Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

Merginos,as su klausimu.gal kas esat siuntusios siuntini i d. britanija,kiek mokate uz siuntima.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 13, 11:35)
Merginos,as su klausimu.gal kas esat siuntusios siuntini i d. britanija,kiek mokate uz siuntima.

nežinau kokios kainos į D.B. bet esu siuntusi į Izraelį, į olandiją.. tai kainos panašios turėtų būti.. jeigu siuntinys neviršys 500g tai kainuos ~20lt 4u.gif čia registruotas 4u.gif neregistruotas kainuoja 7lt mažiau .. nes vien 7lt registracija... jeigu tai bus vokas .. na labai lengvas.. (kazkoks nedidelis siuvinetas darbelis ) tai registracija 7lt + apie 3lt siuntimas.. 4u.gif ax.gif g.gif
jeigu viršysi 500g tai siuntimas jau apie 50lt kainuoja.. nes skaičiuos kaip už du kg 4u.gif
tikiuosi nenusišnekėjau lotuliukas.gif bet va paskutini kartą (prieš mėnesi maždaug) už 433g siuntinį į Izraelį sumokėjau 18,75lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 13, 10:35)

va cia yra skaiciuokle
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 08 12, 18:59)
va čia ir yra esmė visos tos mūsų diskusijos,kad reikia siuvinėti taip ,kad nebūtų gėda net blogąją pusę parodyti,tada ir akims gražu ir sielai lengva wub.gif

drinks_cheers.gif vadinciau tau elementaria siuvinejimo kultura ir pagarba sau, rankdarbiui, kitu akims.
Yra juk netgi specialus blogosios puses siuvinejimas taikomas drabuziams (na, tuo paciuir jau minetoms staltiesems, uzuolaidoms, etc.). Juk ir pirktas siutas rubelis tvarkingas isvirkscioje puseje, ir megztinukas tiek paciu megztas, tiek pirktinis graziai atrodo isverstas:-)
-----------
Mergytes, leiskit pakartoti savo klausima blush2.gif
Jei siuvineji ne is kaires ////// i desine \\\\\\, bet atvirksciai, kaip elgtis su pusiniais kryzeliais? Yra svarbu, kad jis butu toks, kaip pilno x apatinis dygsnys, ar nera skirtumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 13, 12:09)
drinks_cheers.gif vadinciau tau elementaria siuvinejimo kultura ir pagarba sau, rankdarbiui, kitu akims.
Yra juk netgi specialus blogosios puses siuvinejimas taikomas drabuziams (na, tuo paciuir jau minetoms staltiesems, uzuolaidoms, etc.). Juk ir pirktas siutas rubelis tvarkingas isvirkscioje puseje, ir megztinukas tiek paciu megztas, tiek pirktinis graziai atrodo isverstas:-)
-----------
Mergytes, leiskit pakartoti savo klausima blush2.gif
Jei siuvineji ne is kaires ////// i desine \\\\\\, bet atvirksciai, kaip elgtis su pusiniais kryzeliais? Yra svarbu, kad jis butu toks, kaip pilno x apatinis dygsnys, ar nera skirtumo? g.gif

tai kad man atrodo reik zet kaip schema reikalauja g.gif sorry jei nusisneku g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 13, 13:39)
tai kad man atrodo reik zet kaip schema reikalauja g.gif sorry jei nusisneku g.gif  blush2.gif

Tai va kad schemose ir neraso apie pacia krypti, tai as ir neikertu, ar cia nera tikrai jokio skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 13, 14:16)
Tai va kad schemose ir neraso apie pacia krypti, tai as ir neikertu, ar cia nera tikrai jokio skirtumo g.gif

gal gali schema/ motyva ikelti, bus aiskiau, nes kartais tikrai nera skirtumo, kartais turi buti priesingai nei virsutinis, kartais lygiai kaip virsutinis siulas rolleyes.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, kur perkat metalizuotus Kreinik siūlus? Ar jų yra Gerose akyse?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 13, 14:19)
gal gali schema/ motyva ikelti, bus aiskiau, nes kartais tikrai nera skirtumo, kartais turi buti priesingai nei virsutinis, kartais lygiai kaip virsutinis siulas  rolleyes.gif

Stai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 13, 10:21)
o kaip su siuvinejimu 10*10 kvadrateliais.kuo jus piesiat ant medziagos g.gif ar yra kokie trafaretai kad nusibraizyt g.gif ar skaiciuojat langelius tada braizot? blush2.gif

skaičiuojam langelius ir braižom su išsiplaunančiu markeriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 08 12, 18:56)

Na aš esu tikrai nepatyrusi siuvinėtoja nes mažai darbų dar išsiuvinėjau,bet nors ir patį pirmą tikrai nemezgiau jokių mazgų schmoll.gif taip net nesugalvojau blush2.gif bandžiau kaip maniau geriausiai.Žinoma man ir dabar dar tobulai blogoji pusė nesigauna,bet dabar pradėdama siuvinėti galiuką apkabinu siuvinėjamu kryželiu ir kai gryžtu jis visiškai pasilepia o pabaigą tai ir paslepiu po kitais kryželiais. Man taip kol kas gaunasi gražiausiai rolleyes.gif

Visad skaitau merginų patarimus,tik man taip gražiai padaryti antros pusės dar tobulėti ir tobulėti.

QUOTE(rasiux- @ 2012 08 12, 20:41)
O kur tokio  gėrio moko  bigsmile.gif  Norėčiau ir aš pasipraktikuoti, nes mano blogoji pusė tai tikrai negraži, nors mazgų ir nemezgu  blush2.gif

Oi ir aš taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 13, 16:21)

o kurioj vietoj reikia pusiniu? pagal foto lyg smeliui g.gif tai man matosi, kad eina \
Atsakyti