QUOTE(i2kas @ 2012 08 15, 11:43)
Tai va, skonio reikalas. Todėl aš geriau patarčiau iš pradžių nusipirkti vieną žurnalą, kad įsitikinti kad būtent jis tau prie širdies.
Nors dar tik ruošiuos prenumeruoti, bet kelis numerius esu pirkusi iš čia ( galima ir prenumeruoti)
MyFavouriteMagazines niekuomet nenuvylė ir dėl kortelės priėmimo bėdų neturėjau
Laaaabai fainas
Abu žurnalai visuomet su dovanėlėm ir turi 13 žurnalų per 12 mėnesių
Be to, kiekviename CrossStitcher( nepamenu apie CSC) numeryje yra nurodyta, kokia dovanėlė bus kitą mėnesį - kitą mėnesį pradėsiu ruoštis Kalėdom : kažkokia DIY snaigių girlenda bei kalėdinių motyvų knygelė
Kad vieno gal neuzteeektu.. Mano CSC va pries kelis men. visai neidomu nr. paleido
tai sakyciau, arba paprenumeruot pusmeciui, arba paguglint pavieniu numeriu ivertinimui.
O is to nurodyto psl. tikrai lengva pirkti! As jau uzsisakiau sticerio du numerius
aciu, kad uzrodet!
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 08 15, 13:59)
O Lietuvoje galima tokių žurnalų nusipirkti ar tik prenumeruoti? Būtų įdomu nusipirkti keletą nr. ir pažiūrėti. Tik nei knygynuose,nei spaudos kioskuose nemačiau tokiu
Nea, nera Lietuvoj. Jei sekasi dirbti su ebay, ten galima pavieniu paieskoti.
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2012 08 15, 15:26)
paskaitykit, ar tikrai i uzsieni bus siunciamos dovaneles, nes pas mus siuncia tik zurnala
Ir je ijau gundysites, tai mano nuomone, Crazy CS - vienas "pigesniu" turiniu ir daug reklamu
Ar turit omeny ir CrossStitcheri?
O kaip jusu prof.akis vertintu TWOCS leidini??