Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

Labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif Ir tų žurnalų ir aš norėčiau, bet...teks susilaikyti arba bandyti įlįsti į tą pastaptingą ebey... unsure.gif Ir dar klausimas-kur būtų galima Joan Elliot darbelių pamatyti-sužavėjo jos fėjos.....Ačiū ir sėkmės visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 08 15, 19:25)
Ir dar klausimas-kur būtų galima Joan Elliot darbelių pamatyti-sužavėjo jos fėjos.....Ačiū ir sėkmės visoms  wub.gif

Čia bei
čia 4u.gif

Aš dabar naršau per visus puslapius po tas fėjas doh.gif nebeužmigsiu naktį ramiai : ir tos ir tos fėjos noriu doh.gif wub.gif tokios man jos gražios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i2kas: 15 rugpjūčio 2012 - 18:51
osinkoj yra schemu, idesiu i schemu paiesku tema nuoroda
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 15, 19:19)
Ir aš  rolleyes.gif
Papildyta:

O kuo braižei langelius? Pieštuku?  unsure.gif

huh.gif m? nieko nebraižiau schmoll.gif ai doh.gif lol ten kur tuos juostelės matosi tai metalikas - tipo marionetės gi, tik telefas fotkės gražiai neparodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 08 15, 22:59)
huh.gif m? nieko nebraižiau  schmoll.gif  ai  doh.gif  lol ten kur tuos juostelės matosi tai metalikas - tipo marionetės gi, tik telefas fotkės gražiai neparodo  mirksiukas.gif

Aišku... Man pasirodė... biggrin.gif
Labai gražus ir nematytas tavo siuvinys 4u.gif
Atsakyti
Aš rodausi su procesu DIM švyturiu. Foto nekokia, nenatūralioj šviesoj fotkinta, bet taip norisi pasirodyti. Seniai jau siuvinėju, nieko naujo nesukūrusi, tai bent tiek smile.gif
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 08 14, 23:09)

O dėl rinkinio, tai aš šiandien šį užsisakiau

bus grazu wub.gif

QUOTE(zundyte @ 2012 08 14, 23:10)
nu nežinau ,gal aš toks žmogus,man reikia rankose spaudą skaityt,internete nemoku ir ne tas jausmas,kai rankose laikai dažais kvepiantį siuvinėjimo žurnalą thumbup.gif ,o ką randi ,tai aišku ,kad ne kiekvienas žurnalas yra superinis,bet labai dažnai surandi ne tiek schemų ,kiek įdėjų kaip pritaikyti siuvinėtą darbelį,dovanų įdėjų,o ir schemos šviežios,nenuvalkiotos ir legaliai nupirktos ne iš interneto,žinoma ,siuvinėju ir aš  iš tų internete sužvejotų(dažniausiai paprasčiausiai vogtų) ir tikrai nesakau ,kad tai jau tokia didelė nuodėmė,bet nu nežinau,siuvinėt legaliai  rinkinį ar pagal žurnalo schemą man kažkaip sielai maloniau wub.gif

del to, kad rankose laikyti spausdini ir kvepianti dazais yra nuostabu - drinks_cheers.gif o knygyne galeciau gyvent doh.gif lotuliukas.gif man knygu kvapas - nu kazkas tokio bigsmile.gif tikrai sutinku, nors legaliai tai turiu tik trecia darba dabar procese rolleyes.gif

QUOTE(i2kas @ 2012 08 14, 23:31)
Va radau gerą nuorodą, ką galime rasti CrossStitcher žurnaluose ( Spausti čia4u.gif

is esmes, tai ziuriu daug naudos toms, kas megsta smulkmenas ir ju pritaikyma buityje, atvirukus ir kitokius mielus daikciukus bigsmile.gif . As esu meiles paveikslams stadijoje lotuliukas.gif tai tik pavartyt smagu butu, arba gaut dovanu prenumerata cool.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 08 15, 00:04)
Casa Lana turi Dim rinkinių biggrin.gif

megoje irgi yra

QUOTE(Manyka @ 2012 08 15, 08:39)
kokiu somebunny triuseliu, country companions eziuku, ff mesiuku, margaret shery, j.elliot darbu, na ir kitu garsiu gamintoju schemu.

dar va ka randu prie pliusu, kad plecia dizainu pazinties spektra

QUOTE(Rotoli @ 2012 08 15, 09:53)
Pinigų medis dovanų  ax.gif

thumbup.gif gales paskui kopijas susisukt i ta medi, kad ir 100tiniu lotuliukas.gif

