Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

Sveikos turiu viena klausimeli kokia medziaga patartumet nuotraukos siuvinejimui?
jau daug metu nesiuvinejau bet va prisiruosiau issisiuvineti vestuvini metrika
labai laukiu jūsų patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 15, 15:55)

O is to nurodyto psl. tikrai lengva pirkti! As jau uzsisakiau sticerio du numerius ax.gif aciu, kad uzrodet! 4u.gif
Nea, nera Lietuvoj. Jei sekasi dirbti su ebay, ten galima pavieniu paieskoti.

Nėra už ką 4u.gif

Na o štai maniškis lėlių teatras wub.gif toli iki tobulybės, bet myliu iki paskutinio kryželio 4u.gif

user posted image

dėl rėmo dar nenusprendžiau doh.gif
Atsakyti
Pinigus medelis tobulas smile.gif dziaugciausis tokia dovana, o jei dar jei ten vietoj 10-tiniu butu 100-tines tai is viso biggrin.gif
Atsakyti
pinigu medelis liuks thumbup.gif thumbup.gif
o jau leliu teatras wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2012 08 14, 16:00)
Aš dažniausiai perku rinkinius, nes jei užtaikau kažką "ant išpardavimo", būna gerokai pigiau, nei pirktis siūlus ir medžiagas.

Beje, turiu vieną rinkinį, kurio greičiausiai nesiuvinėsiu. The Gold Collection European Bistro:

as labai noreciau sito rinkinio.kiek tokis kainuoja? blush2.gif blush2.gif blush2.gif gal susitartumem?labai mielas vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 08 15, 17:30)
Nėra už ką  4u.gif
Na o štai maniškis lėlių teatras  wub.gif  toli iki tobulybės, bet myliu iki paskutinio kryželio  4u.gif 

dėl rėmo dar nenusprendžiau  doh.gif

Koks mielas ir nematytas darbelis wub.gif Šaunuolė thumbup.gif, lauksim įrėminto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 15 rugpjūčio 2012 - 16:15
QUOTE(i2kas @ 2012 08 15, 09:30)
Na o štai maniškis lėlių teatras  wub.gif  toli iki tobulybės, bet myliu iki paskutinio kryželio  4u.gif 

Labai įdomus siuvinukas. Ir nei karto nematytas!
Lauksim įrėminto.

QUOTE(Laura81r @ 2012 08 15, 09:52)
as labai noreciau sito rinkinio.kiek tokis kainuoja? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  gal susitartumem?labai mielas vaizdelis thumbup.gif

Tai organizuok ką nors, surink visas norinčias, trauksim burtus smile.gif
Kiek kainavo - tikrai nežinau, gal kokia 12 dolerių. Pirikau prieš du metus, nes labai jaučiau nostalgiją Europietiško stiliaus kavinėms, pasiilgau to jaukumo. Deja, matau, kad vien nostalgijos jam išsiuvinėt nepakaks - per sudėtingas jis man, tikrai numesiu, tai jau geriau padovanot, kur jis bus pabaigtas...
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 15, 16:18)
Visu pirma iki proesionales man kaip iki menulio, tai nieko ir nevertinsiu biggrin.gif As vis dar likus "atviruciu" lygmenyje.
CrossStitcher zurnalas neblogas, tikrai idomus pavartyt, o daznai ir ju galima pasigaut jaukiu ideju ir imtis darbu http://www.myfavouri...e-subscription/ (kiek zemiau yra Look Inside CrossStitcher Sampler - galit pasiziuret naujausio numerio turini)
Bet Cross Stitch Crazy Magazine zurnalas tikrai nevertas tiek pinigu. Nu aisku, dovanotam arkliui i dantis neziuriu, bet jei pati prenumeruociaus, sito neimciau. http://www.cross-sti...ss-stitch-crazy

Kadangi pataret profesionalem del CSC, maniau, turesit nuomone ir del TWOCS.
O del Cross stitcher.io mano kl.buvo, ar su juo butent neatkeliauja dovaneles, ar su kazkuriuo kitu zurnalu.

QUOTE(i2kas @ 2012 08 15, 16:30)
Na o štai maniškis lėlių teatras  wub.gif  toli iki tobulybės, bet myliu iki paskutinio kryželio 

Nuostabu!! Nerikia kalbeti apie jokias tobulybes, kai darbelis atliktas kruopsciai, kai jis didelis ir sudetingas, kai pagamintas su meile! 4u.gif
Jei leisit, remeli pasiulysiu kuo neutralesni, kad neuzgoztu darbo grozio ir spalvu 4u.gif

QUOTE(Katu @ 2012 08 15, 17:19)

Sis grozis yra amerikieciu dizaineres Joan Elliott, buvo spausdinamas lietuviskame zurnale pries keleta metu, kol jis dar buvo leidziamas.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 15, 16:19)
Tai organizuok ką nors, surink visas norinčias, trauksim burtus smile.gif

Aš ir į tų norinčių kompaniją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 08 15, 17:15)
Koks mielas ir nematytas darbelis  wub.gif  Šaunuolė  thumbup.gif, lauksim įrėminto.

4u.gif Dėkui

QUOTE(Katu @ 2012 08 15, 17:19)
Lauksim įrėminto.

Spėju rėmo reiks dar 5 metų laukti lotuliukas.gif Dėkui 4u.gif

QUOTE(Manyka @ 2012 08 15, 17:35)
Nuostabu!! Nerikia kalbeti apie jokias tobulybes, kai darbelis atliktas kruopsciai, kai jis didelis ir sudetingas, kai pagamintas su meile! 4u.gif
Jei leisit, remeli pasiulysiu kuo neutralesni, kad neuzgoztu darbo grozio ir spalvu 4u.gif
Sis grozis yra amerikieciu dizaineres Joan Elliott, buvo spausdinamas lietuviskame zurnale pries keleta metu, kol jis dar buvo leidziamas.

Vienas prašymas - į mane tik tai tu kreipkitės 4u.gif
Dėkui už komplimentus, į šį darbą tikrai daug širdies įdėjus esu wub.gif
O dėl darbelio tai taip, jis Joan Elliot iš Siuvinėju kryželiu. Man jos kuryba labai prie širdies - turiu pradėjusi jos viktorijos laikų namą, bet nemanau kad kada greitu laiku baigsiu doh.gif
Man ypač patiko jos fėjos, manau, kad jei tik pasiseks gauti jų rinkinius, tai ne viena jų mano namus galėtų papuošti :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oidievuliau wub.gif i2kas, o tu jos kaledines fejas matei? Ten tai isvis... :-) atrodo, beziuredama iskeliausi i pasaka..:-)
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 15, 18:40)
Oidievuliau wub.gif i2kas, o tu jos kaledines fejas matei? Ten tai isvis... :-) atrodo, beziuredama iskeliausi i pasaka..:-)

Mačiau doh.gif toks grooooožis wub.gif bet va pirkti rinkinių nerandu UK schmoll.gif

Šiuo metu šį namuką jos siuvinėju
user posted image
Beveik pirmą aukštą turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 15, 18:52)
Aš ir į tų norinčių kompaniją  ax.gif

Ir aš rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(i2kas @ 2012 08 15, 17:30)
Nėra už ką  4u.gif

O kuo braižei langelius? Pieštuku? unsure.gif
Atsakyti