Vis dar girdimi atgarsiai mano laikrodukui...ačiū už juos
Trikse... ...džiugu, kai yra kas pagelbėja...
Susileidau pamačiusi krikštynų knygutę
Jetus...kokį šiandien rinkunukai gavau iš UK...kaip niežti nagai pradėt...mašinoj ir taip, ir tai varčiau, netgi adatą išsipokavau,...tik problema, kaip įtikinti sau, kad du darbai JAU yra prieky rezervuoti ...vienintelis tik pliusas-savęs nuraminimas...aplinka TAM dar tik kuriama-palauks...bet jau groooooožis tai nai, nai, nai ...manau, kad ir jums turėtų patikt...aš dar apie save priminsiu
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 17, 15:53)
Kaip idomiai,as tokius dabar siuvineju bet spalvos ne tokios pacios ziuriu,tie visi rudi plotai O is kur emet ideja raidems? Gal schemute turit
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 17, 22:46)
Kaip idomiai,as tokius dabar siuvineju bet spalvos ne tokios pacios ziuriu,tie visi rudi plotai O is kur emet ideja raidems? Gal schemute turit
spalvos mano pačios derintos, iš turimų siūliukų
Daisiuke, o kokiu budu "prikabinai" siuvinejima prie knygutes, nes matau lyg kokius kampelius?
QUOTE(ametista @ 2012 08 17, 23:13)
Daisiuke, o kokiu budu "prikabinai" siuvinejima prie knygutes, nes matau lyg kokius kampelius?
tiesiog pirmiausia susiuvau medziagas (priekis baltas su siuvinejimu,o kitas virselis kitos spalvos). tada ta audini klijuoju piestukiniais sausais klijais ir uzlankstau kaip cia daug kartu rodyta kazkokioj nuorodoj, kaip apvilkt knygele. o tie kampukai tiesiog del grozio uzdeti, nors ir del praktiskumo, nenusitrina kampai knygeles.
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 15, 18:52)
Aš ir į tų norinčių kompaniją
Rasiuk, o Tu dar speji ir pasiuvinet?
sveikos visoms
Daisiuke
Daisiuke, speju nera tokios parduotuves Kaune O ir ju puslapyje nerandu man tokia knygute nerealiai praverstu dekupazui
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 08 18, 07:33)
Daisiuke, speju nera tokios parduotuves Kaune O ir ju puslapyje nerandu man tokia knygute nerealiai praverstu dekupazui
nu blogai speji as esu is Kauno Tiger parduotuves yra netgi dvi kaune..viena yra mole salia maximos, o kita yra laisves alejoj per viduri kazkas, mazdaugs priesais dramos teatra gal..nu tiksiia neuzfiksavau...as perku mole, ar laisves alejoj yra knygeliu nzn, bet mole tikrai yra..na nebent viena karta buvo momentas kada buvo ispirktos, bet dazniausiai tikrai buna
QUOTE(ZMama @ 2012 08 17, 14:27)
jokio sunkumo, mane irgi nuteikinėjo, kad bu sunku, bet viskas ėjosi kaip iš pypkės
tikrai ne ant stambios ir smulkios, bijau pameluoti, bet man atrodo , kad ant 16
tikrai ne ant stambios ir smulkios, bijau pameluoti, bet man atrodo , kad ant 16
Ir kaip tau sekesi tuos kryziukus siuvinet, kur vienas langelis dviem spalvom? Nes as siuvinejau ant 14, tai man taip sunku buvo O pagal originalu rinkini duota 16 aida, galvoju niekaip ant smulkesnes aidos neissiuciau.
Dabar siuvineju is tos pacios serijos ramuniu pieva. Tik mano fotikas visa vasara Prancuzijoj, gris antradieni, tai pafotkinsiu procesa, kuris jau i pabaiga
Beja labai grazios prijuostes ir krikstynu knygele suzavejo
QUOTE(xiuke @ 2012 08 18, 00:13)
Rasiuk, o Tu dar speji ir pasiuvinet?
nebe tiek daug kiek norėčiau, nes reik ir knygą paskaityt, ir gėles daržely išuostyt . Bet iš tikrųjų tai mažylis tuoj pat į siūlus įsisuka, schemas vis taikosi išmėtyt, tai mano šuniukai lėtokai juda. Pasiilgau kokio vienspalvio, kai pasiimi popieriuką, įsiveri siūliuką ir neapsiskleidusi siuvinėji
Sobieska, kokį parsisiuntei rinkinį?
Įtariu neišduos paslapties, kol neįgyvendins