O kur siūlus siuvinėjimui Vilniuje perkat?
Laba diena, tik ka parsinesiau darbeli, kuri dovanosiu savo pirmokei rugsejo 1-osios proga. Jusu teismui Mirabilia "Tree of Hope". Foto gavosi tamsokos, o jei spalva atitinka realybe tai atsispindi nuo stiklo . Foto viso grozio neperteikia, bet realiai as labai patenkinta...
QUOTE(Manyka @ 2012 08 21, 15:06)
Ooo, gerulis, nesu girdejus ir pagalvojus apie tai! O cia tiesiog nuomone, ar nerasyta siuvinetoju taisykle tokia?
Kaip malonu, kad nepamirsai!! Aciu labai! Vadinas, ir manieji tuoj atkeliaus, nes, maregis, ta pacia diena irgi uzsakiau
Kaip malonu, kad nepamirsai!! Aciu labai! Vadinas, ir manieji tuoj atkeliaus, nes, maregis, ta pacia diena irgi uzsakiau
Kartais atmintis neapgauna
QUOTE(kla @ 2012 08 21, 15:58)
Laba diena, tik ka parsinesiau darbeli, kuri dovanosiu savo pirmokei rugsejo 1-osios proga. Jusu teismui Mirabilia "Tree of Hope". Foto gavosi tamsokos, o jei spalva atitinka realybe tai atsispindi nuo stiklo . Foto viso grozio neperteikia, bet realiai as labai patenkinta...
Labai gražu
Aciu uz patarimus del juodos medziagos, vakar padariau uzsakyma is joann.com, tad po savaites kitos tureciau gaut ta rinkinuka ir dar kokius 5 rinkinukus
Labai labai grazu! beje, bandziau interpretuot, ka reikstu tie paveiksliukai, ir taip ir nesugalvojau Pirma ideja - metu laikai. Antra, tiesiog poros meile.
Atrodo ispudingai
O butu galimybe kokia nors is arciau akis paganyt?
QUOTE(audrajaz @ 2012 08 20, 14:53)
Aš siuvinėjau ant juodos kanvos va šitą seriją (dar nesirodžiau )
Labai labai grazu! beje, bandziau interpretuot, ka reikstu tie paveiksliukai, ir taip ir nesugalvojau Pirma ideja - metu laikai. Antra, tiesiog poros meile.
QUOTE(kla @ 2012 08 21, 08:58)
Laba diena, tik ka parsinesiau darbeli, kuri dovanosiu savo pirmokei rugsejo 1-osios proga.
Atrodo ispudingai
O butu galimybe kokia nors is arciau akis paganyt?
QUOTE(Manyka @ 2012 08 21, 15:06)
Ooo, gerulis, nesu girdejus ir pagalvojus apie tai! O cia tiesiog nuomone, ar nerasyta siuvinetoju taisykle tokia?
cia grozio klausimas . Aida skyleta, todel neuzsiuvinetos vietos atrodo kitaip, nei kad likusios ant lino ar ewo. Kitiems tas netrukdo, man asmeniskai pabandzius ewa, daugiau nekyla minciu siuvineti ant aidos darbu, kur fonas lieka tuscias. O tokiems dizainams, kaip fejos, tai is viso, jau buvo cia seniau ideta palyginimas ant aidos ir ant ewo/lino, tai tikrai pastarieji priduoda kur kas daugiau prabangos ir subtilumo. Bet cia tik patarimas, o kiekvienas renkames, kaip asmeniskai atrodo
QUOTE(kla @ 2012 08 21, 15:58)
Foto viso grozio neperteikia, bet realiai as labai patenkinta...
liux, bet visiskai nieko nesiamto noretusi didesnio vaizdo, nes darbelis - plius nematytas
QUOTE(Šokoladė @ 2012 08 20, 16:39)
Pasirodau ir aš su savo pirmuoju darbeliu
Na, jei toks pirmasis darbelis, tai kokie bus kiti? Šaunu Raideles, gal būčiau ne tokias ryškias, o rusvas dariusi, bet čia tik smulkmena...
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 20, 18:36)
Esu siuvinėjus ant juodos medžiagos. pasinaudojau vienos forumietės patarimu- po apačia ant kelių pasidėti baltą audinį. Tai skylutės gražiai matosi. Paskui, kai įpratau, nebereikėjo ir tos baltos medžiagos. Tik man geriau siuvinėt ant jos dienos metu prie lango
Įspūdinga rožė Pasirodyk pagalvėlę Berods, minėjai, kad rožė pavirto į pagalvėlę.
QUOTE(audrajaz @ 2012 08 20, 22:53)
Puikus darbelis
Aš siuvinėjau ant juodos kanvos va šitą seriją (dar nesirodžiau ) nebuvo lengva, nes siuvinėjau žiemą, tai labai mažai dienos šviesos buvo, sakiau daugiau niekada to nedaryčiau, bet dabar išsižadu savo "niekada" vasarą su mielu noru tai daryčiau
Aš siuvinėjau ant juodos kanvos va šitą seriją (dar nesirodžiau ) nebuvo lengva, nes siuvinėjau žiemą, tai labai mažai dienos šviesos buvo, sakiau daugiau niekada to nedaryčiau, bet dabar išsižadu savo "niekada" vasarą su mielu noru tai daryčiau
Liuks atrodo , sau pasilikai?
