Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(Rotoli @ 2012 08 15, 09:53)
Pinigų medis dovanų  ax.gif

Oho bigsmile.gif Labai graži idėja dovanai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2012 08 15, 08:53)

Labai fainas thumbup.gif

O žurnaliuko su dovanėlėm aš irgi norėčiau 4u.gif
Atsakyti
ir aš noriu dovanųųųų clap.gif biggrin.gif O prie kurio žurnaliuko čia tokios fainos dovanėlės, prie Cross Stitch Crazy ar Cross Stitcher?

Tik mane neramina šis sakinukas:

QUOTE(Katu @ 2012 08 14, 22:38)
As perku daznai zurnaliukus. Uzsisakyt butu pigiau, bet pastebejau, kad prenumeratoriams  uzsienyje issims dovaneles, o kartais zurnala imu tik del ju  doh.gif

g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 15, 08:51)
O čia tai susidomėjau bigsmile.gif ...O gal galit tiesiausią kelią parodyt kut /per kur galima tą žurnaliuką užsisakyt rolleyes.gif ...man patinka dovanas dovanot, bet ir gauti ne ką mažiau biggrin.gif

As prenumeravau is cia:
http://secure3.subsc...rs.sol?mag=CSCZ

QUOTE(B_March @ 2012 08 15, 10:38)
ir aš noriu dovanųųųų  clap.gif  biggrin.gif O prie kurio žurnaliuko čia tokios fainos dovanėlės, prie Cross Stitch Crazy ar Cross Stitcher?

Tik mane neramina šis sakinukas:
g.gif  verysad.gif

Galiu atsakyt tik uz CSC - dovaneles KIEKVIENAME NUMERYJE! :-) o numeriu ne 12, o 13 kazkodel :-) Bet cia tik maloniau del to bigsmile.gif Man dedas, kad pries Kaledas ju buna vienu daugiau, ir tas vienas buna tipo special issue:-):-)
Taigi, prenumeruoju metus su biskiuku, tai dovaneliu turiu apie 20 mirksiukas.gif ai kurios jau "isdirbtos", kitos laukia savo dienos:-)

Ai tiesa, del prenumeratos sakau, kartais tas psl. kazko durniuoja. Gal kuri turit komoiuterini vyra, tai pazekit kodel. Man neduoda prenumeruot is VisaElectron, vyrui - is VisaGold, o mano drauge is Kretingos nemate jokiu bedu su VisaEl.. rolleyes.gif nu zo, kazkokie burtai, mes nesupratom rolleyes.gif
Atsakyti
Dėkui Manyka, kalbinsiu vyrioką, kad paskolintų kreditinę biggrin.gif

Jei apie pinigus, tai Rotoli pinigų medis čia laaaabai tinka, tik va žali šimtinių lapeliai būtų labiau derėję, nei, kad melsvieji biggrin.gif ...juokauju...graži,originali dovana wub.gif

Aš dabar siuvinėju pirmąjį darbą, kurį dovanosiu...beje...tai irgi bus susijusi su pinigais dovanikė
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2012 08 15, 10:53)

Šaunu thumbup.gif Šitas variantas geras tuo, kad nuėmus pinigus liks paveikslas, o yra toks tik kamienas medžio, tai jau ten be pinigų nekaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 15, 10:55)
Dėkui Manyka, kalbinsiu vyrioką, kad paskolintų kreditinę biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Geriau kalbink, kad duotu truputi palaikyti rankose mirksiukas.gif na, kol kelis skaiciukus nusirasysi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 15, 08:39)

Taip, skonio reikalas, man asmeniskai Collection ir Gold nepatinka:-)
O CrossStitceris tikrai geras, sutinku.

Tai va, skonio reikalas. Todėl aš geriau patarčiau iš pradžių nusipirkti vieną žurnalą, kad įsitikinti kad būtent jis tau prie širdies. 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 08 15, 08:51)
O čia tai susidomėjau bigsmile.gif ...O gal galit tiesiausią kelią parodyt kut /per kur galima tą žurnaliuką užsisakyt rolleyes.gif ...man patinka dovanas dovanot, bet ir gauti ne ką mažiau biggrin.gif

Nors dar tik ruošiuos prenumeruoti, bet kelis numerius esu pirkusi iš čia ( galima ir prenumeruoti) MyFavouriteMagazines niekuomet nenuvylė ir dėl kortelės priėmimo bėdų neturėjau 4u.gif

QUOTE(Rotoli @ 2012 08 15, 09:53)

Laaaabai fainas 4u.gif

QUOTE(B_March @ 2012 08 15, 10:38)
ir aš noriu dovanųųųų  clap.gif  biggrin.gif O prie kurio žurnaliuko čia tokios fainos dovanėlės, prie Cross Stitch Crazy ar Cross Stitcher?

