Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(P.Sh. @ 2012 08 15, 15:19)
Aš rodausi su procesu DIM švyturiu. Foto nekokia, nenatūralioj šviesoj fotkinta, bet taip norisi pasirodyti. Seniai jau siuvinėju, nieko naujo nesukūrusi, tai bent tiek smile.gif

As vis ziuri i jusu procesus ir taip dziaugiuos, kad yra tokiu kantriu zmoniu ir turiu i ka akis paganyt wub.gif man tokiems daugiaspalviams dideliems darbams ner kantrybes blush2.gif

Mano maziukai darbeliai.
Dickes gimimo metrikas, pradejau pernai, siemet pribaigiau.
user posted image

Ireminta undinele
user posted image

Didelis ranksluostis dickei. Turiu antra, norejau ir mazei toki pati issiuvinet, bet kaip man tos bezdzionkes atsibodo blush2.gif
user posted image

Cia gal matytis viso ranksluoscio plotis, is ilgio jis labai ilgas.

Nu va, parodziau metu darbus lotuliukas.gif

Dabar siuvineju Puppies in Vase
user posted image

Pirkau rinkinuka, bet asmeniskai man nepatinka oranzine spalva, ji labai nutolus nuo raudonu atspalviu, tai va mastau, ar ardyt, kol mazai ir pakeist, ar nesivavaliaut ir rezultatas is rinkinio gausis geras...
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2012 08 16, 00:24)
Cross Stitch Crazy ir The World of Cross Stitching paplesau, ypac reklamas, bet siaip turiu gaaaaaalybe originaliu schemu is zurnalu. buciau dekinga surasti ju schemu gerbeju ir koki spali perduoti. na ismesti tai gaila.  blush2.gif

Neismeskit neismeskit TWOCS!!!!!! 4u.gif Yra yra cia yra gerbeju! biggrin.gif Ypac visokiu vaikiskumu, meskiu, triusiuku, eziuku bigsmile.gif o spali, pries dekreta butu pats pats tas pasidziaugti... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražu pažiūrėt tie vaikiški motyvai, bet pati tai nesiuvinėčiau smile.gif

Ir švyturio procesas koks pažangus thumbup.gif

Laikrodukas...

user posted image

Vieną pabėgusį kolektyvo narį galit rasti čia biggrin.gif
Atsakyti
Super laikrodis - laaabai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 16, 05:16)
As vis ziuri i jusu procesus ir taip dziaugiuos, kad yra tokiu kantriu zmoniu ir turiu i ka akis paganyt  wub.gif  man tokiems daugiaspalviams dideliems darbams ner kantrybes 

Puikus darbai, ir tikrai lygiai taip pat reikalaujantys kantrybes, o jos kiekis - individualus kiekvienam darbui 4u.gif tad ir renkames, tai kas malonu, o ne tai, ka kazkas lieptu rolleyes.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 08 16, 06:53)

Laikrodukas...

user posted image visad vercia is koto visuma, bet si karta dar ir pats laikrodzio apipavidalinimas - pirma karta toki matau bigsmile.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2012 08 16, 01:24)
dar galeciau perleisti (padovanoti) mini rinkinuku su tais zurnaliukais gautu...

Noreciau wub.gif

Katu, metrikas labai dailus ir nematytas. Ranksluostis bigsmile.gif
Sobieska, laikroduko apiforminimas wub.gif
Atsakyti
Sobieska, suuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kai dovanosi, tai ir pabėgusiąją įdėk į dovaną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2012 08 15, 23:24)
i tema diskusijai apie zurnaliukus.
tyriu kvaila iproti-pirkti britiskus siuvinejimo zurnaliukus Airijoje. kadangi mano gyvenamas plotas gan ribotas-Cross Stitcher pasilieku sau (siaip paskutiniu metu suprastejes), o Cross Stitch Crazy ir The World of Cross Stitching paplesau, ypac reklamas, bet siaip turiu gaaaaaalybe originaliu schemu is zurnalu. buciau dekinga surasti ju schemu gerbeju ir koki spali perduoti. na ismesti tai gaila.  blush2.gif siaip perku tuos zurnalus del pirkimo, nors niekad nesiuvinesiu.  blush2.gif

dar galeciau perleisti (padovanoti) mini rinkinuku su tais zurnaliukais gautu...

Oi tikrai neišmeskite! Atsiras tikrai norinčių smile.gif

Aš asmeniškai paimčiau viską susijus su gamta (peizažai, gėlės ir pan.), o ir šiaip būtų įdomu pavartyt koki žurnalo numerį, po to gal ir pati ką užsiprenumeruočiau ax.gif
Papildyta:
Sobieska, labai originalus darbas! bigsmile.gif dar taip išmastyt, na tikrai, šaunuolė esat clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naggy: 16 rugpjūčio 2012 - 09:41
QUOTE(Katu @ 2012 08 16, 04:16)
Dickes gimimo metrikas, pradejau pernai, siemet pribaigiau.

Koks mielas, nepabodęs dizainas wub.gif
Atsakyti
Sobieska Jūsų darbai visi be išimties wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Katu darbeliai thumbup.gif o tos beždžionytės tokios mielos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 16 rugpjūčio 2012 - 10:16
QUOTE(Dvi @ 2012 08 16, 10:07)
Sobieska, suuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kai dovanosi, tai ir pabėgusiąją įdėk į dovaną  lotuliukas.gif

Nea. šito laikroduko nedovanosiu...gaila būtų...šis puoš mano priepirčio sieną biggrin.gif ...va dabar kur siuvinėju, tai dovana bus...bet taip ilgai siuvasim daug spalvų maišosi tarpusavy doh.gif , nors iš pažiūros toks paprastutis dizainas

Ačiū mergiukai
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif visoms ir kiekvienai atskirai 4u.gif 4u.gif ...jau prieš siuvinėjant sraigiukus mačiau galutinę viziją, o pagaliukų juk aplinkui apstu-žaliava tiesiog akyse mėtėsi, reikėjo ją tik pakelt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Dar kartą noriu pasidžiaugti visų darbeliais. bet sobieska...Aš be žodžių..Jau senai stebiu jos darbus-tikrai dievo apdovanota-ne kitaip...Niekaip nesuprantu-iš kur žmonės ima tiek idėjų ir laiko....
Gražios visoms dienos. Ai, dar dėl dovanojamų schemų-jei kuri jas gautų, būtų šaunu, kad ir su kitomis pasidalintų forume-būtų labai smagu...
Atsakyti