Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 121 tema

Na 6 gijos tai tikrai per daug ,nespesit siulu pirkt biggrin.gif Jei neraso keliom siuvinet ar nezinot siuvinekit dviem gijom,pilnai uztenka 4u.gif As cia netyciom su 4pasiuvinejau ir tai man labai jau storai atrode smile.gif Tai dabar tik dvi naudoju jei nenurodyta kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 11, 13:20)
Uodegyte,nezinau kaip imanoma isgauti tokia blogaja puse idealia kaip tu ikelei antru paveiksliuku doh.gif Man vistiek lieka siulo galiuku ir matosi kaip uz kitu kryziuku uzkisti jie... Nes pradejus siuvineti jau zinau kaip uztvirtinti kad neliktu siulo galo,o kaip pasibaigus siului padaryti kad jo neliktu? Mistika cia man kazkokia blush2.gif

Tai juk pasididinus paveiksliuką, aiškiai matosi užkišti siūlai. Mano blogosios pusės irgi tokios, kaip Uodegytė įkėlė, ir man jos toli gražu neatrodo puikiai biggrin.gif Bet vis tiek meistrai sugebėjo darbelį blogąja puse į priekį įrėmint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte1982 @ 2012 08 11, 15:37)
susinaudoja dayg siulu blush2.gif

Tai jooo, labai. O sakyk, ant kokios Aidos siuvineji? 10? 8?
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 11, 16:39)
Na 6 gijos tai tikrai per daug ,nespesit siulu pirkt biggrin.gif Jei neraso keliom siuvinet ar nezinot siuvinekit dviem gijom,pilnai uztenka 4u.gif As cia netyciom su 4pasiuvinejau ir tai man labai jau storai atrode smile.gif Tai dabar tik dvi naudoju jei nenurodyta kitaip.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2012 08 11, 17:58)
Tai jooo, labai. O sakyk, ant kokios Aidos siuvineji? 10? 8?

visada siuvineju ant 14 aidos
Atsakyti
QUOTE(mamyte1982 @ 2012 08 11, 18:02)
visada siuvineju ant 14 aidos

O gali parodyti, kaip atrodo? 4u.gif man daznai norisi koki smulku paveiksleli padaryti didesniu, tai mazu cia butu gera ideja - imti daugiau giju! :-)
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 11, 17:53)
Tai juk pasididinus paveiksliuką, aiškiai matosi užkišti siūlai. Mano blogosios pusės irgi tokios, kaip Uodegytė įkėlė, ir man jos toli gražu neatrodo puikiai  biggrin.gif Bet vis tiek meistrai sugebėjo darbelį blogąja puse į priekį įrėmint  biggrin.gif

As per telefona iejusi esu tai man padidinus issilieja vaizdas biggrin.gif
O del ireminimo tai cia jau nerealus sugebejimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 08 11, 10:45)
Anksčiau nedarydavau, dabar pradėjau megzti, nes niekaip neradau sau jokio paaiškinimo kodėl negalima smile.gif?

Aš jau įsitikinau kažkada, kad negalima siuvinėt su mazgais, nes siuvinėjau baltu siūlu ir įsirėminus, mazgai persišvietė per siuvinį. Pamačius išsigandau- visas darbas sugadintas doh.gif Bet nuo to laiko- jokių mazgų schmoll.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 08 11, 14:06)
aš darau taip: atsikerpi siūlą, viena ranka laikai prie galo visą siūlą tarp pirštų, kita ranka paimi vieną giją ir trauki, likusios 5 susiraito į krūvą, tada jas ištiesini hihihi.gif

Lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 08 11, 00:41)
2 siulai, atskirai istraukti, graziau gula vienas salia kito nei 2 atskirti kartu. Skirtumas yra. Tiesink netiesines, lygink nelygines. Kuomet siuvineju kitokius (needlepoint darbus), tek kartais reikia ir 4 siulus idealiai lygiai suguldyti viena salia kito. Jei gijas skirtum, sansu tai padaryti nebutu jokiu.

siandien kaip tik bandziau neseniai po viena siula atsiskirti. Dar ryt dienos sviesoj pabandysiu, nes skirtumo kol kas nepamaciau g.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 08 11, 09:23)

O du po vieną ištraukti siūlai ir sudėti į krūvą tikrai gula gražiau nei dvi kartu atskirtos gijos mirksiukas.gif

dirbsim ties siuo klausimu cool.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 11, 12:32)

bet is karto - dvi gijos

QUOTE(mamyte1982 @ 2012 08 11, 14:13)
laba diena,norejau paklausti keliom gijom reikia siuvineti piesinukus?nes as visada siuvineju visom sesiom,bet dabar paskaicius pasimeciau,kad turbut blogai darau blush2.gif

ant 8ct aidos gal dar ir puse bedos, bet ant smulkesnes nelabai isivaizduoju kiek malonumo siuvinet lieka, kai kiekviena kryzeli istempt jega reikia per nedidele skylute. Prisimenu, kai DIM buvo keli variantai ant 18 ct 4 gijom doh.gif vargo vakariene lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 11, 22:13)
ant 8ct aidos gal dar ir puse bedos, bet ant smulkesnes nelabai isivaizduoju kiek malonumo siuvinet lieka, kai kiekviena kryzeli istempt jega reikia per nedidele skylute. Prisimenu, kai DIM buvo keli variantai ant 18 ct 4 gijom  doh.gif vargo vakariene  lotuliukas.gif

Ir aš tokį malonumą esu apturėjusi... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,

labai įdomidiskusija smile.gif Labai naudinga ir man ax.gif Dar klausimėlis: kokias adatas renkatės siuvinėjimui?
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif Pirmą kartą siuvinėsiu paveiksla ir paliko pati pabaiga su karoliukais. Norėjau pasitiklsinti ir pasiklausti kurios siuvinėjote. Kokiu siuliuku pritvirtinate karoliukus? ar toje vietoje tam tikra spalva kaip siuvinys išsiuvinėtas ir toje vietoje karoliuka talpinti ar pritvirtinate su kokiu spec. siuliuku karoliukams prisiuti? nes bijau suklysti pirmą kartą siuvinėsiu paveikslą su karoliukais
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 08 11, 22:59)
Sveikutės  mirksiukas.gif  Pirmą kartą siuvinėsiu paveiksla ir paliko pati pabaiga su karoliukais. Norėjau pasitiklsinti ir pasiklausti kurios siuvinėjote. Kokiu siuliuku pritvirtinate karoliukus? ar toje vietoje tam tikra spalva kaip siuvinys išsiuvinėtas ir toje vietoje karoliuka talpinti ar pritvirtinate su kokiu spec. siuliuku karoliukams prisiuti? nes bijau suklysti pirmą kartą siuvinėsiu paveikslą su karoliukais

Nematomu siulu specialiai karoliukams. Ju buna visokiu, as naudoju Yli invisible. Vienos spulytes turbut 7 gyvenimams uzteks
Atsakyti