Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(ZMama @ 2012 08 16, 13:51)
prisiduodu ir aš savo vasarišką pievą  smile.gif

Vau thumbup.gif
Cia sau siuvinejot ar dovanosit kazkam?

QUOTE(Aushrita @ 2012 08 16, 13:54)
O kaip jus cia taip idomiai,iskart su daug siulu siuvinejat?  bigsmile.gif Cia taip einat nuo vieno krasto iki kito po eilute? Net nesumasciau taip  g.gif Bet ar nepavargstat isvert siula is adatos,vel ivert ir t.t?  blush2.gif

Dar norejau paklaust,siuvineju metrika batukus (turbut daugelis zino kaip jie atrodo),ir ten yra keli ploteliai kur balta spalva reikia siuvineti,tai va man idomu ar siuvineti baltai jei aida ir taip mano balta?  g.gif

Del siuvinejimo baltu siulu - aisku, kad butinai siuvinekit. Nebent ten fonas baltas, bet jei paciam darbelyje reik, butinai reik siuvinet.

o del tu siuvinejimo metodu - kam kaip patogiau, taip tas daro. As irgi bandziua siuvinet su daug siulu, bet pasiklydau artimuose atspalviuose, tai taip ir liko numestas mano darbelis. Dabar stengiuos viska isiuvinet vienu siulu, po to imu kita spalva. Bet kas priprate, manau tikrai patogu siuvinet ir 10x10
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 08 15, 16:30)
Na o štai maniškis lėlių teatras  wub.gif

Labai įdomus darbelis thumbup.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2012 08 15, 22:19)
Aš rodausi su procesu DIM švyturiu

gražu bus bigsmile.gif

QUOTE(Katu @ 2012 08 16, 05:16)
Mano maziukai darbeliai

Dabar siuvineju Puppies in Vase

Man metrikas labai patiko, toks visai nematytas, įdomus dizainas wub.gif

Dėl aguonų, tai pritariu, kažkaip nelabai ta oranžinė žiūrisi, fotkėj atrodo, kad turėtų ten būt ryškiai raudona g.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 08 16, 06:53)
Laikrodukas...

Nerealus wub.gif

QUOTE(ZMama @ 2012 08 16, 20:51)
labas vakaras,

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Aushrita @ 2012 08 16, 20:54)
Dar norejau paklaust,siuvineju metrika batukus (turbut daugelis zino kaip jie atrodo),ir ten yra keli ploteliai kur balta spalva reikia siuvineti,tai va man idomu ar siuvineti baltai jei aida ir taip mano balta?  g.gif

siuvinėti baltai, tada bus pilnai užpildytas motyvas, vientisas toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 16, 20:56)
Atsimenu tavo pirmuosius kryžiukus...laukiau pabaigos mirksiukas.gif ...stulbinantis finišas wub.gif

GERAS bigsmile.gif , dar ir taip būna lotuliukas.gif Dėkui už įvertinimą 4u.gif , dabatr laukia pats sunkiausias darbas - RĖMINIMAS doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2012 08 16, 21:02)
Vau  thumbup.gif 
Cia sau siuvinejot ar dovanosit kazkam?

4u.gif aha, sau
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 16, 21:08)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 16, 21:02)
Del siuvinejimo baltu siulu - aisku, kad butinai siuvinekit. Nebent ten fonas baltas, bet jei paciam darbelyje reik, butinai reik siuvinet.

o del tu siuvinejimo metodu - kam kaip patogiau, taip tas daro. As irgi bandziua siuvinet su daug siulu, bet pasiklydau artimuose atspalviuose, tai taip ir liko numestas mano darbelis. Dabar stengiuos viska isiuvinet vienu siulu, po to imu kita spalva. Bet kas priprate, manau tikrai patogu siuvinet ir 10x10

