Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(Aushrita @ 2012 08 21, 18:29)
gal pasakys kas nors kuom jie skiriasi nuo dmc?  ax.gif

Pavadinimu, kaina ir atspalviu biggrin.gif
Jei turi konverteri, paieskok atitikmens, tada praktiskai nebesiskirs 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 21, 18:35)
O kiek siuntimas kastuoja ?  ax.gif

Pagoogle, nepamenu dbr.. Ar ne 5 Lt perkant iki simto litu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 21, 18:39)
Pavadinimu, kaina ir atspalviu biggrin.gif
Jei turi konverteri, paieskok atitikmens, tada praktiskai nebesiskirs 4u.gif
Papildyta:

Pagoogle, nepamenu dbr.. Ar ne 5 Lt perkant iki simto litu g.gif

Ah 5 lt,bet as cia nematau dmc siulu po 1 vnt? Tik kazkokie satin po 2.70/vnt g.gif

Tai anchor atitikmenis ir perku pardaveja paziuri atitikmeni lentelej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kla @ 2012 08 21, 16:58)
Laba diena, tik ka parsinesiau darbeli, kuri dovanosiu savo pirmokei rugsejo 1-osios proga. Jusu teismui Mirabilia "Tree of Hope". Foto gavosi tamsokos, o jei spalva atitinka realybe tai atsispindi nuo stiklo  doh.gif . Foto viso grozio neperteikia, bet realiai as labai patenkinta... ax.gif

Labai gražu ir nematyta wub.gif Norisi iš arčiau aptyrinėt mirksiukas.gif

QUOTE(elzeda @ 2012 08 21, 18:14)
Įspūdinga rožė  wub.gif Pasirodyk pagalvėlę  ax.gif Berods, minėjai, kad rožė pavirto į pagalvėlę.

Pagalvėlės nuotraukos neturiu. Bet nieko ten ypatingo. Mama pati pasidarė ją.
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 21, 18:41)
Ah 5 lt,bet as cia nematau dmc siulu po 1 vnt? Tik kazkokie satin po 2.70/vnt g.gif

Tai anchor atitikmenis ir perku pardaveja paziuri atitikmeni lentelej  smile.gif

Yra yra, žiū čia:
http://www.kasiulai....-c-99_3_11.html
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 21, 18:46)

A,pasirodo prie muline jie priskiriami doh.gif
Pasirodo kaina kaip parduotuvej... Tai tada neapsimoka siustis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 21, 18:42)
Labai gražu ir nematyta wub.gif Norisi iš arčiau aptyrinėt mirksiukas.gif

Pafotkinau, neatsiskleidzia visas vaizdas su mano prastu fotiku, bet idedu kelias nutraukytes ir is arciau... 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kla @ 2012 08 21, 20:22)
Pafotkinau, neatsiskleidzia visas vaizdas su mano prastu fotiku, bet idedu kelias nutraukytes ir is arciau... 4u.gif

Pasikartosiu, bet nuostabu. Toks švelnus, tyras darbelis... wub.gif
Atsakyti
Pirmieji žingsniai žengti... Drebančia iš džiaugsmo širdim šiandien pirkau siūlus ir kitus reikmenis siuvinėjimui blush2.gif Išėjau tooookia laiminga wub.gif Apsiprekinau gerose akyse ir kaina labai faina dmc siūlų bigsmile.gif ypač jei daugiau nei 10vnt
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 08 21, 18:52)
Pirmieji žingsniai žengti... Drebančia iš džiaugsmo širdim šiandien pirkau siūlus ir kitus reikmenis siuvinėjimui  blush2.gif  Išėjau tooookia laiminga  wub.gif  Apsiprekinau gerose akyse ir kaina labai faina dmc siūlų  bigsmile.gif ypač jei daugiau nei 10vnt

sveikinu susirgus siuvinėjimu thumbup.gif ,po pirmų darbelių širdis drebės ,nes nežinosi , ką pasirinkt toliau siuvinėt ,o norų eilė bus labai ilga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 08 21, 19:52)
Pirmieji žingsniai žengti... Drebančia iš džiaugsmo širdim šiandien pirkau siūlus ir kitus reikmenis siuvinėjimui  blush2.gif  Išėjau tooookia laiminga  wub.gif 

:-) kaip faina 4u.gif pirmakart siuvinesi? O ka nusprendei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2012 08 20, 21:53)
Aš siuvinėjau ant juodos kanvos va šitą seriją

Labai grazu. wub.gif Mano planuose yra kuris nors is situ paveikslu. Bet laiko truksta.
QUOTE(kla @ 2012 08 21, 15:58)
Laba diena, tik ka parsinesiau darbeli, kuri dovanosiu savo pirmokei rugsejo 1-osios proga.

wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabus darbas!
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 08 21, 16:14)
Na, jei toks pirmasis darbelis, tai kokie bus kiti? Šaunu  thumbup.gif  Raideles, gal būčiau ne tokias ryškias, o rusvas dariusi, bet čia tik smulkmena...

ačiū už tokį įvertinimą 4u.gif

QUOTE(Aushrita @ 2012 08 21, 17:29)
Tam kad parduotuve uz keliu zingsniu nuo namu yra  biggrin.gif O ir nedaug man tu siulu tereikia,dar tik pirmas mano darbelis siuvinejamas o paskui neaisku kada kito ismsiuos ir prireiks tu siulu  ax.gif Siandien vel nuejau baltos spalvos nusipirkti nes galvojau kad nereiks bet visgi nesiziuri man paveikslelis be jos,tai ir vel neturejo, emiau anchor  biggrin.gif o tai gal pasakys kas nors kuom jie skiriasi nuo dmc?  ax.gif

O siaip pigiau nes internete 1vnt 1.90 o parduotuvej 1.99,bet siuntimas dar kainuoja tai nebent didesni kieki pirkt tada apsimoka  smile.gif

kur tu tuos siuliukus pirkai g.gif aš tai perku pigiau g.gif
Atsakyti