Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(vasarė @ 2012 08 20, 14:40)
bigsmile.gif pirmas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  - malačius  thumbup.gif labai gražu viskas  wub.gif

taip pirmas 4u.gif man raides truputi pr mažos, kitame darbelyje didesnes siuvinejau ax.gif
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 20, 15:31)
Labai dailu wub.gif

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Šokoladine, labai mielas darbukas wub.gif Lauksim ir antrojo, ir trečiojo, ir šimtojo pasirodymo thumbup.gif

Aš su tom aguonom ramybės neduodu - pasikalbu su jumis ir pati nusprendžiu biggrin.gif

Išsiuvinėjau ta ne tokia oranžine, ir vaizdo vis dėlto nėra, tad ardysiu ir siuvinėsiu oranžine, kuri ir buvo komplekte.

user posted image

O joann.com eisiu ir as pasiaubsiu, kaip tik laukiau ju nuolaidu rinkiniams.

Beje, nezinau, ar jie siuncia i LT, bet irgi daznai buna nuolaideliu siuvinejimo rinkinukams http://www.herrschners.com/
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 20, 15:49)
Išsiuvinėjau ta ne tokia oranžine, ir vaizdo vis dėlto nėra, tad ardysiu ir siuvinėsiu oranžine, kuri ir buvo komplekte.

o BS bus?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 08 20, 17:41)
taip pirmas 4u.gif man raides truputi pr mažos, kitame darbelyje didesnes siuvinejau ax.gif

O man kaip tik patinka šis variantas. Raidės neužgožia darbelio mirksiukas.gif

QUOTE(Katu @ 2012 08 20, 17:49)
Aš su tom aguonom ramybės neduodu - pasikalbu su jumis ir pati nusprendžiu biggrin.gif

Su oranžine geriau mirksiukas.gif Manau, jei taip sudėta komplekte, tai taip ir siuvinėk. O jei dar bus BS, tai visą vaizdą pataisys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 20, 10:01)

Ne, nebus. Pirmas darbas, kuri siuvineju ir nera BS.

Beje, gal kuri situos puodelius siuvinejus, labai vargina juoda medziaga? puodeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 20 rugpjūčio 2012 - 16:13
QUOTE(Katu @ 2012 08 20, 16:12)
Ne, nebus. Pirmas darbas, kuri siuvineju ir nera BS.

Beje, gal kuri situos puodelius siuvinejus, labai vargina juoda medziaga?

aš manau, kad drąsiai siuvinėk oranžine spalva, bendram vaizde spalvos susižais ir atrodys puikiai. O jei norėsis - galėsi žiedus apvesti raudonu BS, jis turėtų tikrai nugesinti tą oranžinę. Bet net ir be BS, manau, gerai atrodys 4u.gif

Dėl juodos medžiagos kažkada esame diskutavusios, ir priėjom prie išvados, kad kiekvienam žmogui skirtingai. Aš siuvinėjau ant 32 ct juodo lino, dabar ant 18 ct juodos aidos siuvinėju juodais ir pilkais siūlais, ir man vis tiek juoda medžiaga nekelia visiškai jokių problemų. O tokia spalvinga schemutė, kurią įdėjai, būtų vienas malonumas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 20 rugpjūčio 2012 - 16:19
QUOTE(B_March @ 2012 08 20, 10:18)
aš manau, kad drąsiai siuvinėk oranžine spalva, bendram vaizde spalvos susižais ir atrodys puikiai. O jei norėsis - galėsi žiedus apvesti raudonu BS, jis turėtų tikrai nugesinti tą oranžinę. Bet net ir be BS, manau, gerai atrodys  4u.gif

Dėl juodos medžiagos kažkada esame diskutavusios, ir priėjom prie išvados, kad kiekvienam žmogui skirtingai. Aš siuvinėjau ant 32 ct juodo lino, dabar ant 18 ct juodos aidos siuvinėju juodais ir pilkais siūlais, ir man vis tiek juoda medžiaga nekelia visiškai jokių problemų. O tokia spalvinga schemutė, kurią įdėjai, būtų vienas malonumas  bigsmile.gif

Tai taip ir darysiu, paliksiu rinkinio spalva. Kita karta net neeksperimentuosiu smile.gif

siaip vakar ieskojau, ka cia nugriebus, ir radau sitas aguonas ir jose man labai graziai ta oranzine issipilde.

O ta juoda turbut imsiu, pabandysiu, bus naujiems namamas ir naujai virtuvei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2012 08 19, 22:06)

vajetus.. kiek grozio.. dabar prisireikė doh.gif o kaip nusipirkt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 08 20, 15:39)
Pasirodau ir aš su savo pirmuoju darbeliu 4u.gif

Kaip pirmas dailus darbelis viskas gražu 4u.gif sveikinu su pirmu darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 20, 18:12)
Beje, gal kuri situos puodelius siuvinejus, labai vargina juoda medziaga? puodeliai

Esu siuvinėjus ant juodos medžiagos. pasinaudojau vienos forumietės patarimu- po apačia ant kelių pasidėti baltą audinį. Tai skylutės gražiai matosi. Paskui, kai įpratau, nebereikėjo ir tos baltos medžiagos. Tik man geriau siuvinėt ant jos dienos metu prie lango mirksiukas.gif

user posted image
Čia, kai siuvinėjau, ir man spalvos visai nederėjo. Bet visumoj jos tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 rugpjūčio 2012 - 16:38
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 20, 17:36)
Esu siuvinėjus ant juodos medžiagos. pasinaudojau vienos forumietės patarimu- po apačia ant kelių pasidėti baltą audinį. Tai skylutės gražiai matosi. Paskui, kai įpratau, nebereikėjo ir tos baltos medžiagos. Tik man geriau siuvinėt ant jos dienos metu prie lango mirksiukas.gif

Vau kokio gražumo darbelis bigsmile.gif wub.gif ir spalvos atrodo visai puikiai 4u.gif ... Pati ne viena darbelį siuvinėjau ant juodos tai man iš pradžiu sunkiau buvo siuvinėti kol akys iprato.Bet geriausia siuvinėti kai šviesu yra o ne prie lempos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 08 20, 17:40)
Vau kokio gražumo darbelis bigsmile.gif  wub.gif  ir spalvos atrodo visai puikiai 4u.gif ... Pati ne viena darbelį siuvinėjau ant juodos tai man iš pradžiu sunkiau buvo siuvinėti kol akys iprato.Bet geriausia siuvinėti kai šviesu yra o ne prie lempos smile.gif

aš esu tik vieną siuvinėjus.. tai man prie lempos sunkiai irgi ant juodos unsure.gif

va maniškis toks buvo.. dar atspalviai tamsūs unsure.gif

tikiuosi rodys foto.. g.gif nes lygtai nedraugams nerodo mano facebooko foto g.gif
https://fbcdn-sphoto...3_7209475_n.jpg
Atsakyti