Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Keliaujam toliau gražios šypsenos link smile.gif
Pasidalinkite išgyvenimais ir rezultatais merginos bei vaikinukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 08 06, 17:03)
Ei ei, tai jus dantis issitiesinot, o dar konsultacijoje nebuvot ? Jus tokiu atveju darot dar blogiau...Nes dantis reik tiesint specialiai pagal chirurgo nurodymus. Tad teks vel juos kreivinti. ir delioti taip kaip reik pagal busima sukandima.
Nebūtinai, gali būti ir kitokių gydymo tikslų ir planų. cool.gif
Mums reikės ne kreivint, o implantuot, todėl prašau nebauginti. hihihi.gif Iš esmės viskas kaip ir aptarta, tik benaršydama atradau info, kad operacija gali būti nemokama, todėl ir teiravausi informacijos.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 08, 17:22)
Nebūtinai, gali būti ir kitokių gydymo tikslų ir planų.  cool.gif
Mums reikės ne kreivint, o implantuot, todėl prašau nebauginti. hihihi.gif  Iš esmės viskas kaip ir aptarta, tik benaršydama atradau info, kad operacija gali būti nemokama, todėl ir teiravausi informacijos.

Nu nebent, nes man tai abu gydytojai sake, kad taip kaip yra gydoma orto be sudaryto op. plano tai nieko nereiskia smile.gif Nes turi but butinai pagal tam tikrus ismatavimus ir pan smile.gif
Atsakyti
pas mane galinis sakandis.
Gydytoja siulo rauti pora virsutiniu darntu ir visus virsutinius stumti atgal breketu pagalba, kad sumazetu tarpas tarp virsutiniu ir apatiniu dantu. Ar yr kam taip darę?? g.gif
Atsakyti
Tai pats paprasčiausias būdas be operacijų sutvarkyti sąkandį.
Daugiau informacijos rasite breketų temoje: http://www.supermama...?...853741&st=0
Tik neaišku, koks estetinis vaizdas bus, sustūmus tuos dantis. Bet, jei smakras nemažas, pakankamai išreikštas, gali būti visai gerai. mirksiukas.gif

Mes su "kūdikiu" apsisprendėm operuoti apatinį žandikaulį dėl to, kad ir žandikaulis mažas, ir smakras mažas, jau pradeda formuotis pagurkliukas... unsure.gif Po to, žinoma, dar laukia dantų implantacija... doh.gif
Papildyta:
P.s.
Žiūriu, ten jau užklausėte. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 12, 19:01)
Tai pats paprasčiausias būdas be operacijų sutvarkyti sąkandį.
Daugiau informacijos rasite breketų temoje: http://www.supermama...?...853741&st=0
Tik neaišku, koks estetinis vaizdas bus, sustūmus tuos dantis. Bet, jei smakras nemažas, pakankamai išreikštas, gali būti visai gerai.  mirksiukas.gif

Mes su "kūdikiu" apsisprendėm operuoti apatinį žandikaulį dėl to, kad ir žandikaulis mažas, ir smakras mažas, jau pradeda formuotis pagurkliukas...  unsure.gif  Po to, žinoma, dar laukia dantų implantacija...  doh.gif
Papildyta:
P.s.
Žiūriu, ten jau užklausėte.  ax.gif

na operuotis tai jau tikrai nesioperuosiu, o del to stumimo labai butu gerai jei kas atsilieptu kam yra stume tuos dantis. Nzn ar zenklus tas pasikeitimas ar verta riztis sitam rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,seniai turiu problema kramtant.Beveik kiekviena kart kandant(t.y.kramtant)girdisi zandikaulio sanario brakstelejimas unsure.gif .Noreciau suzinoti,kur reiktu kreiptis norint pasalint si nemalonu jausma,nes sedint tyloje ir bandant kramtyt,girdisi traskejimas,jauciu diskamforta.Aciu
Atsakyti
Na ką, išaušo ir mano diena, keliausiu ir aš pas Simoną į konsultaciją. Sustabilizavom sąkandį, bet be Simo verdikto ortodontas nenori imtis tolesnių žingsnių, kad paskui neapsigalvočiau vidury ar pabaigoje kelio blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vis seku šią temą, nes pati turiu šiek tiek problemų su sąkandžiu. Esu skaičiusi, jog operacija rekomenduojama jei tarpas tarp viršutinių ir apatinių dantų būna daugiau nei 3mm. Pas mane jis apie kokius 5 mm. Mano ortodontė neleido man darytis operacijos, prigasdino visokiais pašaliniais poveikiais, tuo, kad žandikauliai yra laužomi, tačiau manęs tai dar neatbaido toliau domėtis šiomis operacijomis, kadangi manęs netenkina mano profilis.

Mano viršutinis žandikaulis yra didesnis už apatinį. Gal kuri narė, kuriai daryta operacija dėl per mažo apatinio žandikaulio, galėtų mane pakonsultuoti? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juvira @ 2012 08 23, 22:29)
Sveikos smile.gif Vis seku šią temą, nes pati turiu šiek tiek problemų su sąkandžiu. Esu skaičiusi, jog operacija rekomenduojama jei tarpas tarp viršutinių ir apatinių dantų būna daugiau nei 3mm. Pas mane jis apie kokius 5 mm. Mano ortodontė neleido man darytis operacijos, prigasdino visokiais pašaliniais poveikiais, tuo, kad žandikauliai yra laužomi, tačiau manęs tai dar neatbaido toliau domėtis šiomis operacijomis, kadangi manęs netenkina mano profilis.

Mano viršutinis žandikaulis yra didesnis už apatinį. Gal kuri narė, kuriai daryta operacija dėl per mažo apatinio žandikaulio, galėtų mane pakonsultuoti? smile.gif 4u.gif

Otu labai nori poeracijas?
Mana i kiek pamenu panasi situacija.Kaip i apsiejau be operacijas, nors sakandis nebus idelus, bet tikrai nenoreciau del nedideliu nukrypimu, ka mani pjaustinetu.
Gali nueit kiton vieton kitai konsultacijai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dedu nuotraukas ir rodau - tiesiai šviesiai. Atsibodo aiškinti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Žinau, jog dauguma pradės aiškinti, kad neturėčiau guostis, kad būna blogiau ir t.t., tačiau patikėkit, čia nuotraukos tikrai neblogai gavosi, o kur būnu prigauta netyčia, koks pagurklis atsiranda, koks baisus tas tarpas tarp dantų.

Pas mane nedidukas smakras, manau, kad jį šiek tiek padidinus su žandikauliu, viskas susitvarkytų...

Ką manote? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juvira @ 2012 08 26, 17:41)
Dedu nuotraukas ir rodau - tiesiai šviesiai. Atsibodo aiškinti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Žinau, jog dauguma pradės aiškinti, kad  neturėčiau guostis, kad būna blogiau ir t.t., tačiau patikėkit, čia nuotraukos tikrai neblogai gavosi, o kur būnu prigauta netyčia, koks pagurklis atsiranda, koks baisus tas tarpas tarp dantų.

Pas mane nedidukas smakras, manau, kad jį šiek tiek padidinus su žandikauliu, viskas susitvarkytų...

Ką manote? unsure.gif

Sveikute smile.gif) Man tai kazkodel foto nerodo tavo :/ Tai nelabai kazka galiu pakomentuoti smile.gif
Atsakyti