Klausimas nelabai i tema, bet kaip reikia atidaryti .XSD failus? (cia kad Dimensions paveikslelius butu galima perziureti) gal kokia programa reikia parsisiusti?
QUOTE(Naggy @ 2012 08 23, 20:48)
Klausimas nelabai i tema, bet kaip reikia atidaryti .XSD failus? (cia kad Dimensions paveikslelius butu galima perziureti) gal kokia programa reikia parsisiusti?
http://www.hobbyware.com/pm.htm
Aushrita nuotrauku necituojame
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 23, 19:07)
kol kas neturiu galimybes siuvinet su daug spalvu nes mazoji ir dabar vis kesinas ka nukniaukt tai sumasciau pasitreniruot su mono siuvinejimu yra daug nuostabiu darbeliu viena spalva dar eilej pora laukia pavasari mazoji keliaus darzelin tada uzsiimsiu kuo nors didesniu ir spalvingesniu dekui
mano mažoji irgi tik pamato ne vietoj ir čiumpa
Kaip Jūs rėminat, su stiklu
Bnadžiau nufotkinti, nu kažko sunkiai matos, blicas į stiklą atsispindi
Aš rėminu tik su stiklu.
Pabaigiau antrą iš 3 "brolių kietuolių":
Dabar greitai greitai pabaigti trečiąjį ir laukti rinkinių virtuvei- labai rankos niežti rinkinuką išbandyt
Dabar greitai greitai pabaigti trečiąjį ir laukti rinkinių virtuvei- labai rankos niežti rinkinuką išbandyt
QUOTE(Averita @ 2012 08 23, 20:03)
mano mažoji irgi tik pamato ne vietoj ir čiumpa
Gražus darbelis tip top kaip mano rėmelis toks pat rudas ir tie patys ornamentai
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 23, 20:16)
Aš rėminu tik su stiklu.
Gražus ciucikai ne be daug ir liko jau
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 23, 20:16)
Žavu
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 08 23, 20:49)
tip top kaip mano rėmelis toks pat rudas ir tie patys ornamentai
tai gal Šiauliuose rėminat
QUOTE(Averita @ 2012 08 23, 20:52)
Žavu
Ne rėminau Panėvežyje , Šiauliai truputuka per toli
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 23, 19:33)
Cia ta nimue feja siuvinesi kiek pamenu ar ne? Gal imesi man schemute ir kodukus as irgi noriu ja siuvineti kai baigsiu metrikiuka savo,tik neieskojau dar schemos,tai gal sakau negaila butu pasidalinti? Ir tiesa,kokia medziaga pirkai,lina?
Taip, nimue prisesiu prie įprasto kompiuterio mestelsiu, o siaip as ja visai netyčia siuvinėjimo kryželiu schemų paieškos temoje radau
Ne, lino nepirkau specialiai tam, tiesiog pirkau didelį maisa su lino atraizomis tai dabar naudosiu
Vajej, kiek naujų siuvinėtojų Sveikutės prisijungusios
Gražūs darbeliai ir procesai
Gražūs darbeliai ir procesai
ačiū už patarimus rinksiuos Aida 18 tik dabar reikia vėl užsakymą daryt, arba lėkt iki Kauno.. vakar buvau ir neužsukau
Nezinau ka daryt... pradėjau siuvinėti deja, nu bet jau dygsneliu mažumas kaži ar puse mm bus... ir dar viena gija siuvineju ir jau net truputi pasimeciau ir klaida veliau... ir darbas jei taip ir toliau tesiu bus kokie 8x6cm
Papildyta:
Nezinau ka daryt... pradėjau siuvinėti deja, nu bet jau dygsneliu mažumas kaži ar puse mm bus... ir dar viena gija siuvineju ir jau net truputi pasimeciau ir klaida veliau... ir darbas jei taip ir toliau tesiu bus kokie 8x6cm
Papildyta:
QUOTE(Simumu @ 2012 08 23, 21:14)
Taip, nimue prisesiu prie įprasto kompiuterio mestelsiu, o siaip as ja visai netyčia siuvinėjimo kryželiu schemų paieškos temoje radau
Ne, lino nepirkau specialiai tam, tiesiog pirkau didelį maisa su lino atraizomis tai dabar naudosiu
Ok aciukas
Na as klausiau tik del to nes sita feja kaip ir ant lino tik siuvinejama graziai atrodo,tai ir idomu kas cia per daiktas nes as apart aidos daugiau ant nieko nesu siuvinejusi