Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(Averita @ 2012 08 22, 23:25)
Visiškai nk nesuprantu apie pusinius kryželius, kažkaip su jais dar neteko draugaut, po to nesuprantu kaip jums gaunas gražiai kita darbelio pusė, nes pas mane tokia jovalynė doh.gif Baigiu dovanų metrikiuką ir esu užbaigus šiaip ne taip krokus, tai kai įrėmins įkelsiu, o dukryčių metrikus gėda net kelt prieš jūsų grožius blush2.gif Neperseniausiai paskaičius pas jus sužinojau, kad viena kryptim reikia siuvinėt, į ką anksčiau nekreipdavai dėmėsio blush2.gif

Manau jeigu tikrai tuo uzsiimsi tai tikrai daug ko pramoksi,nes ir mes mokomes ir vis kazka naujo suzinome... rolleyes.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 23, 10:00)
sparčiai darbuojatės  thumbup.gif

aciu wub.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kalisssta @ 2012 08 23, 12:17)
sveikutes  4u.gif  as irgi noreciau prisijungti prie jusu merginos, vis smagiau paplepeti su bendraminciais negu su taip kuri nesupranta kam gaisti tiek laiko su tais paveikslais  doh.gif  tai va, siuvineju jau seniai, ispudingo nieko, tik nedideli darbeliai, kurie beveik visi neireminti, nes tai artimiesiems atrodo antraeilis dalykas, kuriems pinigu neverta svaistyti  blush2.gif  tai va ir prisistaciau ir pasiguodziau  doh.gif  thumbup.gif  o dbr siuvineju saulegrazas vazoje is "siuvinejimas kryzeliu" zurnalo smile.gif gal kass turit issiuvineje? pasirodykit kaip gavosi  rolleyes.gif  4u.gif

sveika prisijungusi rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 23, 10:31)
Jei kažkokie dygsniai neaiškūs, nueik į youtube.com ir paleisk paiešką norimo dygsnio, tikrai rasi daug variantų, net nereikia jokios kalbos mokėti, ten vaizdžiai viskas matosi. Va, suvedžiau "cross stitch tutorial", tai išmetė daug nuorodų, gal rasi kažką sau naudingo:
Pirma nuoroda
Antra nuoroda

Ačiū už palaikymą ir nuorodas 4u.gif Būtinai pasinaudosiu kai atnaujinsiu savo darbelį.
O kol kas toliau tyliai stebėsiu jūsų pašnekesius ir gerėsiuosi jūsų darbais rolleyes.gif
Atsakyti
Visoms naujai prisijungusioms po 4u.gif

QUOTE(birule @ 2012 08 23, 12:36)
Ačiū už palaikymą ir nuorodas  4u.gif  Būtinai pasinaudosiu kai atnaujinsiu savo darbelį.
O kol kas toliau tyliai stebėsiu jūsų pašnekesius ir gerėsiuosi jūsų darbais  rolleyes.gif

O kodėl tyliai? rolleyes.gif Prašom kartu diskutuoti, klausti, rodytis, girti kitų darbelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha- svarbiausia girti biggrin.gif
Birule- sakai moki kryželį padaryt, o pusinio ne- vat ir meluoji mirksiukas.gif juk kryželis tai du pusiniai tik vienas į kairę, kitas į dešinę biggrin.gif .
Atsakyti
labai noreciau jums parodyti savo darbelio progresa blush2.gif
i kita albuma galit nelyst ten seip sau sudeta o jei ilysit tai galit nesakyt pati zinau kad ten labai blogai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 23, 15:48)
i kita albuma galit nelyst ten seip sau sudeta o jei ilysit tai galit nesakyt pati zinau kad ten labai blogai doh.gif  lotuliukas.gif

Labai gražu. Vietovė labai panaši į mano kaimo galinę gatvę, ji irgi užsibaigia bažnyčia.
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 23, 15:48)
i kita albuma galit nelyst ten seip sau sudeta o jei ilysit tai galit nesakyt pati zinau kad ten labai blogai doh.gif  lotuliukas.gif

Procesas gerokai pajudejes, juk neseniai gi klausei, kokia spalva siuvineti thumbup.gif

o del to kito albumo (beje, nebutum parasius, nebuciau ir ilindus lotuliukas.gif , o dabar - nu kur neilisi lotuliukas.gif ) - svarbiausia, kad pati supranti ir jau zinai, kame reikalas. thumbup.gif
Tik nuosirdziai norisi patarti - rinktis smulkesne medziaga 4u.gif - darbeliai bus subtilesni ir "standesni", dar visada grozio duoda - islygintas, nebutinai iremintas ir kitaip kaip kompozicijomis papuostas darbelis, nes kai jis fotografuojamas (jei tai nera procesas) ka tik nuo ranku arba is lankelio, tai vizualiai labiau prasosi skudurelio pavadinimo ax.gif
P.S. cia ne moralas 4u.gif norisi padeti, ka jau pati kazkada supratau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ant kokios Aidos dažniausiai siuvinėjat? aš kažkaip iki šiol vis 14 rinkaus, o dabar susiruošiau siuvinėti A Host Of Poppies ("Aguonų lauką") ir galvoju, gal reiktų pabandyti ant smulkesnės g.gif mergaitės, ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 23, 17:26)
Sveikos,

ant kokios Aidos dažniausiai siuvinėjat? aš kažkaip iki šiol vis 14 rinkaus, o dabar susiruošiau siuvinėti A Host Of Poppies ("Aguonų lauką") ir galvoju, gal reiktų pabandyti ant smulkesnės g.gif  mergaitės, ką patartumėt?

mieliausia man 18 ,sunkiau aišku iškart šoktelt nuo 14 ant 18 ,nepratus ,dar ir jai didelis darbas ax.gif bet kai smulkūs kryželiai bus,atrodys nuostabiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 rugpjūčio 2012 - 15:37
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 23, 16:35)
mieliausia man 18 ,sunkiau aišku iškart šoktelt nuo 14 ant 18 ,nepratus ,dar ir jai didelis darbas  ax.gif bet kai smulkūs kryželiai bus,atrodys nuostabiai  rolleyes.gif

Jaučiu bandysiu smile.gif darbas nemažas, tai spėsiu įprast biggrin.gif
Atsakyti
kuo smulkesni kryzeliai, tuo nuostabesnis galutinis rezultatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 23, 14:09)
Birule- sakai moki kryželį padaryt, o pusinio ne- vat ir meluoji  mirksiukas.gif  juk kryželis tai du pusiniai tik vienas į kairę, kitas į dešinę  biggrin.gif .

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 08 23, 15:12)
o del to kito albumo (beje, nebutum parasius, nebuciau ir ilindus  lotuliukas.gif , o dabar - nu kur neilisi  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 23, 15:35)
mieliausia man 18

drinks_cheers.gif Net savo pirmąjį darbelį iškart siuvinėjau ant 18, todėl manau, kad tau tikrai neturėtų kilti problemų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 23 rugpjūčio 2012 - 15:53