QUOTE(kla @ 2012 08 21, 16:58)
Nuostabu ir ne kitaip Bet duok pasigrožėti iš arčiau...
QUOTE(vasarė @ 2012 08 21, 11:24)
tuos paveiksliukus, kuriu fonas lieka nesiuvinetas - tik ant lino, Ewo
QUOTE(vasarė @ 2012 08 21, 15:57)
cia grozio klausimas . Aida skyleta, todel neuzsiuvinetos vietos atrodo kitaip, nei kad likusios ant lino ar ewo. Kitiems tas netrukdo, man asmeniskai pabandzius ewa, daugiau nekyla minciu siuvineti ant aidos darbu, kur fonas lieka tuscias. O tokiems dizainams, kaip fejos, tai is viso, jau buvo cia seniau ideta palyginimas ant aidos ir ant ewo/lino, tai tikrai pastarieji priduoda kur kas daugiau prabangos ir subtilumo. Bet cia tik patarimas, o kiekvienas renkames, kaip asmeniskai atrodo
pritariu kiekvienam žodžiui
Mane tai nervuoja toks dalykas,kad pastoviai kiek nueinu dmc siulu pirkt tiek ju neturi,is kokiu 10 reikiamu spalvu tik 5 turi, tai tenka anchor imti,o man vaidenasi kad jie skiriasi vienas nuo kito Bet juk kazkuom tai ir skiriasi?
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 21, 17:14)
Mane tai nervuoja toks dalykas,kad pastoviai kiek nueinu dmc siulu pirkt tiek ju neturi,is kokiu 10 reikiamu spalvu tik 5 turi, tai tenka anchor imti,o man vaidenasi kad jie skiriasi vienas nuo kito Bet juk kazkuom tai ir skiriasi?
niekaip nesuprantu ,kam nervuotis ,kai galima internetu užsisakyt ir net namo atneša ,juk kelios parduotuvė Lietuvoj yra ,kurios siuvinėjimo sūlais prekiauja,apie užsienyje esančias jau nekalbu ,gal ,mokant pirkti užsienio parduotuvėse, dar pigiau gautųsi tie siūlai
QUOTE(zundyte @ 2012 08 21, 18:25)
niekaip nesuprantu ,kam nervuotis ,kai galima internetu užsisakyt ir net namo atneša ,juk kelios parduotuvė Lietuvoj yra ,kurios siuvinėjimo sūlais prekiauja,apie užsienyje esančias jau nekalbu ,gal ,mokant pirkti užsienio parduotuvėse, dar pigiau gautųsi tie siūlai
Tam kad parduotuve uz keliu zingsniu nuo namu yra O ir nedaug man tu siulu tereikia,dar tik pirmas mano darbelis siuvinejamas o paskui neaisku kada kito ismsiuos ir prireiks tu siulu Siandien vel nuejau baltos spalvos nusipirkti nes galvojau kad nereiks bet visgi nesiziuri man paveikslelis be jos,tai ir vel neturejo, emiau anchor o tai gal pasakys kas nors kuom jie skiriasi nuo dmc?
O siaip pigiau nes internete 1vnt 1.90 o parduotuvej 1.99,bet siuntimas dar kainuoja tai nebent didesni kieki pirkt tada apsimoka
QUOTE(Simumu @ 2012 08 21, 15:13)
O kur siūlus siuvinėjimui Vilniuje perkat?
Basnaviciaus g. pradzioje siulu parduotuveje, Vilniaus g. vidury siuvimo reikmenyse, VCUPe rankdarbiu pardej paciam paciam virsuj
QUOTE(vasarė @ 2012 08 21, 16:57)
cia grozio klausimas . Aida skyleta, todel neuzsiuvinetos vietos atrodo kitaip, nei kad likusios ant lino ar ewo. Kitiems tas netrukdo, man asmeniskai pabandzius ewa, daugiau nekyla minciu siuvineti ant aidos darbu, kur fonas lieka tuscias.
Brac, susinervinau Man Aida kaip tik atrodydavo simpatiska su tom skyliukem
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 21, 18:14)
Mane tai nervuoja toks dalykas,kad pastoviai kiek nueinu dmc siulu pirkt tiek ju neturi,is kokiu 10 reikiamu spalvu tik 5 turi, tai tenka anchor imti
Jei nera skubu, visad perku is kasiulu, ten ir pigiau gaunas, ir turi viska. Laaaabai retai buna, kad negauciau kazko. O ir atsiuncia greitai. Pabandyk.
Yra ir daugiau tu psl., as tik sita pasiuliau, nes pati ten perku.
QUOTE(Manyka @ 2012 08 21, 18:32)
Jei nera skubu, visad perku is kasiulu, ten ir pigiau gaunas, ir turi viska. Laaaabai retai buna, kad negauciau kazko. O ir atsiuncia greitai. Pabandyk.
O kiek siuntimas kastuoja ?
Jau radau,5 lt pigiausiai,tai gal ir visai nieko,kai siuvinesiu kita koki didesni darbeli pirksiu is ten