wow koks puikus darbelis su meskiukais va cia tai laiko ir kantrybes kainavo daug - kiek daug atspalviu
QUOTE(rituker @ 2012 08 08, 10:47)
Bandymas ant balto lino. Labai smulkus kryziukai 10 kryziuku i 1cm,. Siuvinejau viena gija Nesugadinciau jei issiuvineciau vardus
Kruopštus darbelis, tik mano manymu rėmas nelabai tinamas jam
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 08, 16:54)
O štai išplautas ir išlygintas jau
Nuostabų darbelį turėsi Man tokie darbai iš tų kategorijos, kurie gali keliaut iš kartos į kartą
Kokie meškinai Kiek spalvų?
QUOTE(rituker @ 2012 08 08, 08:47)
Bandymas ant balto lino. Labai smulkus kryziukai 10 kryziuku i 1cm,. Siuvinejau viena gija Nesugadinciau jei issiuvineciau vardus
Manau tikrai ne, bet tai čia kaip kam patinka
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 08, 14:54)
O štai išplautas ir išlygintas jau
Oi kokie faini Labai labai
QUOTE(elzeda @ 2012 08 08, 21:48)
Kruopštus darbelis, tik mano manymu rėmas nelabai tinamas jam
Nuostabų darbelį turėsi Man tokie darbai iš tų kategorijos, kurie gali keliaut iš kartos į kartą
ačiū
QUOTE(cindy @ 2012 08 08, 22:06)
Kokie meškinai Kiek spalvų?
Ačiū atrodo 36 spalvos buvo
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 08, 14:54)
jeigu aida 16 tai 10x10 langelių ant medžiagos užims 1,6cm x 1,6 cm
Jei aida 18 dydžio tai 1,4 cm x 1,4 cm
gal supratote mane
DVI kokie paukštukai
Mano 16ta aida,supratau dekui beeet,dabar toki kvaila klausima turiu,pradejau siuvineti,atskyriau dvi gijas,ir vat klausimas,ar perverus per adata tas dvi gijas, reikia dvigubu siulu siuvineti ar viengubu? Ar man tik atrodo taip ar tie kryziukai tokie storesni gaunasi? Gal kad as cia senai besiuvinejau man tokie atrodo stori? Ar visgi viengubu siulu reikia siuvineti nes kazkaip besiuvinejant atrodo stori tie kryziukai...na jei kas supratot lauksiu atsakymo
QUOTE(elzeda @ 2012 08 08, 20:48)
mano manymu rėmas nelabai tinamas jam
Vadinasi su turimu neissisuksiu
meilybė tie meškiukai, tarsi gyvai susodinti, šaunu
Ačiū dar kartelį
sveikos
Labai gražūs darbeliai.
o norėčiau sužinoti jei užsisakyčiau koki darbeli išsiuvinėtu man kuri? aišku už tai sumokėčiau.
Labai gražūs darbeliai.
o norėčiau sužinoti jei užsisakyčiau koki darbeli išsiuvinėtu man kuri? aišku už tai sumokėčiau.
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 09, 08:54)
Mano 16ta aida,supratau dekui beeet,dabar toki kvaila klausima turiu,pradejau siuvineti,atskyriau dvi gijas,ir vat klausimas,ar perverus per adata tas dvi gijas, reikia dvigubu siulu siuvineti ar viengubu? Ar man tik atrodo taip ar tie kryziukai tokie storesni gaunasi? Gal kad as cia senai besiuvinejau man tokie atrodo stori? Ar visgi viengubu siulu reikia siuvineti nes kazkaip besiuvinejant atrodo stori tie kryziukai...na jei kas supratot lauksiu atsakymo
aš tai visada imu iena giją.. ją perlenkiu per puse ir tada įveriu į adatą gale būna kilpelė su kuria lengva užtvirtinti siūlą
va taip
ir paskui gaunasi kad siuvinėju su dviem siųliukais..
va kaip čia:
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 08 09, 11:16)
sveikos
Labai gražūs darbeliai.
Labai gražūs darbeliai.
yra rankdarbių temoje skelbimų
Jei darbelis butu idomus, grazus tai gal ir padeciau tik laukt reikia ilgai