Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 09, 15:48)
kitur siuvineja sonu,kaip kam patogiau

///// ,poto gryzta \\\\\

aš siuvinėju iš kairės į dešnę,,, pradžioje \\\\\ o paskui gryštu ////.. tai pas mane viršutiniai būna /// ax.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 09, 15:49)
Aš tai paimu vieną gija, ją perlenkiu. Tada tuos du laisvus galiukus veriu į adatą. Adatą įduriu į medžiagą ir grįždama per kitą skylutę, tą adatą veriu per siūluose susidariusę kilpelę...  4u.gif  Ir gaunasi dvi gijos  4u.gif

drinks_cheers.gif aš taip ir aiškinau 4u.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 09, 16:31)
as tai 3siuliukus veriu i adata ax.gif t.y skiriu siula is 6 per puse ir siuvineju ax.gif kazkada taip mokytoja mokino ax.gif
va cia tokia lentele radau  ax.gif sorry jei ji jau kur yra
user posted image
o siuvinedama pirma nueinu i viena puse \\\\\\\\\ tada gristu ////////

aš kur dabar siuvinėju paveikslą ant 16 aidos tai ten ir su 2 ir su tris ir su 4 gijom reik siuvinėt doh.gif spalvas maišyt.. nu darbelio yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 09, 18:04)
Mat kaip cia mandrai,pagal medziagos tankuma skirtingas giju skaicius doh.gif As tai kiek pamenu tik ant aidos 16 siuvinedavau ir dviem gijom,tai taip pat ir dabar darysiu  ax.gif

Taip. Jeigu Aida stambesnė ir siuvinėsi viena ar dviem gijom, tai per kryžiukus persimatys medžiaga. O jie bendram vaizdui grožio neprideda schmoll.gif
Aišku, jei nurodyta siuvinėt viena gija, tai taip ir reikia siuvinėt. Kur aš siuvinėjau tas gėles su šešėliu, tai šešėlį reikėjo siuvinėt vena gija, o gėles dviem.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 09, 17:22)
Taip. Jeigu Aida stambesnė ir siuvinėsi viena ar dviem gijom, tai per kryžiukus persimatys medžiaga. O jie bendram vaizdui grožio neprideda schmoll.gif
Aišku, jei nurodyta siuvinėt viena gija, tai taip ir reikia siuvinėt. Kur aš siuvinėjau tas gėles su šešėliu, tai šešėlį reikėjo siuvinėt vena gija, o gėles dviem.

Mano atveju nera nurodyta keliom gijom siuvineti bet kadangi 16 aida tai dviem ir varau pagal standarta smile.gif
O del piesinio pradejimo ties viduriu,man nesamone bent atrodo nes iskart pasimesciau kai aplink margumynas toks zenklu blush2.gif biggrin.gif Tai as visada pradedu siuvineti nuo apatinio kairiojo arba desininio kampo,nezinau net kodel biggrin.gif Man taip lengviau ko gero
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 09, 17:57)
as visada pradedu siuvineti nuo apatinio kairiojo arba desininio kampo,nezinau net kodel biggrin.gif Man taip lengviau ko gero

Įdomiai jūs visos pradedate siuvinėti bigsmile.gif Aš visada nuo kairiojo viršutinio kampo pradedu g.gif Kaip kad pradedi puslapį knygos skaityt, taip ir siuvinėju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 08 09, 17:59)
Įdomiai jūs visos pradedate siuvinėti  bigsmile.gif  Aš visada nuo kairiojo viršutinio kampo pradedu  g.gif  Kaip kad pradedi puslapį knygos skaityt, taip ir siuvinėju  blush2.gif

Na man tai nepatogu butu tuos kryziukus i apacia skaiciuoti,man lengviau nuo apacios i virsu lipti,dazniausiai varau eilutem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 08 09, 18:59)
Įdomiai jūs visos pradedate siuvinėti  bigsmile.gif  Aš visada nuo kairiojo viršutinio kampo pradedu  g.gif  Kaip kad pradedi puslapį knygos skaityt, taip ir siuvinėju  blush2.gif

i as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 09, 18:21)
aš kur dabar siuvinėju paveikslą ant 16 aidos tai ten ir su 2 ir su tris ir su 4 gijom reik siuvinėt  doh.gif  spalvas maišyt.. nu darbelio yra  biggrin.gif

Dimensions gal?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 09, 15:19)
Aš siuvinėju iš kairės į dešinę. Pradedu siuvinėt nuo vidurio arba nuo kairio viršutinio kampo. Pirmiau taip ///////, paskui grįžtu taip \\\\\\\\.
Manau nėra skirtumo nuo kur pradėt ir į kurią pusę pradėt, svarbu, kad visų kryžiukų viršutinis siūlas žiūrėtų į tą pačią pusę mirksiukas.gif

as irgi grynai taip siuvineju.tik gal niekada nepradedu viduryje,jei pilnas paveikslas uzpildytas kryzeliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 08 09, 20:25)
Dimensions gal?

taip 4u.gif

gal klaipėdietės pasakys ar Big'e dar yra ta siūlų parduotuvė? g.gif važiuosiu į Klaipėdą šeštadienį ir reik užsipirkti siūlų DMC 4u.gif
o jeigu ten nėra tai gal tada žardėje dar yra g.gif blush2.gif 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 09 rugpjūčio 2012 - 20:20
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 09, 16:45)
taip nuo desines i kaire ax.gif
o del tu siuliuku skaiciaus tai cia labai jau grieztai skamba tik 2 ,3negalima ax.gif

kad ant 16tos aidos siuvinėjant dviem siūliukais jau pilnai užsipildo langelis, jeigu trim siūliukais tai labai išsipūtę kryžiukai gaunasi ir neapsimoka siūlo papildomai naudot biggrin.gif o 18ta dar smulkesnė, tai trim siūlais jau nelabai...nebent dizainas reikalauja, kaip pvz Dimensions dažnai mėgsta ax.gif
QUOTE(Red&Red @ 2012 08 09, 17:59)

aš irgi taip pat drinks_cheers.gif

Dandelion fuzz, meškučiai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau ir supratau, kad tikrai mes juk siuvinejam kiekviena pagal savo specifikas smile.gif
as va irgi pradedu visada nuo apatinio kairio arba desinio krasto - niekada nesiuvineju i apacia, tik i virsu (na aisku jei kitaip neina tai ir i apacia). Kryziukai jei eilute - nesiuvineju po viena, pradedu nuo desines ///// tada griztu atgal \\\\\ smile.gif Dar pavyzdziui as kai uzsidedu lankeli, stengiuosi paemusi viena spalva tai kiek yra jos tame plote tiek ir issiuvinet, o tada imu kita spalva (jei supratot ka noriu pasakyti) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 08 09, 22:47)
Dar pavyzdziui as kai uzsidedu lankeli, stengiuosi paemusi viena spalva tai kiek yra jos tame plote tiek ir issiuvinet, o tada imu kita spalva (jei supratot ka noriu pasakyti) smile.gif

drinks_cheers.gif taip daugelis daro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 rugpjūčio 2012 - 21:54