Man tai feja labai tikroviska atrodo ir tokia tvarkingai issiuvineta
QUOTE(audrajaz @ 2012 08 20, 21:53)
Puikus darbelis
Aš siuvinėjau ant juodos kanvos va šitą seriją (dar nesirodžiau ) nebuvo lengva, nes siuvinėjau žiemą, tai labai mažai dienos šviesos buvo, sakiau daugiau niekada to nedaryčiau, bet dabar išsižadu savo "niekada" vasarą su mielu noru tai daryčiau
Aš siuvinėjau ant juodos kanvos va šitą seriją (dar nesirodžiau ) nebuvo lengva, nes siuvinėjau žiemą, tai labai mažai dienos šviesos buvo, sakiau daugiau niekada to nedaryčiau, bet dabar išsižadu savo "niekada" vasarą su mielu noru tai daryčiau
Puikus darbeliai ir viskas taip dera visuose , o dar žiema siuvinėta tai sveikintina tikrai sunku siuvinėti tokiu metu ant juodos medžiagos
ačiū mergaitės už pagyrimus, tai skatina daugiau siuvineti
kaiptik baiginėju dar vieną metrikiuka, o paskui noriu išsisiuvinėti angeliukus
kaiptik baiginėju dar vieną metrikiuka, o paskui noriu išsisiuvinėti angeliukus
QUOTE(ZMama @ 2012 08 16, 19:51)
prisiduodu ir aš savo vasarišką pievą
kiek čia darbo įdėta šaunuolė
sveikos,
noriu padėkoti Katu už jos gerumą, įsteigiant nerealų prizą ir sveikinu Zuzanėlę jį laimėjus, ji jo nusipelnė savo gražiais darbeliais
nuo darbelių grožio apraibo akys šaunuolės
noriu padėkoti Katu už jos gerumą, įsteigiant nerealų prizą ir sveikinu Zuzanėlę jį laimėjus, ji jo nusipelnė savo gražiais darbeliais
nuo darbelių grožio apraibo akys šaunuolės
Jei nesupyksit as truputi ne i tema, bet apie kryziukus klausima jums turiu
Kaip jus nusprendziat kokios tematikos paveiksleli parinkti kaip dovana kitam zmogui?
Noreciau issiuvinet kazka jaunai porai ikurtuviu proga,bet bijau kad gali nepatikti,o daiktu dulkems rinkti irgi nesinori dovanot i naujus namus
Dekui is anksto jei kas pasidalinsit mintim
Kaip jus nusprendziat kokios tematikos paveiksleli parinkti kaip dovana kitam zmogui?
Noreciau issiuvinet kazka jaunai porai ikurtuviu proga,bet bijau kad gali nepatikti,o daiktu dulkems rinkti irgi nesinori dovanot i naujus namus
QUOTE(Trikse @ 2012 08 21, 10:54)
Aš tai pirmiausia pasidomiu ar turi kur kabinti darbą? Ar patinka siuvinėti darbai? Jei taip, tai pasidomiu, kokiam kambary (gal virtuvėj, koridoriuj) norėtų kabint paveikslą ir ką tame paveiksle norėtų matyt? Vėliau duodu kelis variantus, kad išsirinktų.
Taip jau esu darius ir visada buvo patenkinti. Nes žmonių skoniai skirtingi- kas patinka man, nepatinka kitam.
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 21, 08:59)
Aš tai pirmiausia pasidomiu ar turi kur kabinti darbą? Ar patinka siuvinėti darbai? Jei taip, tai pasidomiu, kokiam kambary (gal virtuvėj, koridoriuj) norėtų kabint paveikslą ir ką tame paveiksle norėtų matyt? Vėliau duodu kelis variantus, kad išsirinktų.
Taip jau esu darius ir visada buvo patenkinti. Nes žmonių skoniai skirtingi- kas patinka man, nepatinka kitam.
va būtent, toks variantas būtų tobulas... Deja, man iki šiol kaskart atsakydavo: tu išrink pati, kad būtų staigmena mums viskas tiks... Na, tikrai nelabai norisi prisiimti tokios atsakomybės... Paskui ir siuvinėji, ir dovanoji su tokiu netikrumu širdy, ir iki šiol neaišku, ar patiko jiems, ar tik apsimetė, kad neįžeistų, o iš tikro neturi kur kišti
QUOTE(Simumu @ 2012 08 20, 21:18)
Patarkit - pirkti aidą ar bandyti ant lino?
tuos paveiksliukus, kuriu fonas lieka nesiuvinetas - tik ant lino, Ewo
QUOTE(audrajaz @ 2012 08 20, 21:53)
šauniai visi kartu atrodo
QUOTE(Trikse @ 2012 08 21, 10:54)
jaukumo delei,siuvineciau pagalvele home sweet home,arba ''namuka'' naujiems namams arba dar siuvineciau raktine
Norejau klaust Katu kas laimejo,zuzanele sveikinu
QUOTE(Manyka @ 2012 08 16, 12:06)
O sakyk, per kiek laiko atsiuncia is to magazines puslapio?
Vakar gavau Siuntė kažkur 5 dienas.
Kokie visų darbeliai gražūs
QUOTE(vasarė @ 2012 08 21, 12:24)
tuos paveiksliukus, kuriu fonas lieka nesiuvinetas - tik ant lino, Ewo
Ooo, gerulis, nesu girdejus ir pagalvojus apie tai! O cia tiesiog nuomone, ar nerasyta siuvinetoju taisykle tokia?
QUOTE(i2kas @ 2012 08 21, 13:08)
Vakar gavau Siuntė kažkur 5 dienas.
Kaip malonu, kad nepamirsai!! Aciu labai! Vadinas, ir manieji tuoj atkeliaus, nes, maregis, ta pacia diena irgi uzsakiau