Oo, kiek daug pogrindinukiu islindo Labai smagu, kad vis nauji zmones susidomi siuvinejimu. As pati dar visiska naujoke, ir vis ganau akis i patyrusiuju darbus - daug ismokau ir panasu, kad priprendau jau kazkam daugiau...
Procesas to kaimuko labai grazus. O kaip numacius remint?
I albuma, kadangi liepei neit, tai visos uzeisim butinai
Beje, savo pacio pirmo darbo as taip ir nebaigus, bet mama net is LT atsiunte, tai gal siemet pribaigsiu ir bus dekoracija vaiko kambariui - ten berods ziemos vaizdelis, kokia 10 spalvu, kryziuku dydziai dvigubai uz 14 aidos didesni, aisku, kryziukai gula viens i kaire, kitas i desine - tragedija...
Dazniausiai siuvineju ant 14 aidos, nes ji buna rinkiniuose, bet esu siuvinejus ant 18 - man siuvinet skirtumo nera, tik kad siek tiek graziau ant smulkesnes.
O siaip ismokau as is zurnalu. dar nemoku su karoliukais dirbt, bet irgi susirasiu kazkur pavyzdziu ir manau, kad pavyks.
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 23, 16:26)
Sveikos,
ant kokios Aidos dažniausiai siuvinėjat? aš kažkaip iki šiol vis 14 rinkaus, o dabar susiruošiau siuvinėti A Host Of Poppies ("Aguonų lauką") ir galvoju, gal reiktų pabandyti ant smulkesnės mergaitės, ką patartumėt?
ant kokios Aidos dažniausiai siuvinėjat? aš kažkaip iki šiol vis 14 rinkaus, o dabar susiruošiau siuvinėti A Host Of Poppies ("Aguonų lauką") ir galvoju, gal reiktų pabandyti ant smulkesnės mergaitės, ką patartumėt?
aš renkuosi 16. nes 18 man vakare siuvi stengiuosi taupyti ir taip sugadintas nuo knygų ir kompo akis
QUOTE(Katu @ 2012 08 23, 17:10)
kai pasako ko nedaryt tai būtinai reik pažiūrėt kodėl
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 23, 16:48)
labai noreciau jums parodyti savo darbelio progresa
i kita albuma galit nelyst ten seip sau sudeta o jei ilysit tai galit nesakyt pati zinau kad ten labai blogai
i kita albuma galit nelyst ten seip sau sudeta o jei ilysit tai galit nesakyt pati zinau kad ten labai blogai
Nagi įlindau ir aš Kaip kitaip
Visai gražūs tavo darbeliai. Juk visos klydom, bet pirmieji buvo mums patys mylimiausi
Patarčiau, ką ir kitos patarė Darbelį prieš fotografuojant išplauk ir išlygink. Kraštams palik daugiau audinio. Ir nuotraukas aš daryčiau šiek tiek iš toliau Čia tik mano nuomonė
QUOTE(kalisssta @ 2012 08 23, 12:17)
artimiesiems atrodo antraeilis dalykas, kuriems pinigu neverta svaistyti
Kokie nesupratingi artimieji kaip gali būti rankų darbas kuris atliktas su meile būti bevertis laiko ir pinigų švaistymas
Gal kada jų požiūris pasikeis
Birule , kalisssta sveikinu prisijungusi į siuvinėtojų gretas kuo mūsų daugiau tuo linksmiau
QUOTE(vasarė @ 2012 08 23, 15:12)
Procesas gerokai pajudejes, juk neseniai gi klausei, kokia spalva siuvineti
o del to kito albumo (beje, nebutum parasius, nebuciau ir ilindus , o dabar - nu kur neilisi ) - svarbiausia, kad pati supranti ir jau zinai, kame reikalas.
Tik nuosirdziai norisi patarti - rinktis smulkesne medziaga - darbeliai bus subtilesni ir "standesni", dar visada grozio duoda - islygintas, nebutinai iremintas ir kitaip kaip kompozicijomis papuostas darbelis, nes kai jis fotografuojamas (jei tai nera procesas) ka tik nuo ranku arba is lankelio, tai vizualiai labiau prasosi skudurelio pavadinimo
P.S. cia ne moralas norisi padeti, ka jau pati kazkada supratau
o del to kito albumo (beje, nebutum parasius, nebuciau ir ilindus , o dabar - nu kur neilisi ) - svarbiausia, kad pati supranti ir jau zinai, kame reikalas.
