Dvi, tai kaip ten su tuo siulo "lauzymu"
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 15, 17:52)
Aš ir į tų norinčių kompaniją
Ir as i norinciuju saraseli,senai jau kazka tokio noriu issiuvineti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 15, 22:38)
bus grazu
is esmes, tai ziuriu daug naudos toms, kas megsta smulkmenas ir ju pritaikyma buityje, atvirukus ir kitokius mielus daikciukus .
is esmes, tai ziuriu daug naudos toms, kas megsta smulkmenas ir ju pritaikyma buityje, atvirukus ir kitokius mielus daikciukus .
Dėkui Aš ir paveikslams meilę turiu, pamatau kokią mielą smulkmę, kurią galiu pritaikyti kažkur aplinkoje ir kurią pagaminti truks tik dieną ar net mažiau - širdis neleidžia nedaryti
QUOTE(Katu @ 2012 08 16, 05:16)
Mano maziukai darbeliai.
Pirkau rinkinuka, bet asmeniskai man nepatinka oranzine spalva, ji labai nutolus nuo raudonu atspalviu, tai va mastau, ar ardyt, kol mazai ir pakeist, ar nesivavaliaut ir rezultatas is rinkinio gausis geras...
Pirkau rinkinuka, bet asmeniskai man nepatinka oranzine spalva, ji labai nutolus nuo raudonu atspalviu, tai va mastau, ar ardyt, kol mazai ir pakeist, ar nesivavaliaut ir rezultatas is rinkinio gausis geras...
Labai fainučiai
O dėl spalvų, tai sakyčiau keisk jei jauti, kad netinka ir nepatinka tau dar gali pasigūglinti ir pažiūrėti gal kas kitas yra siuvinėjęs šį paveikslą ir kokias spalvas naudojęs
QUOTE(sobieska @ 2012 08 16, 06:53)
Laikrodukas...
Labai faina idėja! Šaunuolė
--
Aš šiandien pagaliau savo užsakymą iš hobbycraft gavau laimės pilnos kelnės namuose
Mil@na...ačiū ...tiek ten mano tų nuopelnų...shemų juk pati nekuriu...jais pasidalina geri žmonės arba sumoku pinigiukus kam kur reikia, o išsisiuvinėt manau, kad sugebėtų kiekvienas laikantis adatą rankoje čia beveilintis užsukti žmogeliukas ..na gal tik pritaikymui, apipavidalinimui, rėmų parinkimui/suderinimui skirtus pagyrimų žodžius galiu lengva širdimi prisiskirti sau
Ačiū dar kartelį
Ačiū dar kartelį
Paskutiniu metu taip aktyviai čia diskutuojam, kad šiąnakt jus visas net sapnavau Dalyvavome siuvinėjimo olimpiadoje
QUOTE(Manyka @ 2012 08 16, 12:06)
O sakyk, per kiek laiko atsiuncia is to magazines puslapio?
Kaip kada, vasara kiek lėčiau mat dauguma atostogauja aš užsisakiau vieną žurnalą užvakar - parašysiu kai gausiu
QUOTE(B_March @ 2012 08 16, 12:22)
Paskutiniu metu taip aktyviai čia diskutuojam, kad šiąnakt jus visas net sapnavau Dalyvavome siuvinėjimo olimpiadoje
Aš ir vakar sapnavau kaip siuvinėju vieną iš Elliott fėjų
Jo noreciau ir as tas fejas pasiuvineti,bet kaip sakoma norai dideli o laiko ne kupetos O atrodo ir to ir to norisi,o po ilgo laiko tarpo dar tik pirma darbeli siuvineju ir tai nedideli,reik kazkaip isivaziuoti
QUOTE(B_March @ 2012 08 16, 12:22)
Dalyvavome siuvinėjimo olimpiadoje
geras pastaruju ivykiu suma isejo -
QUOTE(Katu @ 2012 08 16, 06:16)
Mano maziukai darbeliai.
Dickes gimimo metrikas, pradejau pernai, siemet pribaigiau.
Dickes gimimo metrikas, pradejau pernai, siemet pribaigiau.
Katu labai kruopštūs ir mieli darbeliai pirmi du ,gražiai įrėminti
Aciu visoms, kurios pastebejo ir gero zodzio nepagailejo
*Nu as kol kas mazameciu apsupty gyvenu, tai vis zyzia dicke, kad jai kazka issiuvineciau, o mazajai reikes automatiskai kazka daryt Bet siaip man jau irgi atsibodo, noris kazko sau, tad po aguonu laukia eilej kavos mergaite ir dar kazkoki rinkini su feja turiu. Ir panasu, kad AIDA jau pradeda nebepatikt, noriu enwo ar lino.
**Nerealus apipaviladinimas!
Na ir kas, kad kiekviena galim isisuvinet, bet ne kiekvienai sauna i galva taip "ipakuot" siuvinuka, o be tu apipavidalinimo idejos sraiges bus tik sraiges...
Aciu uz patarima, bandysiu ieskot. Nes kazkaip paciai nedaejo pasigooglint...
Nu va, paziurekit, gal cia tik kabinejuos - isisuvineta su siulu is komplekto. sakau, gal geriau tiktu tas, kur padetas salia - toks koraliskai oranzinsi/raudonas?
Cia nufotografavau lapuka, kaip turetu atrodyt baigtas darbelis
foto tik nekokybiskos, pesiprasau
QUOTE(sobieska @ 2012 08 15, 23:53)
*Nu as kol kas mazameciu apsupty gyvenu, tai vis zyzia dicke, kad jai kazka issiuvineciau, o mazajai reikes automatiskai kazka daryt Bet siaip man jau irgi atsibodo, noris kazko sau, tad po aguonu laukia eilej kavos mergaite ir dar kazkoki rinkini su feja turiu. Ir panasu, kad AIDA jau pradeda nebepatikt, noriu enwo ar lino.
**Nerealus apipaviladinimas!
Na ir kas, kad kiekviena galim isisuvinet, bet ne kiekvienai sauna i galva taip "ipakuot" siuvinuka, o be tu apipavidalinimo idejos sraiges bus tik sraiges...
QUOTE(i2kas @ 2012 08 16, 05:00)
O dėl spalvų, tai sakyčiau keisk jei jauti, kad netinka ir nepatinka tau dar gali pasigūglinti ir pažiūrėti gal kas kitas yra siuvinėjęs šį paveikslą ir kokias spalvas naudojęs
Aciu uz patarima, bandysiu ieskot. Nes kazkaip paciai nedaejo pasigooglint...
Nu va, paziurekit, gal cia tik kabinejuos - isisuvineta su siulu is komplekto. sakau, gal geriau tiktu tas, kur padetas salia - toks koraliskai oranzinsi/raudonas?
Cia nufotografavau lapuka, kaip turetu atrodyt baigtas darbelis
foto tik nekokybiskos, pesiprasau