QUOTE(i2kas @ 2012 08 15, 16:30)

Na o štai maniškis lėlių teatras 

tikrai nematytas - thumbup.gif

QUOTE(***Andrea*** @ 2012 08 15, 16:42)
o jei dar jei ten vietoj 10-tiniu butu 100-tines tai is viso 

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2012 08 15, 22:19)
Aš rodausi su procesu DIM švyturiu.

tai kad daug jau padaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 15, 15:19)
sTai organizuok ką nors, surink visas norinčias, trauksim burtus smile.gif
Kiek kainavo - tikrai nežinau, gal kokia 12 dolerių. Pirikau prieš du metus, nes labai jaučiau nostalgiją Europietiško stiliaus kavinėms, pasiilgau to jaukumo. Deja, matau, kad vien nostalgijos jam išsiuvinėt nepakaks - per sudėtingas jis man, tikrai numesiu, tai jau geriau padovanot, kur jis bus pabaigtas...

na,tai ka cia organizuoti g.gif g.gif noriu ir taskas.merginos,ka darom?siulom idejas.as LABAI jo noooriu.ka jus galvojat?(cia as su tom,kurios isirase i sarasiuka) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 08 16, 00:20)
na,tai ka cia organizuoti  g.gif  g.gif  noriu ir taskas.merginos,ka darom?siulom idejas.as LABAI jo noooriu.ka jus galvojat?(cia as su tom,kurios isirase i sarasiuka) biggrin.gif  biggrin.gif

tegul nikus pati katu susiraso,kita nr. pagal sarasiuka jai paraso ,ir isrinks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 rugpjūčio 2012 - 22:38
i tema diskusijai apie zurnaliukus.
tyriu kvaila iproti-pirkti britiskus siuvinejimo zurnaliukus Airijoje. kadangi mano gyvenamas plotas gan ribotas-Cross Stitcher pasilieku sau (siaip paskutiniu metu suprastejes), o Cross Stitch Crazy ir The World of Cross Stitching paplesau, ypac reklamas, bet siaip turiu gaaaaaalybe originaliu schemu is zurnalu. buciau dekinga surasti ju schemu gerbeju ir koki spali perduoti. na ismesti tai gaila. blush2.gif siaip perku tuos zurnalus del pirkimo, nors niekad nesiuvinesiu. blush2.gif

dar galeciau perleisti (padovanoti) mini rinkinuku su tais zurnaliukais gautu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 15 rugpjūčio 2012 - 23:34
QUOTE(Toli @ 2012 08 16, 00:24)
i tema diskusijai apie zurnaliukus.
tyriu kvaila iproti-pirkti britiskus siuvinejimo zurnaliukus Airijoje. kadangi mano gyvenamas plotas gan ribotas-Cross Stitcher pasilieku sau (siaip paskutiniu metu suprastejes), o Cross Stitch Crazy ir The World of Cross Stitching paplesau, ypac reklamas, bet siaip turiu gaaaaaalybe originaliu schemu is zurnalu. buciau dekinga surasti ju schemu gerbeju ir koki spali perduoti. na ismesti tai gaila.  blush2.gif siaip perku tuos zurnalus del pirkimo, nors niekad nesiuvinesiu.  blush2.gif

dar galeciau perleisti (padovanoti) mini rinkinuku su tais zurnaliukais gautu...

Aš galėčiau priglausti viską susijusio su Joan Elliot, šiaip fėjom, kitom šalim(vėliavos, šalių motyvai,žemėlapiai), paštu (vokai, pašto dėžės t.t) mielai priglausčiau ax.gif dėl pašto išlaidų manau galėtume susitarti 4u.gif
Atsakyti
Nu tada tiesiog traukiam burtus.
Kas nori to rinkinuko (priminsiu, kad tai Cross Stitch Kit European Bistro Dimensions Gold Collection)

user posted image

susidarykit sarasa (galima ir man i az). Siunciam iki sestadienio vakaro, sekmadieni istrauks mano dukriukas burtus, galesim ir nufilmuot, jei kazkas nepasitiki.

Beje, priminsiu, kad as ne LT gyvenu, tad jei issiusiu kita savaite, gali siuntinukas eit ir apie 2-3 savaites iki Europos.
Atsakyti