Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 08 19, 08:38)
O kaip būtų galima sužinot kokia kortelė? g.gif

Jei joje yra kreditas, suteiktas banko, tai yra kreditine. Bet jei joje nera jokios "paskolos", tai yra debetine.

Jei nueitumet i savo e-bankinininkyste, ten tam pirmam lape - isklotine ar apzvalga - rodo visas korteles, ir jeigu ten rodo pvz, kad paskola yra 1000 ir jus dar pati isidejus (gavus alga ar kitais budais) pvz 3000 ir viso yra 4000, tai reiskia, kad tai kreditine.

Jei gavot paprastai, greiciausiai tai bus debetine.

Kreditinei gaut reik pildyt paraiska, lauke kelias savaites patvirtinimo, patikrina ir pajamas gaunamas ir t.t. - tiesiog daugiau popieriu, ji kainuoja (kas metus ir kas menesi, jei panaudoji).

Atsakyti
O kokias korteles jūs turit Lietuvoj? Aš uk su visa debit problemu jokių neturėjau nei užsisakant prekes uk, nei lietuvoje (knyguklubo užsakymą dariau). Be to patikėkit, jei jau kartą paypal įsigysit - tai dauguma užsienio parduotuvių durys atsidarys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jeigu turit Maestro arba Mastercard, neturėtų būti problemų atsiskaitant. Bet tinka ir Visa debetinė - turiu Danske išduotą Visa debetinę kortelę, jokių problemų. Tik ne Visa elektron.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 19, 16:42)
Jei joje yra kreditas, suteiktas banko, tai yra kreditine. Bet jei joje nera jokios "paskolos", tai yra debetine.

Reiks pasižiūrėt rytoj, nes šiandien DNB bankininkystė neveikia doh.gif
Atsakyti
as swed turiu buvusia ego dabar sita su ja perku per paypal ax.gif
Atsakyti
Na ka gi snd nuskubejau i Tiger parduotuve ir radau ivairiausiu dydziu tu uzrasu knygeliu smile.gif super
Atsakyti

QUOTE(Katu @ 2012 08 19, 15:30)
idomu, ar nepaliktu kokiu pilku ar gelsvu ruozeliu.

drinks_cheers.gif as nerizikuociau irgi, nes jau uzteko net ir nuo specialaus tam skirto markerio likusio languoto pavirsiaus doh.gif ant issiuvineto paveikslo. Gerai, kad fonas daugumoj apsisiuvinejes, bet is arti vis tiek matosi tie langai, o jei nepilnai fonas siuvinetas butu - viskas - ismetimui...

QUOTE(zuzanele @ 2012 08 19, 15:38)
O kaip būtų galima sužinot kokia kortelė? g.gif

pagal pavadinima ir banka manau turetu buti korteles aprasas google, kas tai per kortele
Atsakyti
Nuolaidos siuvinejimo rinkiniams smile.gif
http://www.joann.com...untedstampedv1/
Atsakyti
Bet kad jie nesiunčia į Lietuvą- radau tik USA ir Kanadą g.gif . O taip norėtųsi porą nusičiupt.
Atsakyti
Noreciau ir as moketi per ebay pirkti,bet kad kazkada bandziau tai man paypale niekaip nejo priregistruoti korteles savo swedo,gal netinkama buvo g.gif Galeciau seb virtuon pasidaryti bet kad ketinu seb paprasta ta kortele naikinti visai nes man jos nebereikia,tai galvoju kaip cia dabar daryti ax.gif Nes tada teks ir uz ta ir uz virtuon po 20lt kasmet moket ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 19, 23:10)
Noreciau ir as moketi per ebay pirkti,bet kad kazkada bandziau tai man paypale niekaip nejo priregistruoti korteles savo swedo,gal netinkama buvo  g.gif Galeciau seb virtuon pasidaryti bet kad ketinu seb paprasta ta kortele naikinti visai nes man jos nebereikia,tai galvoju kaip cia dabar daryti  ax.gif Nes tada teks ir uz ta ir uz virtuon po 20lt kasmet moket ? g.gif

idomu, kokios bedos ten buvo del atmetimo. O kokia kortele?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 19, 23:12)
idomu, kokios bedos ten buvo del atmetimo. O kokia kortele?

Na vis bandziau ivesti skaiciukus kokiu prase ir neprieme tiesiog korteles paypal. Tai taip ir uzmeciau reikala. O kortele mano swedbank visa berods ta paprasta ne kreditine,turbut todel ir netiko...
Atsakyti