Tik nuosirdziai norisi patarti - rinktis smulkesne medziaga - darbeliai bus subtilesni ir "standesni", dar visada grozio duoda - islygintas, nebutinai iremintas ir kitaip kaip kompozicijomis papuostas darbelis, nes kai jis fotografuojamas (jei tai nera procesas) ka tik nuo ranku arba is lankelio, tai vizualiai labiau prasosi skudurelio pavadinimo
P.S. cia ne moralas norisi padeti, ka jau pati kazkada supratau
aga greitai einasi kazkaip puse darbelio jau padaryta
del to kito albumo zinojau kad vistiek bus ilista pazet tie darbeliai pries
6-7 metus daryti vieni pirmuju paskui meciau viska dabar gryzau
del medziagos ir pritariu bet as jos tiek daug dar turiu reik sunaudot kazkada labai uzsidegus buvau tai kaip prisipirkau tai pilnai sutinku kad ten tik skudureliai kol kas mastau dar ka cia su jais nuveikus:)
del moralo(ne moralo) tai aciu labai
QUOTE(Katu @ 2012 08 23, 16:10)
Procesas to kaimuko labai grazus. O kaip numacius remint?
O siaip ismokau as is zurnalu. dar nemoku su karoliukais dirbt, bet irgi susirasiu kazkur pavyzdziu ir manau, kad pavyks.
del reminimo nzn dar negalvoju gali but kad ilgai dar nesulauks jis ireminimo
as ir savamoksle kazkada macius kaip drauge siuvinejo tai prisiminus pradejau
P.S antrojo albumo neber
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 23, 16:30)
Nagi įlindau ir aš Kaip kitaip
Visai gražūs tavo darbeliai. Juk visos klydom, bet pirmieji buvo mums patys mylimiausi
Patarčiau, ką ir kitos patarė Darbelį prieš fotografuojant išplauk ir išlygink. Kraštams palik daugiau audinio. Ir nuotraukas aš daryčiau šiek tiek iš toliau Čia tik mano nuomonė
krastams palikta po 5cm
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 23, 19:09)
Jei taip, tai labai gerai, nes man atrodė, kad mažokai
birule, kalisssta, sveikos prisijungusios
Greituolė Tu Tik kam tą kitą albumą ištrynei-yra žmonių, kurie jo nematė Įdėtum - pasigrožėčiau
Aš dažniausiai ant 18 siuvinėju, man ant jos gražiausiai darbeliai atrodo.
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 23, 16:48)
Greituolė Tu Tik kam tą kitą albumą ištrynei-yra žmonių, kurie jo nematė Įdėtum - pasigrožėčiau
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 23, 17:26)
Sveikos,
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 23, 15:48)
Labai fainas darbelis, nepagalvočiau, kad taip gražiai gauna su viena spalva siuvinėjant
Nk neuzbaigsiu snd kilimelio meskinui siuvinet, o tiek nebedaug nebeliko
QUOTE(elzeda @ 2012 08 23, 18:00)
birule, kalisssta, sveikos prisijungusios
nieko ten gero kaip ir sake skudureliai kai sita baigsiu tada visus isplausiu islyginsiu ir parodysiu bje dar yra ir kavos dama bei metrikutis priesvestuvinis (ju dar ir niekas nemate )
Papildyta:
QUOTE(Averita @ 2012 08 23, 18:04)
Labai fainas darbelis, nepagalvočiau, kad taip gražiai gauna su viena spalva siuvinėjant
kol kas neturiu galimybes siuvinet su daug spalvu nes mazoji ir dabar vis kesinas ka nukniaukt tai sumasciau pasitreniruot su mono siuvinejimu yra daug nuostabiu darbeliu viena spalva dar eilej pora laukia pavasari mazoji keliaus darzelin tada uzsiimsiu kuo nors didesniu ir spalvingesniu dekui
QUOTE(Simumu @ 2012 08 23, 18:13)
Manoji pradžia, vakar nupyškinau su planšete prie siaubingo apšvietimo Bet smagu bus kažkada prisimint pradžią
Cia ta nimue feja siuvinesi kiek pamenu ar ne? Gal imesi man schemute ir kodukus as irgi noriu ja siuvineti kai baigsiu metrikiuka savo,tik neieskojau dar schemos,tai gal sakau negaila butu pasidalinti? Ir tiesa,kokia medziaga pirkai,lina?
P.S sveikinu su pradziu pradzia,man irgi nesenai ji buvo