Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(Katu @ 2012 08 20, 16:49)
Išsiuvinėjau ta ne tokia oranžine, ir vaizdo vis dėlto nėra, tad ardysiu ir siuvinėsiu oranžine, kuri ir buvo komplekte.

O joann.com eisiu ir as pasiaubsiu, kaip tik laukiau ju nuolaidu rinkiniams.
Beje, nezinau, ar jie siuncia i LT, bet irgi daznai buna nuolaideliu siuvinejimo rinkinukams http://www.herrschners.com/

as irgi uz tai, kad turi buti kaip rinkinio variantas drinks_cheers.gif
o i LT raso, kad siuncia - We Ship to Lithuania! /countries/24/LTU.png

QUOTE(zuzanele @ 2012 08 20, 17:04)
O man kaip tik patinka šis variantas. Raidės neužgožia darbelio mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Katu @ 2012 08 20, 17:12)
Beje, gal kuri situos puodelius siuvinejus, labai vargina juoda medziaga? puodeliai

mano drauge ji dabar siuvineja, patenkinta, kiek supratau, nesiskundzia, labai mielai tos ryskios spalvos zaidzia ant juodos bigsmile.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 08 20, 17:36)
Tik man geriau siuvinėt ant jos dienos metu prie lango mirksiukas.gif

Čia, kai siuvinėjau, ir man spalvos visai nederėjo. Bet visumoj jos tinka mirksiukas.gif

aha, juoda medziaga isskirtinai prasosi dienos sviesos. As irgi siuvinejau ant 25 ct ewo, bet nieko nesidejau po apacia

o koks nuostabus ziedas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 20 rugpjūčio 2012 - 16:45
vau-rožė įspūdinga thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zuzanele, tikrai ispudinga gele wub.gif

Ir del patarimu visoms dekui - pirksiu ta rinkini ir dar kelis. Siuvinesiu tada ji dienom, o vakarais kazka ant sviesiu audiniu. Speju, su savo tempais kita vasara pasirodysiu, o jei dar kraustysimes pavasari, tai pasirodysiu po dvieju metu biggrin.gif

Del tu aguonu - kai paskutini karta jomis susidomejau, užnėštėjau lotuliukas.gif Tikiuos, sita puokste nesibaigs tuo paciu blush2.gif
Atsakyti
Seniai siuvinėjau šitą rožę. Dabar ji jau "virtus" pagalvėle pas mamą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 20, 17:43)
aš esu tik vieną siuvinėjus.. tai man prie lempos sunkiai irgi ant juodos  unsure.gif

va maniškis toks buvo.. dar atspalviai tamsūs  unsure.gif

tikiuosi rodys foto..  g.gif  nes lygtai nedraugams nerodo mano facebooko foto  g.gif

Aš ir šį siuvinėjau jau du kartus mirksiukas.gif teks jau ir trečia karta siuvinėti nes bendradarbė užsiprašė smile.gif Na ant juodos kai ipratau tai man nėra dabar kažkaip skirtumo juoda ar balta aida kažkaip akys priprato mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjau jūsų užkauptų lobių kitoje temoje ir užsinorėjau siuvinėti lotuliukas.gif Ryškiai paūmėjus kaupimo stadija... Užsiimt tik tam, kad medžiagų sandėliuką turėt lotuliukas.gif
Esmė tame, kad turiu kokius kelis kilogramus lino audinio atraižų. Kaip suprantu jis irgi tinka siuvinėjimui kryželiu. O principas toks pats kaip ir ant aidos? ax.gif
Žiūrinėjau forumuose, kaip man patiko nimue schemos wub.gif ypač labai graži ši fėja:
user posted image

Ją ir mėginsiu suvinėti rolleyes.gif
Patarkit - pirkti aidą ar bandyti ant lino? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simumu: 20 rugpjūčio 2012 - 20:18
QUOTE(Šokoladė @ 2012 08 20, 14:39)
Pasirodau ir aš su savo pirmuoju darbeliu 4u.gif

Puikus darbelis thumbup.gif

QUOTE(Katu @ 2012 08 20, 16:12)
Beje, gal kuri situos puodelius siuvinejus, labai vargina juoda medziaga?

Aš siuvinėjau ant juodos kanvos va šitą seriją (dar nesirodžiau blush2.gif ) nebuvo lengva, nes siuvinėjau žiemą, tai labai mažai dienos šviesos buvo, sakiau daugiau niekada to nedaryčiau, bet dabar išsižadu savo "niekada" ax.gif vasarą su mielu noru tai daryčiau mirksiukas.gif

user posted image
picture hosting

QUOTE(zuzanele @ 2012 08 20, 16:36)
Čia, kai siuvinėjau, ir man spalvos visai nederėjo. Bet visumoj jos tinka mirksiukas.gif

Oi kokia gražuolė thumbup.gif

QUOTE(Simumu @ 2012 08 20, 20:18)
Patarkit - pirkti aidą ar bandyti ant lino?  g.gif

Aišku, kad bandyk, juolab, kad jo jau turi rolleyes.gif
Atsakyti
Ogo koks grozis, turint omeny, kad ant juodos medziagos ir per ziema visus keturis issiuvinejot 4u.gif Man taip greitai paveiksliukai nesisiuvineja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2012 08 20, 20:53)
dar nesirodžiau

man labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2012 08 20, 22:53)
Puikus darbelis  thumbup.gif
Aš siuvinėjau ant juodos kanvos va šitą seriją (dar nesirodžiau  blush2.gif  ) nebuvo lengva, nes siuvinėjau žiemą, tai labai mažai dienos šviesos buvo, sakiau daugiau niekada to nedaryčiau, bet dabar išsižadu savo "niekada"  ax.gif  vasarą su mielu noru tai daryčiau  mirksiukas.gif

Idomus darbai, puikiai derantys ireminimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 08 20, 13:39)
Pasirodau ir aš su savo pirmuoju darbeliu 4u.gif

vaje,koks mielas.jis irgi yra mano planuose,net schema ant popieriaus atsispausdinau thumbup.gif

QUOTE(audrajaz @ 2012 08 20, 19:53)
Puikus darbelis  thumbup.gif

o cia tao jooo wub.gif wub.gif wub.gif super!truksta zodziu!
Atsakyti
Gražiai krūvoje žiūrisi paveikslėlių kvartetas 4u.gif

Ir tvarkingas metrikiukas patraukė akį
Atsakyti