Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

siūlėsi man užsakyti viena, bet dingo kažkur g.gif . O aš jau gerai seilę nuvarvinau dėl kelių rinkinukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 22, 11:58)
merginos, jai kuri šiuo metu užsisakinėjat ką nors http://www.joann.com/,gali kuri nors keletą medvilninių audinukų prigriebt,susimokesiu   4u.gif

Na va, reikejo i az rasyt, buciau prigriebus. Uzvakar jau uzsakiau...
Atsakyti
As irgi nusiziurejus rinkiniu, ale nedristu uzsakinet unsure.gif

Tree of Hope nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingomi: 22 rugpjūčio 2012 - 18:28
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 21, 23:35)
Tikrai grazu,man patinka tokia tematika,ir tie visi karoliukai..Tik kaip toki darbeli isplauti ir islyginti  g.gif Ar cia jau po visko priklijuoja tuos karoliukus  g.gif

Karoliukai jokiu būdu nėra klijuojami. Jie prisiuvami neutralios spalvos arba specialiu nailoniniu permatomu siūlu.
Plauna ir lygina įvairiai. Kai kas tai daro jau kai karoliukai prisiūti. Aš ploviau ir lyginau, kai buvo išsiuvinėta, bet dar prieš karoliukus. O karoliukus siuvau uždėjus ant rėmo, taigi nesusilamdė.

QUOTE(Simumu @ 2012 08 22, 07:00)
Deja, tai reiks daryt "rankiniu būdu", nes neįsivaizduoju kokio tankumo mano turimas linas. Gal yra koks paprastas būdas tai padaryt?  g.gif 

Kai yra nedidelis darbas, bent jau man paprasčiau susiskaičiuoti tiesiog kryžiukus, ir tai užtrunka vos ne trumpiau, nei skaičiuotis skaičiuoklėse. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 22, 18:58)
merginos, jai kuri šiuo metu užsisakinėjat ką nors http://www.joann.com/,gali kuri nors keletą medvilninių audinukų prigriebt,susimokesiu    4u.gif

Tai kad jie nesiunčia kitur nei JAV ir Kanada, kiek paskaičiau. Ar tu jau nebe Lietuvoje gyveni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 22 rugpjūčio 2012 - 18:40
Merginos, del rinkiniu uzsakymo, vakare visoms atrasysiu, vaikai kai tik uzmigs... problemeliu buvo...doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 22, 18:34)
Kai yra nedidelis darbas, bent jau man paprasčiau susiskaičiuoti tiesiog kryžiukus, ir tai užtrunka vos ne trumpiau, nei skaičiuotis skaičiuoklėse.  cool.gif

Kokio mažumo turi būti darbas, kad kryžiukų skaičiavimas tiesiogiai ant audinio užtruktų kone greičiau nei skaičiuojant skaičiuokle? blink.gif 10x10 kryželių? biggrin.gif Juk suskaičiuoti skaičiuokle užtrunka vos keletą sekundžių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 22, 19:58)
Kokio mažumo turi būti darbas, kad kryžiukų skaičiavimas tiesiogiai ant audinio užtruktų kone greičiau nei skaičiuojant skaičiuokle?  blink.gif 10x10 kryželių?  biggrin.gif Juk suskaičiuoti skaičiuokle užtrunka vos keletą sekundžių  mirksiukas.gif

Nežinau, aš skaičiuoklę tingiu versti ir atsirankioti, ką ten iš ko dauginti ir kas gaunasi - centimetrai, milimetrai, kas ten... biggrin.gif Kažkada, kai daug siuvinėjau, žinojau tuos koeficientus dauginimo, bet retai siuvinėjant, pasimiršta.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 22, 20:05)
Nežinau, aš skaičiuoklę tingiu versti ir atsirankioti, ką ten iš ko dauginti ir kas gaunasi - centimetrai, milimetrai, kas ten... biggrin.gif Kažkada, kai daug siuvinėjau, žinojau tuos koeficientus dauginimo, bet retai siuvinėjant, pasimiršta.

taigi ten tik įvedi kryžiukų skaičių ir audinio tankį ir iškart suskaičiuoja mirksiukas.gif

Gražių darbų pridėjot thumbup.gif labai patiko Tree of hope, nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 22, 20:34)

Tai kad jie nesiunčia kitur nei JAV ir Kanada, kiek paskaičiau. Ar tu jau nebe Lietuvoje gyveni?

lietuvoj smile.gif aišku g.gif
Atsakyti
nemazai siandien padaryta:)

user posted image
Atsakyti
Del to lino - problema ta, kad tankis neaiškus, tai teks skaiciuotuvu naudotis :-)

Neviesinsiu peltakio :-) tiek ten jo ir buvo. Prisiminimas kaip dygsniuot ir tiek ten:-)
Atsakyti
Sveikos mamytės, ar priimsit į savo būrį, mėgstu kartais siuvinėti blush2.gif Bet sakyčiau dar visiškai "žalia" blush2.gif

Jūsų darbeliai nerealaus grožio ir kruopštumo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Averita: 22 rugpjūčio 2012 - 21:49