasilygins, is principo gal ir netragiskai, net nezinau, bet kai is arti ziuriu, kimbu prie saves doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 08 10, 14:16)
dar viena tokia taisyklė yra - siuvinėti nuo viršaus į apačią, tada mažiau darbelis trinasi nuo rankų, nei kad siuvinėjant iš apačios

Aš tai siuvineju nuo saves link saves,durdama i audini.

QUOTE(vasarė @ 2012 08 10, 17:12)
Aciu Uodegyte  4u.gif
tikiuosi, kad pasilygins, is principo gal ir netragiskai, net nezinau, bet kai is arti ziuriu, kimbu prie saves  doh.gif  lotuliukas.gif

o ant kokios siuvinėji ? užsišarvuok kantrybe biggrin.gif ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 rugpjūčio 2012 - 15:15
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 10, 16:14)
Aš tai siuvineju nuo saves link saves,durdama i audini.
o ant kokios siuvinėji ? užsišarvuok kantrybe  biggrin.gif ir viskas bus gerai  smile.gif

18 ct, su kantrybe dar viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Vasare,tau rykščių reikia duoti lotuliukas.gif ,lygiausi tie kryžiukai,o ji kabinėjasi rolleyes.gif ...pamatytum mano HAED doh.gif ,nu bet gi kaip Uodegytė ir aiškino ,nieko čia nepadarysi,pavieniai kryžiukai tokie jau būna 4u.gif ...bet jau tempas pas tave to HAED'o- tai ohoho thumbup.gif ,per du mėnesius šitiek padarius,žiūrėk nė metų nereiks ir baigsi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 10, 11:31)
Sveikos koleges bigsmile.gif

kad jau prakalbot apie siuvinejimo budus, islisiu ir as is pogrindzio  ax.gif

Oho koks darbu gausumas wub.gif wub.gif be galo patiko moters ir viro siluetas tobula wub.gif
Atsakyti
Prieš atostogas prisiduodu su savo procesais:

user posted image

Ir pradėta Pajūrio kavinė:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 08 10, 16:26)
Vasare,tau rykščių reikia duoti lotuliukas.gif ,lygiausi tie kryžiukai,o ji kabinėjasi rolleyes.gif ...pamatytum mano HAED doh.gif ,nu bet gi kaip Uodegytė ir aiškino ,nieko čia nepadarysi,pavieniai kryžiukai tokie jau būna 4u.gif ...bet jau tempas pas tave to HAED'o- tai ohoho thumbup.gif ,per du mėnesius šitiek padarius,žiūrėk nė metų nereiks ir baigsi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

as kai paziuriu i meistriu sioje temoje kryziukus (aisku, labai daug darbu, kur viena spalva siuvinejasi daug ploto ir nera pavieniu kryziuku misraines), tai man rodos, kad as niekad nemokesiu taip graziai suguldyt siuliuko ax.gif patirties mazai dar biggrin.gif tik keli didesni darbai ir nepilnai du metai siuvinejimo biggrin.gif
kas cia zino, kaip laikas leis, norisi kuo greiciau pamatyti visuma ant drobes cool.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 08 10, 16:54)
Oho koks darbu gausumas wub.gif  wub.gif  be galo patiko moters ir viro siluetas tobula wub.gif

4u.gif
QUOTE(Florestina @ 2012 08 10, 17:53)

man labai grazus tas svyturys, o kavinej kiek grozio duos BS finale thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 08 10, 18:53)

Puikūs procesai, Florestina thumbup.gif
Atsakyti