Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(kalisssta @ 2012 08 24, 11:37)
NA as taip pat pasirodysiu truputi smile.gif
va cia manau prasmingiausias darbelis, bent man mieliausias  blush2.gif  tik cia dar nelygintas, nes fotkinau kai tik baigiau, labai jau norejosi pasirodyti  doh.gif  tongue.gif
user posted image

As ir toki noreciau isiuvinet dovanu, nu bet nemoku tu pusiniu kryzeliu verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 08 24, 10:43)
As ir toki noreciau isiuvinet dovanu, nu bet nemoku tu pusiniu kryzeliu verysad.gif  doh.gif

pusinis kryzelis yra bruksnelis vienas i kazkuria puse biggrin.gif na puse kryziuko doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kalisssta @ 2012 08 24, 12:37)
va cia manau prasmingiausias darbelis, bent man mieliausias  blush2.gif  tik cia dar nelygintas, nes fotkinau kai tik baigiau, labai jau norejosi pasirodyti  doh.gif  tongue.gif
o cia didziausia geda  blink.gif  lotuliukas.gif

Patarčiau niekada neskubėt ir darbelį įkelt išlygintą cool.gif Skaičius su svoriu ir ūgiu išsiuvinėčiau didesnius mirksiukas.gif
O darbelis, vadinamas gėda, labai gražus wub.gif

QUOTE(Averita @ 2012 08 24, 12:43)
As ir toki noreciau isiuvinet dovanu, nu bet nemoku tu pusiniu kryzeliu verysad.gif  doh.gif

Man jie irgi buvo mistika. Bet vien forumietė įkėlė visų pusinių kryželių siuvinėjimą, tai ir išmokau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 08 24, 08:00)
bijau sumeluoti, bet berodz kad uz 1.85 g.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2012 08 24, 11:42)
Prie vaikų pasaulio mirksiukas.gif

cia uz siulus tokia kaina prie vaiku pasaulio?

QUOTE(kalisssta @ 2012 08 24, 11:37)
user posted image
o cia didziausia geda  blink.gif  lotuliukas.gif
user posted image

prisistatymui uzteks, nors ir dideliu ir mazu darbeliu pas mane apie 30  doh.gif  ir dauguma neireminti  rolleyes.gif  bet kai turesiu savo namus ir bus kur kabinti tai jau net matau sienas  doh.gif  thumbup.gif  ir beje daug darbeliu dar padovanotu  unsure.gif  bigsmile.gif

labai grazus tavo darbeliai abudu ir ten nera jokios gedos:)
Atsakyti
QUOTE(kalisssta @ 2012 08 24, 11:45)
pusinis kryzelis yra bruksnelis vienas i kazkuria puse biggrin.gif na puse kryziuko  doh.gif  blush2.gif

bet dar kazkokia uodegyte matydavau g.gif , nu jei tik i viena puse , tai viskas aisku tada 4u.gif

kalisssta gražūs abu darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kalisssta @ 2012 08 24, 10:45)
pusinis kryzelis yra bruksnelis vienas i kazkuria puse biggrin.gif na puse kryziuko  doh.gif  blush2.gif

O į kurią pusę? / ar \? Kaip žinoti? Ar schemose kažkaip skirtingai parodoma?
Tokie va pradinukų klausimai biggrin.gif

O kalbos apie aidų numerius ir pan tai man blink.gif Na bet kaip nors smile.gif Manau, kad siuvinėsiu tik pirktinius rinkinius, tai gal išsiversiu ir be tokių žinių g.gif
Žinau, kad esate daug nuorodų pirmam lape sudėję ir galima matyt ten visko prisiskaityti, bet kad su laiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2012 08 24, 10:56)
cia uz siulus tokia kaina prie vaiku pasaulio?

taip uz dmc siuliukus
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 08 24, 11:59)
bet dar kazkokia uodegyte matydavau  g.gif , nu jei tik i viena puse , tai viskas aisku tada 4u.gif

ta uodegyte, tai greiciausiai pavaizduota blogosios puses siulo dalis /pusinis kryzelis, kuris matosi geroje puseje| cia tai kaip atrodo kitoje audinio puseje todel ir rodoma aiskinamuosiuose paveiskliukuose /|/|/|

a b c d e f
g h i j k l m

jei siuvineji is desines i kaire - /, tai pusiniai daromi: is apacios veri i f, zemyn i l, is apacios i e zemyn i k ir t.t.
jei siuvineji is kaires i desine - \, tai pusiniai daromi: is apacios veri i a, zemyn i h, is apacios i b ir zemyn i i ir t.t.

gauni atitinkamai ///////////
\\\\\\\\\\\

isvirksciojoje puseje gaunasi |||||||||||||||, tuomet vadinasi, kad siuvineji taisyklingai ir nekaitalioji siulo krypties.

i kuria puse turi ziureti pusiniai kryzeliai nera nustatyta grieztai. Kartais buna nurodyta schemoje, kartais siuvinejama taip, kaip esame iprate kiekviena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 24 rugpjūčio 2012 - 11:44
merginos necituojame nuotraukų ,jos užima vietos 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 rugpjūčio 2012 - 12:05
QUOTE(kalisssta @ 2012 08 24, 12:37)

Mieli darbeliai 4u.gif Vardo šriftas patiko. Metriką aš irgi tokį esu siuvinėjusi. O Tu spalvas pati renki paveikslams?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 24, 11:40)
ta uodegyte, tai greiciausiai pavaizduota blogosios puses siulo dalis

o man pasirodė, kad sakydama "uodegytė" ji turi omeny tokius simbolius:
user posted image

Ne, visgi, vasare, tu turbūt teisi, tik dabar pagalvojau, kad schemose juk nebūna kryželis pavaizduotas taip, kaip dešinėje, todėl nesimato ir jokių "uodegyčių" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 24 rugpjūčio 2012 - 12:53
QUOTE(elzeda @ 2012 08 24, 12:12)
Mieli darbeliai  4u.gif  Vardo šriftas patiko. Metriką aš irgi tokį esu siuvinėjusi. O Tu spalvas pati renki paveikslams?

aciu 4u.gif o del spalvu tai kaip uzeina tongue.gif kartais pati kartais grieztai pagal pavyzdi unsure.gif
Atsakyti