Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

Man tai feja labai tikroviska atrodo ir tokia tvarkingai issiuvineta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2012 08 20, 21:53)
Puikus darbelis  thumbup.gif
Aš siuvinėjau ant juodos kanvos va šitą seriją (dar nesirodžiau  blush2.gif  ) nebuvo lengva, nes siuvinėjau žiemą, tai labai mažai dienos šviesos buvo, sakiau daugiau niekada to nedaryčiau, bet dabar išsižadu savo "niekada"  ax.gif  vasarą su mielu noru tai daryčiau  mirksiukas.gif

Puikus darbeliai wub.gif ir viskas taip dera visuose , o dar žiema siuvinėta tai sveikintina tikrai sunku siuvinėti tokiu metu ant juodos medžiagos mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už pagyrimus, tai skatina daugiau siuvineti blush2.gif
kaiptik baiginėju dar vieną metrikiuka, o paskui noriu išsisiuvinėti angeliukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2012 08 16, 19:51)
prisiduodu ir aš savo vasarišką pievą  smile.gif

kiek čia darbo įdėta bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
noriu padėkoti Katu už jos gerumą, įsteigiant nerealų prizą ir sveikinu Zuzanėlę jį laimėjus, ji jo nusipelnė savo gražiais darbeliais 4u.gif

nuo darbelių grožio apraibo akys wub.gif šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
Jei nesupyksit as truputi ne i tema, bet apie kryziukus klausima jums turiu 4u.gif

Kaip jus nusprendziat kokios tematikos paveiksleli parinkti kaip dovana kitam zmogui? bigsmile.gif
Noreciau issiuvinet kazka jaunai porai ikurtuviu proga,bet bijau kad gali nepatikti,o daiktu dulkems rinkti irgi nesinori dovanot i naujus namus unsure.gif

Dekui is anksto jei kas pasidalinsit mintim 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2012 08 21, 10:54)
Jei nesupyksit as truputi ne i tema, bet apie kryziukus klausima jums turiu  4u.gif

Kaip jus nusprendziat kokios tematikos paveiksleli parinkti kaip dovana kitam zmogui?   bigsmile.gif
Noreciau issiuvinet kazka jaunai porai ikurtuviu proga,bet bijau kad gali nepatikti,o daiktu dulkems rinkti irgi nesinori dovanot i naujus namus  unsure.gif

Dekui is anksto jei kas pasidalinsit mintim  4u.gif   4u.gif

Aš tai pirmiausia pasidomiu ar turi kur kabinti darbą? Ar patinka siuvinėti darbai? Jei taip, tai pasidomiu, kokiam kambary (gal virtuvėj, koridoriuj) norėtų kabint paveikslą ir ką tame paveiksle norėtų matyt? Vėliau duodu kelis variantus, kad išsirinktų.
Taip jau esu darius ir visada buvo patenkinti. Nes žmonių skoniai skirtingi- kas patinka man, nepatinka kitam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 rugpjūčio 2012 - 09:01
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 21, 08:59)
Aš tai pirmiausia pasidomiu ar turi kur kabinti darbą? Ar patinka siuvinėti darbai? Jei taip, tai pasidomiu, kokiam kambary (gal virtuvėj, koridoriuj) norėtų kabint paveikslą ir ką tame paveiksle norėtų matyt? Vėliau duodu kelis variantus, kad išsirinktų.
Taip jau esu darius ir visada buvo patenkinti. Nes žmonių skoniai skirtingi- kas patinka man, nepatinka kitam.

va būtent, toks variantas būtų tobulas... Deja, man iki šiol kaskart atsakydavo: tu išrink pati, kad būtų staigmena doh.gif mums viskas tiks... Na, tikrai nelabai norisi prisiimti tokios atsakomybės... unsure.gif Paskui ir siuvinėji, ir dovanoji su tokiu netikrumu širdy, ir iki šiol neaišku, ar patiko jiems, ar tik apsimetė, kad neįžeistų, o iš tikro neturi kur kišti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 08 20, 21:18)
Patarkit - pirkti aidą ar bandyti ant lino?  g.gif

tuos paveiksliukus, kuriu fonas lieka nesiuvinetas - tik ant lino, Ewo mirksiukas.gif

QUOTE(audrajaz @ 2012 08 20, 21:53)
Puikus darbelis  thumbup.gif
Aš siuvinėjau ant juodos kanvos va šitą seriją

šauniai visi kartu atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2012 08 21, 10:54)
Jei nesupyksit as truputi ne i tema, bet apie kryziukus klausima jums turiu  4u.gif

Kaip jus nusprendziat kokios tematikos paveiksleli parinkti kaip dovana kitam zmogui?   bigsmile.gif
Noreciau issiuvinet kazka jaunai porai ikurtuviu proga,bet bijau kad gali nepatikti,o daiktu dulkems rinkti irgi nesinori dovanot i naujus namus  unsure.gif

Dekui is anksto jei kas pasidalinsit mintim  4u.gif   4u.gif

jaukumo delei,siuvineciau pagalvele home sweet home,arba ''namuka'' naujiems namams smile.gif arba dar siuvineciau raktine ax.gif

Norejau klaust Katu kas laimejo,zuzanele sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 rugpjūčio 2012 - 12:01
QUOTE(Manyka @ 2012 08 16, 12:06)
O sakyk, per kiek laiko atsiuncia is to magazines puslapio? 4u.gif

Vakar gavau 4u.gif Siuntė kažkur 5 dienas.

Kokie visų darbeliai gražūs bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 21, 12:24)
tuos paveiksliukus, kuriu fonas lieka nesiuvinetas - tik ant lino, Ewo  mirksiukas.gif

Ooo, gerulis, nesu girdejus ir pagalvojus apie tai! O cia tiesiog nuomone, ar nerasyta siuvinetoju taisykle tokia? 4u.gif

QUOTE(i2kas @ 2012 08 21, 13:08)
Vakar gavau  4u.gif Siuntė kažkur 5 dienas.

Kaip malonu, kad nepamirsai!! Aciu labai! 4u.gif Vadinas, ir manieji tuoj atkeliaus, nes, maregis, ta pacia diena irgi uzsakiau ax.gif
Atsakyti