QUOTE(Laukine25 @ 2012 08 12, 13:13)
Tau turbūt labai sunku gyventi, kai Tu tokia pikta tampi dėl paprasto klausimo.. Skaitau visų komentarus, žinoma. Minėta buvo dėl to, kad rėminant iškyla ir kad negraži blogoji siuvinio pusė. Bet to pasekoje kilo diskusija, kad guzai galbūt kyla dėl rėminimo technologijos, todėl paklausiau sekančiai, kaip merginos rėmina. Nes man guzų nekyla, nors mazgelį sumezgu.
O dėl blogosios pusės, jei būtum pati paskaičius kitų komentarus ir mažiau putojus, pastebėtum, jog vyrauja nuomonė, kad kitą siuvinio pusę labiau įtakoja siuvinio tankumas ir margumas, o ne mazgelis užmezgus pradedant naują spalvą
Ataušk, niekas čia neatėjo pyktis.
O dėl blogosios pusės, jei būtum pati paskaičius kitų komentarus ir mažiau putojus, pastebėtum, jog vyrauja nuomonė, kad kitą siuvinio pusę labiau įtakoja siuvinio tankumas ir margumas, o ne mazgelis užmezgus pradedant naują spalvą
Ataušk, niekas čia neatėjo pyktis.
Ne nu tikrai, kaip su pliku pešiotis. Iš kur tu žinau, kad aš pikta ir putojuos-kiba tu mane pažįsti- gal aš išsišiepus rašau ir specialiai tave erzinu, o tu pati nesusilaikei ir kitus ramini. Baigiu su tavim diskutuoti, nes man nei naudos tai duoda, nei įdomu labai. Geros tau dienos ir nematyk (neskaityk) to ko nėra.