Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(vasarė @ 2012 08 21, 23:05)
*aha, "privalo"  doh.gif  biggrin.gif

Zinau, kad jei ilgesniam laikui palieki neisplauta, buna visokiu sposu, bet man ana savaite su Prym zydru sutaskuotos vietos nuo dregmes kambaryje beveik isnyko rolleyes.gif Teko is naujo zymetis:-)

QUOTE(Simumu @ 2012 08 22, 07:00)
Truputį dabar dėl susiskaičiavimo medžiagos dydžio. Deja, tai reiks daryt "rankiniu būdu", nes neįsivaizduoju kokio tankumo mano turimas linas. Gal yra koks paprastas būdas tai padaryt?  g.gif  Nes pagalvojau, kad reiks susiskaičiuot, kiek maždaug 10 kryžiukų gaunasi cm ir tada žinosiu kiek man medžiagos reikės  g.gif Logiškas variantas?

As tai pasiskaiciuociau primityviuoju budu.. Tiesiog atsiskaiciuociau po dvi gijas palikdama po 5-7cm is pakrasciu.
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 08 22, 07:21)
O cia idejau pasirodyti savo sinsilytes mazyli, kuris uzvakar ryte atsirado  ax.gif

koks fainuolis wub.gif

QUOTE(Manyka @ 2012 08 22, 09:16)
Zinau, kad jei ilgesniam laikui palieki neisplauta, buna visokiu sposu,

na mano siuvinys nebuvo ispaisytas ilgiau nei pora menesiu. Itariu, kad Dim rinkinio medziaga buvo gal iskrakmolinta kazkuo specialiu g.gif , nes nu nugaravo, o geltoni langai ir liko
Atsakyti
Kla, fėjukės nuostabios, švelnios ir labai kruopštus darbas. Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
Dekui visoms negailejusioms pagyru mano darbeliui. Labai malonu sulaukti ivertinimo is Jusu 4u.gif
Atsakyti
Idedu savo ramuniu pievos procesa. Niekaip nepavyko gerai nufotkint, vis truksta ryskumo doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 08 22, 10:49)
Idedu savo ramuniu pievos procesa. Niekaip nepavyko gerai nufotkint, vis truksta ryskumo  doh.gif

jau pabaiga ne taip ir toli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 08 22, 06:00)
Truputį dabar dėl susiskaičiavimo medžiagos dydžio. Deja, tai reiks daryt "rankiniu būdu", nes neįsivaizduoju kokio tankumo mano turimas linas. Gal yra koks paprastas būdas tai padaryt?  g.gif  Nes pagalvojau, kad reiks susiskaičiuot, kiek maždaug 10 kryžiukų gaunasi cm ir tada žinosiu kiek man medžiagos reikės  g.gif Logiškas variantas?

o nebūtų paprasčiau tiesiog suskaičiuoti, kiek skylučių telpa į 10 cm, tada bus aišku, kokio dydžio linas ir reikiamą jo kiekį jau skaičiuotis internetinėmis skaičiuoklėmis? 4u.gif Visa info pirmame puslapyje.

QUOTE(***Andrea*** @ 2012 08 22, 06:21)
O cia idejau pasirodyti savo sinsilytes mazyli, kuris uzvakar ryte atsirado  ax.gif

koks didelis atrodo, tikrai nepagalvočiau, kad ką tik gimė biggrin.gif

QUOTE(elzeda @ 2012 08 22, 08:10)
O kur čia tas RR?  blush2.gif

peržiūrėjai visas nuotraukas vasarės įdėtame linke? Ten į pabaigą yra RR nuotraukos 4u.gif Tema - Mirabilia, ir siuvinėjami fėjų fragmentai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 22 rugpjūčio 2012 - 10:46
Mano siuvinėjamos vandens lelijos,cia dar labai mazai padaryta,nors ir darbelis bus nedidelis:)
[EMAIL]user posted image[/EMAIL]
Papildyta:
Idedu savo ramuniu pievos procesa. Niekaip nepavyko gerai nufotkint, vis truksta ryskumo  doh.gif

Labai graži ta ramuniu pieva wub.gif
Atsakyti
Tree of Hope - fantastinis darbas. Nuosirdūs sveikinimai! Jis pas mane ilga laika buvo telefono screensaveriu. Labai daug prasmes tame medelyje ir mazose fėjose.

QUOTE(Simumu @ 2012 08 21, 22:39)
Na, anksčiau esu rinkinuką kažkokį siuvinėjus, prieš gal 3 metus. Pastaruoju metu peltakis sudominęs buvo, norėjosi prisimint ir taip nejučia užsinorėjau kryžiuku užsiiminėt  smile.gif

Parodyk ką pripeltakiavai. Labai įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 22 rugpjūčio 2012 - 11:24
Sela:), gražus darbas:]
Atsakyti

Puikus darbas wub.gif nebedaug ir liko iki pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, jai kuri šiuo metu užsisakinėjat ką nors http://www.joann.com/,gali kuri nors keletą medvilninių audinukų prigriebt,susimokesiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 rugpjūčio 2012 - 18:01