Nu nieko nesuprantu, viskas kazkaip nesuprantama. Kelis virimus viriau - ir kuo puikiausiai viskas gavosi. Jei jau kaltinat mane, kad as liepiau ilgai virti - tai atsprasau, daugiau nekomentuosiu nieko. As tik patarti noredama, parasiau, o jus.. Jauciuosi nekaip....
QUOTE(silsta @ 2008 10 11, 18:16)
Nu nieko nesuprantu, viskas kazkaip nesuprantama. Kelis virimus viriau - ir kuo puikiausiai viskas gavosi. Jei jau kaltinat mane, kad as liepiau ilgai virti - tai atsprasau, daugiau nekomentuosiu nieko. As tik patarti noredama, parasiau, o jus.. Jauciuosi nekaip....
SILSTA, SAULE...MIELOJI.. NU BAIK... Juk.. nu as gi juokais.. juk nieko blogo neivyko. Tiesiog sirupas sutirstejo iki karameles ir, manau, tapo tik geresnis (Dievazi, skonis buvo nerealusd)..
silsta, tuoj pat pasakyk, kad nebesirauksleji..a??? bo neuzmigsiu..
Papildyta:
silstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... jezaw.. nu negaliu... nu patikek..as cia gi su sypsena rasiau..
vot sudas. jauciu zmogui dekinguma begalini, o izeidziau..
silsssssssssssssssssssstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ratuto, viskas gerai... As net negalvojau pykti, tik atrodo kiek galedama patariu, o... Kaip tu rasai... Jezaw, nepykstu, nepykstu, nepykstu.... Kas butu, jei vos tik pradejusios bendrauti jau piktumai butu, ar ne? Sekmes tau
jezawmarija.. net atlego.. spejau apsizliumbt. ai, sian tokia zliumbianti esu aplamai..
Tu kiek galedama padedi, o as kiek galedama spaudziu naudos is Tavo patarimu. Nu ir perspaudziau bevirdama.. Bet, sakau, manau, kad nuo to tik geriau buvo.. sita... gal ir Tu pabandyk..a?
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 09, 22:10)
stai toks isejo.
oi kaip užsimaniau , bet aš jo niekad nemokėdavau daryti
Labas rytas
Einu nusunksiu skilteles, pradesiu virt. Siandien bandysiu su kava )))
Zinot ka sugalvojau? Kad galima tokiu mazyciu - delno ar puses delno dydzio suriu pridaryt. Kokia silta dovanele smukli Kaledoms butu. Cia kaip naminiai Kalediniai meduoliai ar namines uogienes stiklainiukas..nieko ner silciau..
Einu nusunksiu skilteles, pradesiu virt. Siandien bandysiu su kava )))
Zinot ka sugalvojau? Kad galima tokiu mazyciu - delno ar puses delno dydzio suriu pridaryt. Kokia silta dovanele smukli Kaledoms butu. Cia kaip naminiai Kalediniai meduoliai ar namines uogienes stiklainiukas..nieko ner silciau..
Pastebejimas - nusunkiau skilteles ir pamaciau, kad po dvieju paru sulciu atsirado bemaz dvigubai daugiau, nei praejusi karta, kai laikiau tik para. Tai, manau, reiskia, kad ir virt tex maziau..ar ne? T.y. geriau laikyt dvi paras, nei para..taip? O trecia para, matyt, obuoliau jau rugt pradetu ar sekanti karta pabandyt laikyt 3?
o jergau, kiek Jus cia pripiurpejot......
Dekoju silstai uz komentarus - tik nepykite ant musu, cia tokia jau situacija susikloste, kad mes zalios surininkes, kvociam atkalusia suriu vireja....Nu naturalu, jog zmogaus kantrybe baigias - kai is surio darymo padarom kone aukstaji virimo pilotaza su n klausimu
Mano suriai jau dziusta ant radiatoriu
Del morku tiksliai nezinau, reiketu ja pakvosti ..... Nu bet galima bandymu keliu eiti, gal visai gerai pavyktu.... As del to ir klausiau del to cukraus....nes su morkomis darant juk cukraus nededama, tai vadinas cukrus kaip ir neturetu dideles reiksmes....nu bendrai nezinau, cia mano pasvaigciojimai.
bandysiu iskvosti morkinio surio recepta
Dekoju silstai uz komentarus - tik nepykite ant musu, cia tokia jau situacija susikloste, kad mes zalios surininkes, kvociam atkalusia suriu vireja....Nu naturalu, jog zmogaus kantrybe baigias - kai is surio darymo padarom kone aukstaji virimo pilotaza su n klausimu
Mano suriai jau dziusta ant radiatoriu
Del morku tiksliai nezinau, reiketu ja pakvosti ..... Nu bet galima bandymu keliu eiti, gal visai gerai pavyktu.... As del to ir klausiau del to cukraus....nes su morkomis darant juk cukraus nededama, tai vadinas cukrus kaip ir neturetu dideles reiksmes....nu bendrai nezinau, cia mano pasvaigciojimai.
QUOTE(silke:) @ 2008 10 12, 09:59)
* ....Nu naturalu, jog zmogaus kantrybe baigias - kai is surio darymo padarom kone aukstaji virimo pilotaza su n klausimu
** Mano suriai jau dziusta ant radiatoriu
*** Del morku tiksliai nezinau, reiketu ja pakvosti ..... Nu bet galima bandymu keliu eiti, gal visai gerai pavyktu.... As del to ir klausiau del to cukraus....nes su morkomis darant juk cukraus nededama, tai vadinas cukrus kaip ir neturetu dideles reiksmes....nu bendrai nezinau, cia mano pasvaigciojimai.
** Mano suriai jau dziusta ant radiatoriu
*** Del morku tiksliai nezinau, reiketu ja pakvosti ..... Nu bet galima bandymu keliu eiti, gal visai gerai pavyktu.... As del to ir klausiau del to cukraus....nes su morkomis darant juk cukraus nededama, tai vadinas cukrus kaip ir neturetu dideles reiksmes....nu bendrai nezinau, cia mano pasvaigciojimai.
* nu jo.. as kaip pagalvojau - kiek daug man kvailu klausimu kyla..tai..
** mano pirmieji irgi dar.. antruju sirupa verdu..
*** ziauriai gera but suzinot. As daznai morku sultis spaudziu. tai lieka tu tirsciu. Gal reik pabandyt mestelt? Cia kita kart. dabar - suris su kava.
O del cukraus.. Gal jis padeda issiskirt sultim pirmineje stadijoje? Juk siaip obuoliai savyje turi daug cukraus ir veliau tiek stingimo, tiek konservavimosi stadijoje jo turetu pakakti..
Sveikos, merginos. Uzsikapsciau as su tom rudens gerybem. Vakar atsivezem vel daug obuoliu ir naminiu melynu vunuogiu sulciu 11 ltr. Sunkem per garpuodi. Tai nuo 7 val ryto pjausciau vel obuolini suri ir dar toki puoda pripjausciau obuolienei. Dabar vekuoju sultis. Veliau jums parasysiu dar, o dabar begu i viurtuve, kad sultys neisbegtu... Ot butu zbitka...
as irgi siais metais nusipirkau garine sulciaspaude.. niekaip neperprantu veikimo principo, bet siltnamy auginamas skanias vynuoges spausiu su ja.. O paskui..paskui vyna darysiu..
suris verda.
Silsta, dabar pjausciau, kaip Tu sakei. Vienareiksmiskai geriau. t.y. graziau skilteles gula ))
suris verda.
Silsta, dabar pjausciau, kaip Tu sakei. Vienareiksmiskai geriau. t.y. graziau skilteles gula ))