Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

Klausimas nelabai i tema, bet kaip reikia atidaryti .XSD failus? (cia kad Dimensions paveikslelius butu galima perziureti) gal kokia programa reikia parsisiusti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naggy @ 2012 08 23, 20:48)
Klausimas nelabai i tema, bet kaip reikia atidaryti .XSD failus? (cia kad Dimensions paveikslelius butu galima perziureti) gal kokia programa reikia parsisiusti?  g.gif

http://www.hobbyware.com/pm.htm

Aushrita nuotrauku necituojame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 23, 19:07)
kol kas neturiu galimybes siuvinet su daug spalvu nes mazoji ir dabar vis kesinas ka nukniaukt doh.gif  lotuliukas.gif  tai sumasciau pasitreniruot su mono siuvinejimu ax.gif yra daug nuostabiu darbeliu viena spalva smile.gif dar eilej pora laukia biggrin.gif  pavasari mazoji keliaus darzelin tada uzsiimsiu kuo nors didesniu ir spalvingesniu smile.gif dekui 4u.gif

mano mažoji irgi tik pamato ne vietoj ir čiumpa doh.gif

Kaip Jūs rėminat, su stiklu g.gif

Bnadžiau nufotkinti, nu kažko sunkiai matos, blicas į stiklą atsispindi doh.gif

user posted image
Atsakyti
Aš rėminu tik su stiklu.
Pabaigiau antrą iš 3 "brolių kietuolių":
user posted image
Dabar greitai greitai pabaigti trečiąjį ir laukti rinkinių virtuvei- labai rankos niežti rinkinuką išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 08 23, 20:03)
mano mažoji irgi tik pamato ne vietoj ir čiumpa doh.gif

Kaip Jūs rėminat, su stiklu g.gif

Bnadžiau nufotkinti, nu kažko sunkiai matos, blicas į stiklą atsispindi doh.gif

Gražus darbelis mirksiukas.gif tip top kaip mano rėmelis toks pat rudas ir tie patys ornamentai bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 23, 20:16)
Aš rėminu tik su stiklu.

Gražus ciucikai ne be daug ir liko jau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 23, 20:16)

Žavu wub.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 08 23, 20:49)
tip top kaip mano rėmelis toks pat rudas ir tie patys ornamentai  bigsmile.gif  biggrin.gif

tai gal Šiauliuose rėminat mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 08 23, 20:52)
Žavu wub.gif
tai gal Šiauliuose rėminat mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Ne rėminau Panėvežyje mirksiukas.gif , Šiauliai truputuka per toli biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 23, 19:33)
Cia ta nimue feja siuvinesi kiek pamenu ar ne? Gal imesi man schemute ir kodukus as irgi noriu ja siuvineti kai baigsiu metrikiuka savo,tik neieskojau dar schemos,tai gal sakau negaila butu pasidalinti? blush2.gif 4u.gif Ir tiesa,kokia medziaga pirkai,lina?

Taip, nimue smile.gif prisesiu prie įprasto kompiuterio mestelsiu, o siaip as ja visai netyčia siuvinėjimo kryželiu schemų paieškos temoje radau smile.gif
Ne, lino nepirkau specialiai tam, tiesiog pirkau didelį maisa su lino atraizomis ax.gif tai dabar naudosiu biggrin.gif
Atsakyti
Vajej, kiek naujų siuvinėtojų bigsmile.gif Sveikutės prisijungusios mirksiukas.gif

Gražūs darbeliai ir procesai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dandelion fuzz: 23 rugpjūčio 2012 - 20:27
ačiū už patarimus 4u.gif rinksiuos Aida 18 smile.gif tik dabar reikia vėl užsakymą daryt, arba lėkt iki Kauno.. vakar buvau ir neužsukau doh.gif
Atsakyti
Nezinau ka daryt... pradėjau siuvinėti deja, nu bet jau dygsneliu mažumas doh.gif kaži ar puse mm bus... ir dar viena gija siuvineju blink.gif ir jau net truputi pasimeciau ir klaida veliau... ir darbas jei taip ir toliau tesiu bus kokie 8x6cm doh.gif
Papildyta:
Nezinau ka daryt... pradėjau siuvinėti deja, nu bet jau dygsneliu mažumas doh.gif kaži ar puse mm bus... ir dar viena gija siuvineju blink.gif ir jau net truputi pasimeciau ir klaida veliau... ir darbas jei taip ir toliau tesiu bus kokie 8x6cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 08 23, 21:14)
Taip, nimue smile.gif prisesiu prie įprasto kompiuterio mestelsiu, o siaip as ja visai netyčia siuvinėjimo kryželiu schemų paieškos temoje radau smile.gif
Ne, lino nepirkau specialiai tam, tiesiog pirkau didelį maisa su lino atraizomis  ax.gif  tai dabar naudosiu  biggrin.gif

Ok aciukas 4u.gif
Na as klausiau tik del to nes sita feja kaip ir ant lino tik siuvinejama graziai atrodo,tai ir idomu kas cia per daiktas nes as apart aidos daugiau ant nieko nesu siuvinejusi biggrin.gif
Atsakyti