Abu žurnalai visuomet su dovanėlėm ir turi 13 žurnalų per 12 mėnesių 4u.gif Be to, kiekviename CrossStitcher( nepamenu apie CSC) numeryje yra nurodyta, kokia dovanėlė bus kitą mėnesį - kitą mėnesį pradėsiu ruoštis Kalėdom : kažkokia DIY snaigių girlenda bei kalėdinių motyvų knygelė 4u.gif
Atsakyti
O Lietuvoje galima tokių žurnalų nusipirkti ar tik prenumeruoti? Būtų įdomu nusipirkti keletą nr. ir pažiūrėti. Tik nei knygynuose,nei spaudos kioskuose nemačiau tokiu blush2.gif
Atsakyti
Merginos - dar karta perspesiu del prenumeratos, pries galutinai ja patvirtinant/uzsakant, paskaitykit, ar tikrai i uzsieni bus siunciamos dovaneles, nes pas mus siuncia tik zurnala 4u.gif

Beje, kas norit isigyt tu zurnalu susipazinimui, bandykit per e-bay, dazniausiai siuncia i visas salis.

Ir je ijau gundysites, tai mano nuomone, Crazy CS - vienas "pigesniu" turiniu ir daug reklamu. Idomus jis, kartais pagaunu is jo kokia ideja vaikams ar atvirutems, bet dauguma cia esanciu - beveik profesionales, o profesionalem jo nerekomenduociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 15 rugpjūčio 2012 - 14:27
QUOTE(i2kas @ 2012 08 15, 11:43)
Tai va, skonio reikalas. Todėl aš geriau patarčiau iš pradžių nusipirkti vieną žurnalą, kad įsitikinti kad būtent jis tau prie širdies. 4u.gif
Nors dar tik ruošiuos prenumeruoti, bet kelis numerius esu pirkusi iš čia ( galima ir prenumeruoti) MyFavouriteMagazines niekuomet nenuvylė ir dėl kortelės priėmimo bėdų neturėjau 4u.gif
Laaaabai fainas  4u.gif
Abu žurnalai visuomet su dovanėlėm ir turi 13 žurnalų per 12 mėnesių  4u.gif Be to, kiekviename CrossStitcher( nepamenu apie CSC) numeryje yra nurodyta, kokia dovanėlė bus kitą mėnesį - kitą mėnesį pradėsiu ruoštis Kalėdom : kažkokia DIY snaigių girlenda bei kalėdinių motyvų knygelė  4u.gif

Kad vieno gal neuzteeektu.. Mano CSC va pries kelis men. visai neidomu nr. paleido sad.gif tai sakyciau, arba paprenumeruot pusmeciui, arba paguglint pavieniu numeriu ivertinimui.

O is to nurodyto psl. tikrai lengva pirkti! As jau uzsisakiau sticerio du numerius ax.gif aciu, kad uzrodet! 4u.gif

QUOTE(labai_laiminga @ 2012 08 15, 13:59)
O Lietuvoje galima tokių žurnalų nusipirkti ar tik prenumeruoti? Būtų įdomu nusipirkti keletą nr. ir pažiūrėti. Tik nei knygynuose,nei spaudos kioskuose nemačiau tokiu  blush2.gif

Nea, nera Lietuvoj. Jei sekasi dirbti su ebay, ten galima pavieniu paieskoti.

Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2012 08 15, 15:26)
paskaitykit, ar tikrai i uzsieni bus siunciamos dovaneles, nes pas mus siuncia tik zurnala 

Ir je ijau gundysites, tai mano nuomone, Crazy CS - vienas "pigesniu" turiniu ir daug reklamu

Ar turit omeny ir CrossStitcheri? g.gif

O kaip jusu prof.akis vertintu TWOCS leidini??
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 15, 08:55)
Ar turit omeny ir CrossStitcheri? g.gif

O kaip jusu prof.akis vertintu TWOCS leidini??

Visu pirma iki proesionales man kaip iki menulio, tai nieko ir nevertinsiu biggrin.gif As vis dar likus "atviruciu" lygmenyje.

CrossStitcher zurnalas neblogas, tikrai idomus pavartyt, o daznai ir ju galima pasigaut jaukiu ideju ir imtis darbu http://www.myfavouri...e-subscription/ (kiek zemiau yra Look Inside CrossStitcher Sampler - galit pasiziuret naujausio numerio turini)

Bet Cross Stitch Crazy Magazine zurnalas tikrai nevertas tiek pinigu. Nu aisku, dovanotam arkliui i dantis neziuriu, bet jei pati prenumeruociaus, sito neimciau. http://www.cross-sti...ss-stitch-crazy
Atsakyti