Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

Susiradau konverterį, bet vistiek neįkertu, dabar nesutampa smile.gif

Gal Jūs suprasit kas čia per siūlai nurodyti:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 08 14, 18:36)
radau už £17 svarų -
Manyka aš ne lietuvoje gyvenu  4u.gif

Daug gražių ir įdomių rinkinių su schemomis yra pirkt EBAY, o jei dar užtaikai aukcioną laimėt thumbup.gif ...mano atveju man gaunasi žymiai pigiau, nei kad gaut shemą už dyką, susipirkt siūliukus, medžiagą ... (nesu prikaupusi atsargų)...o ir paveiksliukai nematyti, nenuvalkioti biggrin.gif ...trys rinkiniai stovi laukia eilėje...bet trys jau ir pradėti biggrin.gif ...vnž. aš su gyvybiškai svarbiu klausimu-kur gaut pirkt laiko biggrin.gif

Dvi gražų tvarinuką užmačiau...

Laukines...nerealios foto wub.gif
Atsakyti
Laukine25

user posted image
Atsakyti
Dėkui labai. Bet nu va schemos nesutampa skaičiai, nesuprantu kas čia per siūlų kodai. Ne VH ir ne DMC. Vokiškai neskaitau, nervas jau ima, galėjau siuvinėt gerą valandą laiko jau, o vis knisuosi vietoj nes nesupratu kas per siūlai ten.... Kaip suprantu, čia acufactumo schema, jie dažniausiai VH siūlus rašo, bet čia ne VH, tada kas po galais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 14, 21:16)
O Dim. yra Lietuvoje "gyvai" pirkti, ne intenete? bigsmile.gif  kazkaip nemaciau.. Busiu be reikalo apsnekejus blush2.gif

yra ir gyvai - zinoma mirksiukas.gif

Zhemaituke, as turiu sia schema irgi pas save, atmeciau ir nesiuvinejau. Ten kaip suprantu tik dvi spalvos pilka ir balta g.gif bet sudetingai ziurisi, kai ant juodo pagrindo reikia tuos spalvu kvadratukus ziureti. Pasibandyk koki elementa pasiuvinet, ir pamatysi, ar viskas ok - ar vis tik - Š cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 14, 20:16)

Dbr prenumerata. Asmeniskai man niekaip nepasiseka to padaryt paciai, nzn, cia kazkokie burtai gal su kompu, bet nepriima net visagold korteles, tai paskutinikart prasiau drauges - jai be prob. Is cia:
http://secure3.subsc...i...34&mag=CSCZ

dėkui už atsakymą,kaip suprantu čia tiesiai internete iš anglijos užsakyt reikia,Lietuvoj pašte neįmanoma ,nu tai teks atidėt,nes neturiu kortelės, kuria galėčiau atsiskaityt,bet tikrai pigu jei 13 numerių ir tik 40svarų aš už penkis rušiško žurnalo numeriu 120 litų paklojau blush2.gif
Atsakyti
nesu varcius nei vieno uzsienietisko zurnalo, papasakokit, ka naudingo randat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 14, 21:11)
nesu varcius nei vieno uzsienietisko zurnalo, papasakokit, ka naudingo randat  ax.gif

Aš net ir lietuviško nesu varčiusi blush2.gif Bet dabar kažkaip susidomėjau, įsivaizduoju, kad labai fainas jausmas kas mėnesį gauti šviežutėlį žurnaliuką apie siuvinėjimą bigsmile.gif Gal reikės užsiprašyt Kalėdoms dovanos biggrin.gif Tik galvoju, ar ką naudingo sau jame rasčiau, kad nebūtų vien nepigus įgeidis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 14 rugpjūčio 2012 - 21:19
as LT tai tik ta buvusi "siuvinejimas kryziuku" (berods ax.gif ) bet kad kazkaip perverti ir viskas rolleyes.gif . Todel labai idomu paskaityt, kokius lobius prenumeruojancios randa 4u.gif
Atsakyti
Laukine25 paieškojusi radau čia ax.gif

merginos,kas žinot photobucket kur rast nuorodą nuotraukos, kai nori kopijuoti į forumą ar į saitą .

http://s1175.photobu...nt=aaedc132.jpg

ten kur šone,neduoda nieko kopijuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 rugpjūčio 2012 - 21:38
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 14, 21:33)

Tu esi paieškų žvėris... Aš vis dar ieškau.... Labai labai Tau dėkinga. Visą vakarą nuoširdžiai ieškojau. Taip gaila, tiek sugaišto laiko ir vistiek pati nesugebėjau. unsure.gif Dėkui dar kart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 14, 22:33)
Laukine25 paieškojusi radau čia  ax.gif

merginos,kas žinot photobucket kur rast nuorodą nuotraukos, kai nori kopijuoti į forumą ar į saitą .

http://s1175.photobu...nt=aaedc132.jpg

ten kur šone,neduoda nieko kopijuoti.

eini i share, pasirenki get link code mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 14 rugpjūčio 2012 - 21:41