Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 16, 18:23)

aš tai irgi sapnuoju kad siuvinėju. ir taip greitai

Aš kai būna daugiau siūlų nusiperku , tai sapnuoju, kad juos tik vynioju vynioju lotuliukas.gif

QUOTE(ZMama @ 2012 08 16, 20:51)
labas vakaras,

prisiduodu ir aš savo vasarišką pievą

Pasakiškas wub.gif

QUOTE(Aushrita @ 2012 08 16, 20:54)
O kaip jus cia taip idomiai,iskart su daug siulu siuvinejat?  bigsmile.gif Cia taip einat nuo vieno krasto iki kito po eilute? Net nesumasciau taip  g.gif Bet ar nepavargstat isvert siula is adatos,vel ivert ir t.t?  blush2.gif

Į mane tik tai tu kreipkis prašau 4u.gif kitaip labai senai jaučiuosi ax.gif

Šį darbą siuvinėju iš žurnalo, kuriame chema yra suskirstyta į 5 mažesnes schemas, tai siuvinėju tik vieną schemą, nes nelabai noriu maišyti, tai jei matau, kad man tos spalvos reikės vėliau - siūlą palieku tada nenukirptą ( bandau mokintis siūti be mazgų mazgelių, tai kiekvienas siūlo įvėrimas galvos skausmas doh.gif )
Siuvinėti beveik visuomet pradedu nuo kairiojo kampo apačios ( vis dar turiu baimę nuo vidurio siuvinėti, kai vieną kartą per mažai medžiagos atsikirpau doh.gif ).
Bei siuvinėju spalvų ploteliais, ne eilutėmis 4u.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 08 16, 21:08)
Labai įdomus darbelis thumbup.gif

wub.gif Dėkui 4u.gif

QUOTE(elzeda @ 2012 08 16, 21:35)
Labai gražiai žiūrisi procesiukas  4u.gif

4u.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 08 16, 22:27)

Dėkui už blogo nurodymą, aš kaip tik ieškojau ar taisyklingai tuos kryžiukus darau 4u.gif

QUOTE(Laura81r @ 2012 08 16, 22:44)
grazus procesiukas

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 17, 10:40)
kokia spalvyte man siuvinet patartumet(pacios siuvinetumet)

Sakyčiau derinti prie namų interjero 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

darbai visų nerealiai gražūs wub.gif

mergaitės, kurios užsakot iš darkstuole.eu, per kiek laiko atkeliauja užsakymas? aš prieš 10d.d. padariau pavedimą, o prekių dar nesulaukiu doh.gif oi jau man nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 16, 22:27)
nuostabu, ypac po BS  wub.gif
(kodel remo kojos ziuri i skirtingas puses ax.gif )

Čia pagal poreikį buvo pritaikyta biggrin.gif
QUOTE(Laura81r @ 2012 08 16, 22:44)
o pieva pieva...ar sunkiai siuvinejosi?

jokio sunkumo, mane irgi nuteikinėjo, kad bu sunku, bet viskas ėjosi kaip iš pypkės mirksiukas.gif

QUOTE(Sela:) @ 2012 08 17, 10:28)
ZMama, ant kokio stambumo aidos siuvinejai savo pieva?

tikrai ne ant stambios ir smulkios, bijau pameluoti, bet man atrodo , kad ant 16 blush2.gif

visoms dar kartą po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 07 31, 14:26)

Sobieska, tikiuosi labai neuzpyksit,kad pasinaudosiu jusu darbelio foto, bet noriu merginu paklaust gal kas turit sio paveiksliuko schema? Darbelio autore turi tik popierine versija,tai gal kas turit elektronine schemute? Ar gal kokio panasaus i si paveiksliuko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2012 08 17, 14:27)
Čia pagal poreikį buvo pritaikyta  biggrin.gif

geras bigsmile.gif o isduok paslapti, kur suo pakastas cool.gif
Atsakyti
Jau pievos grožis, ai ai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 17, 12:59)
mergaitės, kurios užsakot iš darkstuole.eu, per kiek laiko atkeliauja užsakymas? aš prieš 10d.d. padariau pavedimą, o prekių dar nesulaukiu doh.gif  oi jau man nepatinka g.gif

tai gal tu užsisakei prekę, kurios neturi dabar, ir ja siunčiasi iš kitur g.gif
ši parduotuvė manęs dar nė karto neapvylė smile.gif
Atsakyti
na užsakant, nebuvo nei vienos prekės, kurios siuntimas užtrunka ilgiau... o ir laišką jau vieną rašiau prieš 4 d., tai gavau atsakymą, kad artimiausiu metu išsiųs, vis dar siunčia smile.gif na kažkaip kasiulai.lt man labiau patiko aptarnavimas...

ai geriau parodysiu, kokių grožių šiandien pasiėmiau biggrin.gif
jau toooks didelis, kad net nebežinau kur reiks kabinti biggrin.gif įrėminimas kaip visada man wub.gif
user posted image

"tamsioji" mergaitė.. gal kiek per tamsus rėmas g.gif bet visumoj, visai nieko smile.gif
user posted image

paprastas metrikiukas..
user posted image

ketvirtą kartą siuvinėti batukai, bet vis dar smagiai siuvinėjas smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 17, 15:53)

ai geriau parodysiu, kokių grožių šiandien pasiėmiau biggrin.gif

labai grazu, mergaites remelis man asmeniskai ne per tamsus schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 17, 14:53)
parodysiu, kokių grožių šiandien pasiėmiau biggrin.gif

labai patiko batukų įrėminimas bigsmile.gif
Atsakyti
senai buvau uzsukus, mazoji laiko daug atima, bet pasirodau su paskutiniais darbais savo:

Virtuvines prijuostes Jam ir Jai smile.gif (vestuviu svocia dovanojo jauniesiems antraja diena jas) (siuvineta ant ispesiojamos kanvos per viena langeli vienu siuliuku).buvo sunkoka ant baltos kanvos tiap smulkiai baltu siulu siuvinet, bet rezultatas nudziugino.user posted image

Vestuviniu linkejimu knygele, tiksliau gal albumeliu pavadinciau (siuvineta ant 32 ewo per du langelius.siuvineta gelsvu+auksiniu metalizuotu siuliuku):
user posted image

Mažos mergaites sventei - krikstynoms (siuvineta ant 28ewo per viena langeli dmc siuliukais. schema perdaryta is Some bunny to love vienos schemutes).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 17 rugpjūčio 2012 - 16:24
Labai patiko krikšto knygelė smile.gif
Atsakyti