Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(elzeda @ 2012 08 16, 14:35)
Faina bus, kai išsiuvinėsi  thumbup.gif  O ten, rinkinyje, aida dažyta?

Ten Aida, ji vienspalve, bet ne balta, tokia pilka ar rusva (gal ivory). Labai panasi, kaip dabar tas aguonas siuvineju.
Atsakyti
Merginos,is klp turit gabaliuka ewo parduot blush-anim-cl.gif unsure.gif man 20x20 cm
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 16, 23:27)
ar cia apie tai

Manau, kad ne unsure.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 17, 01:28)
Merginos,is klp turit gabaliuka ewo parduot  blush-anim-cl.gif  unsure.gif man 20x20 cm

Turiu balto, bet as ne is klp rolleyes.gif Ka tik nukirpau nuo vieno siuvinio kaip tik tokio plocio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 rugpjūčio 2012 - 07:14
QUOTE(vasarė @ 2012 08 16, 23:34)
kiek adatu suverta  cool.gif ?

Po 15. Bet pasispaudus galima būtų ir daugiau sutalpinti.
Atsakyti

QUOTE(zuzanele @ 2012 08 17, 08:10)
Manau, kad ne unsure.gif
QUOTE(Dvi @ 2012 08 16, 17:48)
user posted image
Pirmam kryžiukui eini 1-2-3-4. Jei nuo 4 eisi link 5, siūlas ties medžiaga persilenkia, palikdamas tuščią skylutę. bet uždengs skylutę 5, nes ten ties medžiaga nepesilenkia. Geriau eiti 4-6-5 ir t.t.

Jei eisi 4-C (sorry, ne tą nupiešiau), siūlas praktiškai eis tiesia linija. Uždengs ir skylutę 4, ir C. Kryžiukas gausis ištįsęs ir nekoks. Geria jau tada daryti 4-D-C-B-A arba rinktis kitą pavienį kryžiuką.

tai kurioj vietoj as blogai darau (jei blogai): as siuvineju (jei tai pavieniai ir darau kryziuka is karto:
2143, tada tarkim 6587 ir DCAB (tai tikriausiai cia pagal aiskinima negerai g.gif , kad ne CDAB? g.gif ) sorry, uz prikibima sia tema, bet labai noriu, kad daryciau taip kaip reikia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 17, 09:27)
tai kurioj vietoj as blogai darau (jei blogai): as siuvineju (jei tai pavieniai ir darau kryziuka is karto:
2143, tada tarkim 6587 ir DCAB (tai tikriausiai cia pagal aiskinima negerai g.gif , kad ne CDAB? g.gif ) sorry, uz prikibima sia tema, bet labai noriu, kad daryciau taip kaip reikia  4u.gif

Jei gerai supratau, tu darai taip, kaip reikia. Durdama į tolimesnį skaičių, grįžti, lauži siūlą ir nebūna ištempto kryželio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 rugpjūčio 2012 - 07:42
QUOTE(Toli @ 2012 08 15, 23:24)
dar galeciau perleisti (padovanoti) mini rinkinuku su tais zurnaliukais gautu...

Oi mielai priglausčiau tuos žurnaliukus blush2.gif

QUOTE(Katu @ 2012 08 16, 04:16)
Mano maziukai darbeliai.

thumbup.gif Labai metrikutis fainas

QUOTE(sobieska @ 2012 08 16, 05:53)
Laikrodukas...

Nuostabu thumbup.gif

QUOTE(ZMama @ 2012 08 16, 19:51)
prisiduodu ir aš savo vasarišką pievą  smile.gif

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Esu suzaveta visu darbais ir procesais wub.gif
ZMama, ant kokio stambumo aidos siuvinejai savo pieva?
Atsakyti
laba diena ax.gif noriu patarimo ir nuomoniu ax.gif blush2.gif kokia spalvyte man siuvinet patartumet(pacios siuvinetumet)
user posted image
va sita.seip kaip matau ir kodai yra tai juodas melynas arba raudonas.juodu kazkaip po kavos mergaites nenoriu biggrin.gif raudonu ir ka tik (vakar)metrika baigiau ir kazkaip schmoll.gif o melyna man nelabai doh.gif galvoju gal isbandyt koki siula su 2 ar 3 atspalviais(num tie kur buna vienas siulas ir nudazytas skirtingai g.gif zodziu balsuojam biggrin.gif 4u.gif labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 17 rugpjūčio 2012 - 09:41
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 16, 21:43)
supratau  smile.gif bet čia atomatiškai pereini į kitą eilutę  g.gif ? o tu siuvinėji į viršų ? ar čia tik taip pavaizdavai,nes aš siuvinėju į apačią ,tai man gal turbūt  5 6 daryt apačion ?

As siuvineju i virsu. Bet principas tas pats.
QUOTE(vasarė @ 2012 08 17, 08:27)
2143, tada tarkim 6587 ir DCAB (tai tikriausiai cia pagal aiskinima negerai g.gif , kad ne CDAB? g.gif ) sorry, uz prikibima sia tema, bet labai noriu, kad daryciau taip kaip reikia  4u.gif

Gerai darai.
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 17, 10:40)
laba diena ax.gif noriu patarimo ir nuomoniu ax.gif  blush2.gif kokia spalvyte man siuvinet patartumet(pacios siuvinetumet)
va sita.seip kaip matau ir kodai yra tai juodas melynas arba raudonas.juodu kazkaip po kavos mergaites nenoriu biggrin.gif raudonu ir ka tik (vakar)metrika baigiau ir kazkaip schmoll.gif  o melyna man nelabai doh.gif galvoju gal isbandyt koki siula su 2 ar 3 atspalviais(num tie kur buna vienas siulas ir nudazytas skirtingai g.gif zodziu balsuojam biggrin.gif  4u.gif labai aciu 4u.gif

man rodos melanzas tai tikrai netiktu schmoll.gif rinkciausi is paletes bet kuria mylima akiai spalva, plius kad tiktu tai vietai, kur nuplanuota 4u.gif spalvos - skonio reikalas rolleyes.gif
QUOTE(Dvi @ 2012 08 17, 11:24)
Gerai darai.

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 16, 18:23)
gražu  thumbup.gif  kiek laiko siuvinėjat?  blush2.gif

Ačiū, siuninėju trejus metus. kodėl klausiat? ax.gif

QUOTE(ZMama @ 2012 08 16, 20:51)
labas vakaras,

prisiduodu ir aš savo vasarišką pievą  smile.gif

Nuostabi, taip ir pakvipo vasara smile.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 17, 10:40)
laba diena ax.gif noriu patarimo ir nuomoniu

Aš imčiau tokią alia elektrinę, nei mėlyną nei žalią. Man ji graži, taip sakant, tikrai skonio reikalas. DMC gal 3812,,

Laikrodis PUIKUS thumbup.gif
Atsakyti