QUOTE(ZMama @ 2012 08 16, 13:51)
prisiduodu ir aš savo vasarišką pievą
Vau
Cia sau siuvinejot ar dovanosit kazkam?
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 16, 13:54)
O kaip jus cia taip idomiai,iskart su daug siulu siuvinejat? Cia taip einat nuo vieno krasto iki kito po eilute? Net nesumasciau taip Bet ar nepavargstat isvert siula is adatos,vel ivert ir t.t?
Dar norejau paklaust,siuvineju metrika batukus (turbut daugelis zino kaip jie atrodo),ir ten yra keli ploteliai kur balta spalva reikia siuvineti,tai va man idomu ar siuvineti baltai jei aida ir taip mano balta?
Dar norejau paklaust,siuvineju metrika batukus (turbut daugelis zino kaip jie atrodo),ir ten yra keli ploteliai kur balta spalva reikia siuvineti,tai va man idomu ar siuvineti baltai jei aida ir taip mano balta?
Del siuvinejimo baltu siulu - aisku, kad butinai siuvinekit. Nebent ten fonas baltas, bet jei paciam darbelyje reik, butinai reik siuvinet.
o del tu siuvinejimo metodu - kam kaip patogiau, taip tas daro. As irgi bandziua siuvinet su daug siulu, bet pasiklydau artimuose atspalviuose, tai taip ir liko numestas mano darbelis. Dabar stengiuos viska isiuvinet vienu siulu, po to imu kita spalva. Bet kas priprate, manau tikrai patogu siuvinet ir 10x10