Supratau,aciu 4u.gif

As irgi taip pat siuvineju,viena spalva iki galo,paskui kita ir t.t,kitaip ir nebandziau gal reiks kitame darbelyje pabandyti su daug siulu smile.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 08 16, 21:08)

siuvinėti baltai, tada bus pilnai užpildytas motyvas, vientisas toks smile.gif

4u.gif
Atsakyti
ZMama, pasakiskas darbas. Kaip tapytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 16, 18:31)
Beje, uzkretet tom Joan Elliott fejom, irgi vakar akis ganiau internete. Dabar paziuriu, kokius dar rinkinius turiu, o gi turiu jos Unicor  thumbup.gif

Faina bus, kai išsiuvinėsi thumbup.gif O ten, rinkinyje, aida dažyta?

QUOTE(i2kas @ 2012 08 16, 19:16)
Na ir mano procesiukas Joan Elliott "Victorian Dollhouse" 4u.gif

Labai gražiai žiūrisi procesiukas 4u.gif

ZMama,
labai vasariška pieva wub.gif Apžiūrėjau procesą-skirtumas po BS milžiniškas bigsmile.gif , labai pagyvino darbą.

Aš siuvinėju irgi daugeliu spalvų iš karto. O kad atspalviuose nepaklysčiau ir varstytis kiekvieną kartą siūlo į adatą nereikėtų naudoju adatų organaizerį.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 08 16, 18:48)
Kažką nupaišiau  ax.gif

P.S. Jei visvien nieko nesupratot, kitaip paaiškinti nemoku  doh.gif

supratau smile.gif bet čia atomatiškai pereini į kitą eilutę g.gif ? o tu siuvinėji į viršų ? ar čia tik taip pavaizdavai,nes aš siuvinėju į apačią ,tai man gal turbūt 5 6 daryt apačion ?
Atsakyti
Nuostabi pieva. O procesas - kaip dienoraštis beveik. Sveikinu su gražiu rezultatu. bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 08 16, 17:48)
Kažką nupaišiau  ax.gif

Pirmam kryžiukui eini 1-2-3-4. Jei nuo 4 eisi link 5, siūlas ties medžiaga persilenkia, palikdamas tuščią skylutę. bet uždengs skylutę 5, nes ten ties medžiaga nepesilenkia. Geriau eiti 4-6-5 ir t.t.

Jei eisi 4-C (sorry, ne tą nupiešiau), siūlas praktiškai eis tiesia linija. Uždengs ir skylutę 4, ir C. Kryžiukas gausis ištįsęs ir nekoks. Geria jau tada daryti 4-D-C-B-A arba rinktis kitą pavienį kryžiuką.

P.S. Jei visvien nieko nesupratot, kitaip paaiškinti nemoku  doh.gif

ar cia apie tai
user posted image

daugiau pavyzdziu http://summerlouise....01_archive.html

QUOTE(ZMama @ 2012 08 16, 20:51)

o čia visas procesiukas, kam įdomu  mirksiukas.gif

http://public.fotki.com/ZMama/pieva/

nuostabu, ypac po BS wub.gif
(kodel remo kojos ziuri i skirtingas puses ax.gif )

QUOTE(elzeda @ 2012 08 16, 21:35)
naudoju adatų organaizerį.

toki http://www.siuvineji...ganaizeris.html
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 16, 23:27)

Labai panašiai maniškis atrodo (tiksliau maniškiai, nes turiu jų keletą-kai daugiau spalvų siuvinėju), tik mano savadarbiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 08 16, 22:31)
Labai panašiai maniškis atrodo (tiksliau maniškiai, nes turiu jų keletą-kai daugiau spalvų siuvinėju), tik mano savadarbiai blush2.gif

kiek adatu suverta cool.gif ?
Atsakyti
oho,man tas ranksluostelis mergaites tai jega thumbup.gif thumbup.gif
sobieska....laikrodukas...eina sau,cia tikrai dievo dovana...negali vienas zmogus tiek talentu tureti g.gif lotuliukas.gif
grazus procesiukas thumbup.gif
o pieva pieva...ar sunkiai siuvinejosi?
Atsakyti