Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

Ačiū, elzedai ir kitoms panelėms už išsamius patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 14, 20:12)
CSC, bet l.noreciau ir TWOCS. Nors reikia pripazinti, kad buna ir prastu numeriu, ir reklamos per daug. Bet jauciuos jau pervargus gaudyti naujoves internete, tad apsistojau ties prenumerata.
O gal tu zinai kokiu geru zurnalu ne is siu paciu populiariuju tarpo? 4u.gif

CSC man labai nepatiko, pora numerių turėjau nusipirkus tik dėl patinkančių priedų blush2.gif Nesu tikra apie TWOCS, niekada nesu pirkusi, matyt akies nėra užkliudę 4u.gif
Man labiausiai patinka CrossStitcher kažkada skaičiavau kiek puslapių jame reklamoms skirta, tai suskaičiavau apie 15 ( iš beveik 100psl) mirksiukas.gif šį žurnalą dabar ketinu prenumeruoti, kai geresnė dovanėlė prie prenumeratos bus pridėta ( Madeiros siūlais nesiuvinėju )
Dar verti dėmesio yra Cross Stitch Collection bei Cross Stitch Gold drinks_cheers.gif na bet čia pagal kiekvieno skonį 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 08 14, 20:38)
Lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Aš dar nei vieno rinkinio nepirkau, imu schemą iš interneto[...]

Nėra nieko įpatingo tame mano siuvinyje. Milijonas su trupučiu klaidų unsure.gif bet patinka man jis vien dėl to, kad būtenk su juo išmokau visus kryželius i vieną pusę dėlioti bigsmile.gif bei supratau kaip svarbu yra siuvinėti pagal spalvų kodus su kokybiškais siūlais blush2.gif
O dėl rinkinio, tai aš šiandien šį užsisakiau user posted image Dimensions The Gold Petite Collection Seashell Treasures puikiai tiks pas mane į vonią blush2.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 08 14, 22:11)
nesu varcius nei vieno uzsienietisko zurnalo, papasakokit, ka naudingo randat  ax.gif

Galėčiau kokį Cross stitcherį nufotografuoti ( skenerio neturiu) ir sumesti į fotki, jei daugiau norinčių būtų pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 14, 21:11)
nesu varcius nei vieno uzsienietisko zurnalo, papasakokit, ka naudingo randat  ax.gif

nu nežinau ,gal aš toks žmogus,man reikia rankose spaudą skaityt,internete nemoku ir ne tas jausmas,kai rankose laikai dažais kvepiantį siuvinėjimo žurnalą thumbup.gif ,o ką randi ,tai aišku ,kad ne kiekvienas žurnalas yra superinis,bet labai dažnai surandi ne tiek schemų ,kiek įdėjų kaip pritaikyti siuvinėtą darbelį,dovanų įdėjų,o ir schemos šviežios,nenuvalkiotos ir legaliai nupirktos ne iš interneto,žinoma ,siuvinėju ir aš iš tų internete sužvejotų(dažniausiai paprasčiausiai vogtų) ir tikrai nesakau ,kad tai jau tokia didelė nuodėmė,bet nu nežinau,siuvinėt legaliai rinkinį ar pagal žurnalo schemą man kažkaip sielai maloniau wub.gif
Atsakyti
Va radau gerą nuorodą, ką galime rasti CrossStitcher žurnaluose ( Spausti čia ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 08 14, 22:09)
Galėčiau kokį Cross stitcherį nufotografuoti ( skenerio neturiu) ir sumesti į fotki, jei daugiau norinčių būtų pamatyti  4u.gif

Būtų tikrai labai įdomu pasižvalgyti, jeigu surastum tam laiko 4u.gif O gal galit papasakot, kokių ten, pavyzdžiui, dovanėlių pridėta būna? biggrin.gif

Tik dabar pamačiau, kad įdėjai nuorodą, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 14 rugpjūčio 2012 - 22:34
As perku daznai zurnaliukus. Uzsisakyt butu pigiau, bet pastebejau, kad prenumeratoriams uzsienyje issims dovaneles, o kartais zurnala imu tik del ju doh.gif

Ta su kriauklelem rinkinuka irgi nuziurejau, bet priksiu sulaukus nuolaidu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 08 14, 23:39)
Tu esi paieškų žvėris... Aš vis dar ieškau.... Labai labai Tau dėkinga. Visą vakarą nuoširdžiai ieškojau. Taip gaila, tiek sugaišto laiko ir vistiek pati nesugebėjau.  unsure.gif  Dėkui dar kart  4u.gif

hihihi.gif nuoširdžiai prašom 4u.gif

Cross stither išties puikus žurnalas thumbup.gif turiu ,ir jų gaunu nemažai smile.gif pradenčiosiom siuvinėtojom pats tas akis paganyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 rugpjūčio 2012 - 22:53
QUOTE(Manyka @ 2012 08 14, 21:16)
O Dim. yra Lietuvoje "gyvai" pirkti, ne intenete? bigsmile.gif  kazkaip nemaciau.. Busiu be reikalo apsnekejus blush2.gif

