Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

Pusinis kryželis turi gulti priešinga linkme, nei pilno kryžiuko viršutinis.
Kaip suprantu viršutinis pilno kryžiuko yra toks /, tai pusinis bus \.
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 08 13, 18:13)
Pusinis kryželis turi gulti priešinga linkme, nei pilno kryžiuko viršutinis.
Kaip suprantu viršutinis pilno kryžiuko yra toks /, tai pusinis bus \.

mano kryziukas eina / ,poto \ ,o pusini darau ////.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 rugpjūčio 2012 - 16:21
Aciu, mergaites! 4u.gif
Subalamutijo mane foto is CSC zurnalo. Jie tikrai kazkaip atbulai viska daro g.gif
Ne tik vairuoja, pasirodo, bet ir siuvineja atvirksciai hihihi.gif
Atsakyti
Daug patogiau susiorientuoti paveiksliuke isivaizduoju susibraizius, hmm o toki tusinuka cia senukuose nusipirkti ar bet kurioje rastines parduotuveje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 08 13, 17:59)
Daug patogiau susiorientuoti paveiksliuke isivaizduoju susibraizius, hmm o toki tusinuka cia senukuose nusipirkti ar bet kurioje rastines parduotuveje?  g.gif

Oi nenene, jokiu tusinuku ir piestuku!!
Google: "issiplaunantis turkio spalvos markeris prym", pamatysi, kokie jie bun.
Atsakyti
Yra tu markeriu specialiu pirkti ten kur viska siuvinejimui pardavineja. As kaip tik norejau nusipirkti bet neturejo tuo metu tai apsiejau ir be jo. Sake jis su saltu vandeniu issiplauna smile.gif
O as dabar toki klausima turiu: siuvinedama naudoju lankeli,nedidelis jis pas mane,ir jau reikia man slinktis i sona su juo ir dabar bijau,ar nieko nenutiks tiems jau issiuvinetiems kryziukams kurie bus uzspausti lankelio remu? Nes juk stipriai uztvirtinamas tas lankelis.... g.gif
Atsakyti
Ausrita, neturi nieko nutikti. Atsargiai lankeli dek pirma ten, kur yra siuvinelis, nusuk varzteli toliau, o tada uzpausk ta krasta, kuris visai dar nesiuvinetas ir bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 08 12, 12:13)
Tau turbūt labai sunku gyventi, kai Tu tokia pikta tampi dėl paprasto klausimo.. smile.gif Skaitau visų komentarus, žinoma. Minėta buvo dėl to, kad rėminant iškyla ir kad negraži blogoji siuvinio pusė. Bet to pasekoje kilo diskusija, kad guzai galbūt kyla dėl rėminimo technologijos, todėl paklausiau sekančiai, kaip merginos rėmina. Nes man guzų nekyla, nors mazgelį sumezgu.

Nesvarbu kaip remini, mazgai visvien matosi. Nepatyrusiai akiai nesimatys, patyrusi net nepalietus pamatys. Gal nutyles, nepakomentuos, bet pamatys. Esu ir as ne viena toki darba ir reminimo salone macius. Jei siuvinetas drabuzis - nesmagu bus nesioti, kai simtai mazgu kitoj pusej. Estetika yra estetika, o siuvibet tu isties gali kaip nori. Cia ne keliu eismo taisykles, policininkas tau uz nugaros nestovi, baudu neisrasineja net jei ne ta kelio puse vaziuoji.

QUOTE(libaja @ 2012 08 13, 16:03)
Norėjau paklaust, kur perkat metalizuotus Kreinik siūlus? Ar jų yra Gerose akyse?

Nera. Pirk internetu.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 08 13, 18:45)
Nera. Pirk internetu.

O koks dar metalikas geras siuvinėti? Kažkada turėjau DMC tai mat jį velniai doh.gif Kaip Madeiros kaži? Gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 08 13, 19:51)
O koks dar metalikas geras siuvinėti? Kažkada turėjau DMC tai mat jį velniai  doh.gif Kaip Madeiros kaži? Gal kas žinot?

Esu siuvinėjusi su DMC ir Kreinik metalikais. Kreinikas labiau patiko.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri esat siuvinėjusi paveiksliuką ant juodos kanvos stovinti porele lyg iš tokių ornamentų apačia (neberandu kaip įkelti nuotrauką, jei kas įmestu kaip įkelt, įkelčiau)... schemos man nereikia, tik noriu paklaust ar tikrai taip gaunasi išsiuvinėta... nes man kažkaip įtarimas kyla, kad ne visai atitinka schema nuo realaus paveiksliuko....
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2012 08 13, 20:21)
Sveikos,
Gal kuri esat siuvinėjusi paveiksliuką ant juodos kanvos stovinti porele lyg iš tokių ornamentų apačia (neberandu kaip įkelti nuotrauką, jei kas įmestu kaip įkelt, įkelčiau)... schemos man nereikia, tik noriu paklaust ar tikrai taip gaunasi išsiuvinėta... nes man kažkaip įtarimas kyla, kad ne visai atitinka schema nuo realaus paveiksliuko....

per failai kelk is savo kompo tada nuoroda forumui ax.gif
Atsakyti