bet,manau,ilgai laukti nereikes ji pas mus greita
QUOTE(P.Sh. @ 2012 08 18, 14:48)
Sobieska, kokį parsisiuntei rinkinį?
A nesakysiu ...cielus 2 parsisiunčiau
Laura81, nu neinasi taip greit, kaip, kad norėtūsi
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 17, 15:53)
"tamsioji" mergaitė.. gal kiek per tamsus rėmas bet visumoj, visai nieko
Labai graži mergaitė
QUOTE(Daisiuke @ 2012 08 17, 17:17)
senai buvau uzsukus, mazoji laiko daug atima, bet pasirodau su paskutiniais darbais savo:
Be žodžių labai labai visi darbeliai
--
Aš ir pasigirti galiu - sugebėjau laimėti dviejų rinkinių aukcioną ebėjuj šiandien pirmąjį gavau gražuuuu antrąjį tai tik šiandien užmokėjau, bet labai jau jo laukiu
QUOTE(i2kas @ 2012 08 18, 20:11)
Aš ir pasigirti galiu - sugebėjau laimėti dviejų rinkinių aukcioną ebėjuj šiandien pirmąjį gavau gražuuuu antrąjį tai tik šiandien užmokėjau, bet labai jau jo laukiu
Kaip fainai
QUOTE(i2kas @ 2012 08 18, 12:11)
Parodyk, kokius isisrinkai? smalsu
Sobieska savo neisduoda
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 18, 20:02)
Kaip fainai
QUOTE(Katu @ 2012 08 18, 20:02)
Dar pora belaukdama laimėjau jaučiuos biški apžora
Šiandieniniai :
Tatty Ted Cross Stitch - Heart for You
Me to You Painting Hearts
Best friends for life by Clair Crros
Labiausiai laukiu
Dimensions - Dawn of A New Day
Gavau :
RU YI -HAPPY ON BRANCHES
Čia nes nerandu internete foto
Daisiuke, ryt leksiu i Mola butinai butinai
Mmmm koks svyturys nerealus!
Mmmm koks svyturys nerealus!
o as jau laukiu musu konkurselio rezultatu
QUOTE(Laura81r @ 2012 08 18, 14:16)
o as jau laukiu musu konkurselio rezultatu
Rytoj ryte atsikele rasit rezultatus
nezinau, ar vardint cia viesai dalyves, ar ne. Sakau, gal isvardint, gal kuria praleidau?...
As varau irgi i rankdarbiu parde pasizmonet, noriu nuo vaiku ir nuo namu pailset
QUOTE(Katu @ 2012 08 18, 19:53)
Rytoj ryte atsikele rasit rezultatus
nezinau, ar vardint cia viesai dalyves, ar ne. Sakau, gal isvardint, gal kuria praleidau?...
As varau irgi i rankdarbiu parde pasizmonet, noriu nuo vaiku ir nuo namu pailset
oi laukiam laukiam rezultatu laukiam
Sobieska,tau kazkaip viskas greitai gaunasi.ne taip kaip man...pasiimu viena ir vargstu vargstu vargstu zinoma,vargas toks malonus,kad vargciau ir vargciau
Merginos, įmeskit nuorodą į ebey, kur tiksliai tie rinkiniai...Nors seilę pavarvinsiu
QUOTE(i2kas @ 2012 08 18, 20:39)
Dimensions - Dawn of A New Day
labai gražus.. patinka man tokie vaizdai
labai patiko krikštynų knygelė..
aš jau 4 dienas neprisėdu prie siuvinėjimo, kažkokia bloga nuotaika apsėdusi buvo.. gal čia širdis jau nujautė šeimos nelaimę šiandieninę .. sako turi papildomą nuojautą..