Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

QUOTE(elzeda @ 2012 08 14, 11:04)
Katu, kokia graži iniciatyva  wub.gif

Nu nene, iniciatyva jus kuri nors rodykit, as tik prizo steigeja lotuliukas.gif

O kur cia FB kazka galima apie siuvinejima paziuret?
Atsakyti
Prizas grazus, bet manau sudetingas ir daug skirtingu spalvu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 08 14, 18:58)
Nu nene, iniciatyva jus kuri nors rodykit, as tik prizo steigeja  lotuliukas.gif
O kur cia FB kazka galima apie siuvinejima paziuret?

http://www.facebook....66290166714656/

QUOTE(***Andrea*** @ 2012 08 14, 19:02)
Prizas grazus, bet manau sudetingas ir daug skirtingu spalvu  blush2.gif

prizas, skatinantis judeti i prieki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 08 14, 18:36)
Manyka aš ne lietuvoje gyvenu  4u.gif

Oo, tikrai!! bigsmile.gif Tai toj saly tik siuvinek, pirk, gyvenk ir zvenk! :-) As prenumeruoju is ju viena zurnala, tai su baisiu pavydu ziuriu i visus sale.inius pasiulymus su pristatymu tik u.k., dovaneles prenumeratoriams ir t.t..:-)
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 14, 19:05)
Oo, tikrai!!  bigsmile.gif  Tai toj saly tik siuvinek, pirk, gyvenk ir zvenk! :-) As prenumeruoju is ju viena zurnala, tai su baisiu pavydu ziuriu i visus sale.inius pasiulymus su pristatymu tik u.k., dovaneles prenumeratoriams ir t.t..:-)

Kurį prenumeruoji? aš spėju gana išranki pasidarius tiem žurnalam doh.gif bet kas nebetinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 08 14, 19:34)
Kurį prenumeruoji? aš spėju gana išranki pasidarius tiem žurnalam  doh.gif  bet kas nebetinka  biggrin.gif

CSC, bet l.noreciau ir TWOCS. Nors reikia pripazinti, kad buna ir prastu numeriu, ir reklamos per daug. Bet jauciuos jau pervargus gaudyti naujoves internete, tad apsistojau ties prenumerata.
O gal tu zinai kokiu geru zurnalu ne is siu paciu populiariuju tarpo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 08 14, 16:07)
Laba diena, merginos,

įkeliu savo pabaigtą darbelį. Žinau, kad dauguma jūsų yra siuvinėjusios ir mačiusios tokį metriką, bet man čia pirmasis rimtas darbelis, pabaigtas iki galo ir paruoštas dovanoti. Įdomi jūsų nuomonė  ax.gif

Išsiuvinėta gražiai ir kruopščiai 4u.gif o dėl rėminimo visiškai pritariu elzedai drinks_cheers.gif

QUOTE(i2kas @ 2012 08 14, 16:40)
Pagaliau po beveik metų poilsio atgavau savo siuvinėjimo muzą  thumbup.gif
Baigiau savo 3metų lėlių teatrą  wub.gif 

Tai dabar iešksu ką kitą siuvinėti, bet iškilo klausimas, kas geriau : pirkti siuvinėjimo rinkinį ar atskirai internete radus schemą susipirkti siulus, medžiagas ir panašiai?  g.gif

Lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Aš dar nei vieno rinkinio nepirkau, imu schemą iš interneto, kažkada beveik visą siūlų paletę susipirkau, tai naują darbą pradėjus dažniausiai visas spalvas turiu, medžiagų irgi daug užgyventa, paderinu iš turimų. Ir visada siuvinėju ant lino/evo, o rinkiniuose dažniausiai aida būna g.gif

QUOTE(Manyka @ 2012 08 14, 17:53)
Asmeniskai as, Lietuvoje iki siol nesu maciusi tarp rinkiniu, graziu, elegantisku ar stilingu schemu.. Isskyrus gal firminius Anchor, DMC rinkinius vaikams g.gif

O Dimensions? ax.gif Man dar žavūs kai kurie MAIA rinkiniai wub.gif
Atsakyti
merginos pagelbekit su photobucket ,i až
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 14, 19:12)
apsistojau ties prenumerata.

gal gali pasakyti kokia kaina prenumeratos tų žurnaliukų,ar kiekvienam pašte galima užsakyti ir ar nebūna kokių nesąmonių su pristatymu..labai domina tie dalykai ,nes kai užsakinėau kelerius metus rušišką žurnalą ВЫШИВАЮ КРЕСТИКОМ,tai atnešdavo jau dviejų mėnesių senumo žurnalą,negalėjau užsakyt nuo sausio,nes prenumeruodavo tik nuo vasario ir tik lapkričio gale,ne anksčiau,o paskutinį kartą pernai kai buvau užsisakiusi ЛУЧШИЕ СХЕМЫ,TAI IŠ VIS KURIOZAS-PASIRODO ŽURNALAS BANKRUTAVO IR NEBELEIDŽIAMAS NUO SAUSIO(NORS MAN GRUODĮ JĮ UŽPRENUMERAVO),siūlė pakeisti jį į kitą ,aš sutikau ,bet skirtumo pinigų už bankrutavusi niekas ir negražino,pradžioj lyg žadėjo papildomą vieną numerį duoti ,paskui nusimuilino ir taip ir liko ,kad sumokėjau daugiau nei turiu,žodžiu žiauriai pykstu ant lietuvos pašto,kad absoliučiai nieko nesistengia sužinoti,svarbu pinigus paimti,tai jei ir su angliškais žurnalais tas pats, nebesinori įsivelti verysad.gif
Atsakyti
Gal kuri turite kokią nuorodą su konvertavimu iš VH į DMC spalvynų? Turėjau linką favorituose išsisaugojus, bet perinstaliavus kompą nieko nebeturiu unsure.gif
Atsakyti
Štai apie šį paveiksliuka kalbėjau...

user posted image

gal kuri siuvinėjot ar tikrai taip gaunasi pagal schemą...

Ačiū su nuotraukos įkėlimu...
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 14, 20:38)
O Dimensions? ax.gif Man dar žavūs kai kurie MAIA rinkiniai wub.gif

O Dim. yra Lietuvoje "gyvai" pirkti, ne intenete? bigsmile.gif kazkaip nemaciau.. Busiu be reikalo apsnekejus blush2.gif

QUOTE(zundyte @ 2012 08 14, 20:47)
gal gali pasakyti  kokia kaina prenumeratos  tų žurnaliukų,ar kiekvienam pašte galima užsakyti ir ar nebūna kokių nesąmonių su pristatymu..

Kaina - 40£, jei nebuna kokio sale.o. Prenumeratorius gauna 13 numeriu, su kiekvienu - dovanele mirksiukas.gif Atnesa daugmaz ta pacia menesio diena, net i mano kaimuko pasto dezele prikalta prie nulepusio karklo biggrin.gif supakuotas visad graziai i celopaniuka, viskas super. Per du metus priekaistu neturejau.
Dbr prenumerata. Asmeniskai man niekaip nepasiseka to padaryt paciai, nzn, cia kazkokie burtai gal su kompu, bet nepriima net visagold korteles, tai paskutinikart prasiau drauges - jai be prob. Is cia:
http://secure3.subsc...i...34&mag=CSCZ

Kazkada domejausi per viena firma situ zurnalu prenumerata, tai kainuotu 300-400 Lt unsure.gif
Tai 40x4 = man atrodo patraukliau smile.gif
Atsakyti