Casa Lana turi Dim rinkinių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 14, 23:38)
As perku daznai zurnaliukus. Uzsisakyt butu pigiau, bet pastebejau, kad prenumeratoriams  uzsienyje issims dovaneles, o kartais zurnala imu tik del ju  doh.gif

Ta su kriauklelem rinkinuka irgi nuziurejau, bet priksiu sulaukus nuolaidu  thumbup.gif

Aš vis pirkau nes vis tekdavo dažnai gyvenamą vietą keisti,tai vis nepatogu būdavo, bet dabar kai susitūpėjau tai laukiu geresnių dovanų bigsmile.gif

To rinkinuko dabar laukiu nesulaukiu smile.gif)

B_March dovanėlių priedui įvairių būna pvz: šį mėnesį gavau siuvinėjimui skirtas žirkles -labai geros ir patogios, dar esu gavus atvirutės gaminimo rinkinį ( siūlai, adata, schema, popierius), pasidaryk pats adatinę- kaop knygelę, kompakinio veidrodėlį + jo įmautės paruoštuką, John James Pebbles adatas, mini knygeles su schemomis ir panašiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 08 14, 22:03)
dėkui  už atsakymą,kaip suprantu čia tiesiai internete iš anglijos užsakyt reikia,Lietuvoj pašte neįmanoma ,nu tai teks atidėt,nes neturiu kortelės, kuria galėčiau atsiskaityt,bet tikrai pigu jei 13 numerių ir tik 40svarų aš už penkis rušiško žurnalo numeriu 120 litų paklojau blush2.gif

Man regis jiems tinka ir visa elektron, ir maestro korteles. Juk gali sudaryti pirkimo sanderi su kokiu pazistamu, patupit abu prie kompo, tu jam atiduodi grynaisnir voila! smile.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 08 14, 22:24)
as LT tai tik ta buvusi "siuvinejimas kryziuku" (berods ax.gif ) bet kad kazkaip perverti ir viskas rolleyes.gif . Todel labai idomu paskaityt, kokius lobius prenumeruojancios randa  4u.gif

Man patinka, kad buna kelios dideles rimtos schemos, kokiu somebunny triuseliu, country companions eziuku, ff mesiuku, margaret shery, j.elliot darbu, na ir kitu garsiu gamintoju schemu. Tada buna kalnai visokiu smulkiuku ivairiom temom, gift ideas, deja, reklamu ir mums neaktualiu nuorodu, nemazai,:-(skaitytoju rubrika, koks intervas su menininku ir t.t.

QUOTE(i2kas @ 2012 08 14, 23:09)
CSC man labai nepatiko, pora numerių turėjau nusipirkus tik dėl patinkančių priedų  blush2.gif Nesu tikra apie TWOCS, niekada nesu pirkusi, matyt akies nėra užkliudę  4u.gif
Man labiausiai patinka CrossStitcher kažkada skaičiavau kiek puslapių jame reklamoms skirta, tai suskaičiavau apie 15 ( iš beveik 100psl) mirksiukas.gif šį žurnalą dabar ketinu prenumeruoti, kai geresnė dovanėlė prie prenumeratos bus pridėta ( Madeiros siūlais nesiuvinėju )
Dar verti dėmesio yra Cross Stitch Collection bei  Cross Stitch Gold  drinks_cheers.gif  na bet čia pagal kiekvieno skonį 4u.gif  4u.gif

Taip, skonio reikalas, man asmeniskai Collection ir Gold nepatinka:-)
O CrossStitceris tikrai geras, sutinku.

QUOTE(zundyte @ 2012 08 14, 23:10)
nu nežinau ,gal aš toks žmogus,man reikia rankose spaudą skaityt,internete nemoku ir ne tas jausmas,kai rankose laikai dažais kvepiantį siuvinėjimo žurnalą thumbup.gif ,o ką randi ,tai aišku ,kad ne kiekvienas žurnalas yra superinis,bet labai dažnai surandi ne tiek schemų ,kiek įdėjų kaip pritaikyti siuvinėtą darbelį,dovanų įdėjų,o ir schemos šviežios,nenuvalkiotos ir legaliai nupirktos

Tai va tokiu atveju, ir isvis, tuo atveju,ai pavargstinuo interneto, ta prenumerata ir pravercia:-) ir zurnala su dovanele gauti nerealiai smagu, ir daugmaz apziuri, kas naujo, ir i archyvus nugula kokybiskas zurnalas, ir sazine rami:-)

O dovaneles buna ivairios:
Knygu skirtukai, atvirukai, mini remeliai, uzrasu knygutes, siaip schemos atitinkamai progai ir sezonui. Viskas buna paruosta, sudeta (dazniausiai) netgi su adatele. Tereikia tik issiuvinet, isplaut ir islygint, apiforminimui galvos sukt nebetenka:-) Man patinka:-)
Atsakyti
O čia tai susidomėjau bigsmile.gif ...O gal galit tiesiausią kelią parodyt kut /per kur galima tą žurnaliuką užsisakyt rolleyes.gif ...man patinka dovanas dovanot, bet ir gauti ne ką mažiau biggrin.gif
Atsakyti
Pinigų medis dovanų ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti