Hm, manęs nereikia perkalbėti ir ginčytis neketinu, priimu taisykles bet ir noriu žinoti, kodėl jos tokios būtent tokios yra. Kolkas nesulaukiau nė vieno logiško argumento ir pati vis dar nematau kuo prasikalsta mažytis mazgelis prieš pradedant naują siūlą.
Dėl negražios nugarėlės, tai man ji būna labai graži jei siuvu viena spalva didesnį piešinį, bet jei tik keli kryžiukai vienokie, keli kitokie, kad va ir ta širdutė iš piešinio, tai geriau nenorėti pamatyt kitą pusę
Manau mazgai gali bumbulais virsti jei piešinys klijuojamas rėminant, aš jo neklijuoju niekada ir guzų tikrai nesimato, labai priekabi esu, man negali būti jokio broko, o guzai tai čia jau baisuma.. Viena labai autoritetinga siuvinėtoja, kurios darbais žaviuosi man taip pasakė ir gipsas, klausausi.
Ir labai pritariu nuomonei, kad galutinis rezultatas svarbiausias, niekas gi nelenda pažiūrėk kiek mazgų nugarėlėje užmegzta. Tenorėjau atsakymo, gal kas žinot kodėl negalima, bet to ir nesulaukiau
Na, gal dar kas žinos tiksliai ir visos sužinosim kas nežinom. Nes manęs aklas taisyklių laikymąsis netenkina, aš noriu žinoti kodėl
Gal čia dar kažkam tas irgi bus įdomu. Tikrai jokio pykčio, tiesiog paprastas klausimas kuris gali turėti paprastą atsakymą.
Ir už gerą žodį dėkui. Turiu gražių darbų, tik dar laukia įrėminimo, baisiai marudnas darbas, galėčiau labai labai daug siuvinėt, jei kas man viską surėmintų
Man gražiausia paveiksliukai...
Aj, va patarimas kodėl reikia siuvinėti iš viršaus į apačią, labai pasirodė logiškas, visada siuvau iš kairės dešinėn ir iš apačios viršun, tai dabar bandysiu persilaužt tą įprotį ir varyt nuo viršaus.. Bus sunku, nes papratus atvirkščiai..