Merginos šiuo metu esu anglijoje.ieskau kas pagamintu obuolių sūriuka.netinka pirktinis.nes reik nufotografuoti kaip ji gaminti ,tai ir ieskau kas man padėtu.
QUOTE(juratata @ 2010 10 11, 12:38)
klausimas butu:
kiek laiko geriausia dabar laikyti juos? ar uztenka 24val?
kazka cia maciau uzsiminet apie puodu didi ir obuoliu kieki. prisipjausciau pilna puoda, ar eis man isvirt ar imti kita puoda. turiu dar viena didesni bet aliuminis. ar galima virti aliuminiame puode?
kiek laiko geriausia dabar laikyti juos? ar uztenka 24val?
kazka cia maciau uzsiminet apie puodu didi ir obuoliu kieki. prisipjausciau pilna puoda, ar eis man isvirt ar imti kita puoda. turiu dar viena didesni bet aliuminis. ar galima virti aliuminiame puode?
juratata, jei vėsi patalpa ar balkonas, tai galima laikyti apie 2 paras.
Aš verdu aliuminiame puode, nes kitokio neturiu. Užpiltos skiltelės cukrumi išskiria sultis, tai tas obuoliukų kiekis žymiai sumažės ir nebebus pilnas puodas. O sultis nupiltas atskirai išgarinsi visas, tai liks tik skiltelės. Jei turi didesnį puodą, patariu virti didesniame, ir maišyti patogiau ir greičiau nusigarins sultys.
Rose Prick, svarbu, kad gavosi. Tik nenusimink, gal dar virsi ir turėsi daugiau patirties.
medlink, džiaugiuosi su tavim kartu
Viską kaip reikiant padarei, o dabar tegu padžiūsta.
Viską kaip reikiant padarei, o dabar tegu padžiūsta.
QUOTE(silsta @ 2010 10 11, 15:44)
medlink, džiaugiuosi su tavim kartu
Viską kaip reikiant padarei, o dabar tegu padžiūsta.
Viską kaip reikiant padarei, o dabar tegu padžiūsta.
Ačiū dar pati tuo netikiu o kol džiūsta teks valią ugdyti ir MB uždarytą laikyti
QUOTE(GUGUTE @ 2010 10 11, 14:18)
Merginos šiuo metu esu anglijoje.ieskau kas pagamintu obuolių sūriuka.netinka pirktinis.nes reik nufotografuoti kaip ji gaminti ,tai ir ieskau kas man padėtu.
GUGUTE, tai gi labai elementaru:
1. Nupirkite sūriuką.
2. Nupirkite Anglijos, pvz., kilogramą obuoliukų ir gaminkite, kaip aprašyta šioje temoje, ir kartu visą procesą fotografuokite iki sūriukų išėmimo po paslėgimo.
3. Išimate jau gatavą (nupirktą) sūriuką ir toliau fotografuojate gaminimo procesą jau su šiuo pirktiniu sūriuku, juk jis atrodo taip pat, apie kokius šioje temoje diskutuojama.
Jus juk, pvz., galite gaminti sau ir iš to kilogramo nebūtinai sūriukus, o tirštą obuolienę (bet sultys turėtų būti nuotraukoje nugarinimo iki pūtų stadijoje), bet su tuo pirktiniu, kuris ,,prisijungtų" po paslėgimo (paslėgiate sūriukų masę iš puodo), atrodytų, kad gaminate sūriukus. Pirktinį jums gali nupirkti čia parduotuvėje ar turguje, net turguje mačiau dar gražesnius pirkti, nei parduotuvėje, ir jums atsiųsti/perduoti, ar gal pati čia atvažiuojate, tai pati galėsite nupirkti. Juk visą gaminimo procesą jus pati galėtumėte pavaizduoti daug gražiau, būtent taip gražiai, kaip jums reikia, kad paskui rodytumėte ten, kur jums reikia,nei mes, gamindamos pačios, juk mums foto nereikia. Kartu ir pati išmoktumėte gaminti.
silsta, labai aciu uz atsakyma.
paziurejau puoda obuoliukai jau siek tiek sukrito. jau rytoj ruosiuos virti tik va dar vienas klausimelis:
i ka dar galima pilti siutius, nuo cukraus maiseliu tiek neturiu, celofana pabaugiau, o maiseliu kur turiu sonai ilenkti tai galvoju negraziai gausis.
kazkas rase i sumustiniu maiselius dejo, ar jie ne popieriniai buna? a jei vyniociau i kepimo popieriu?
uzsidegiau prisivirti tu suriu is visu prisirinktu obuoliu (2 maisai), bet ziuriu jau po siandieno pjaustymo pirsta skauda nuo peilio niu bus matyt kaip cia man seksis su tuo virimu
paziurejau puoda obuoliukai jau siek tiek sukrito. jau rytoj ruosiuos virti tik va dar vienas klausimelis:
i ka dar galima pilti siutius, nuo cukraus maiseliu tiek neturiu, celofana pabaugiau, o maiseliu kur turiu sonai ilenkti tai galvoju negraziai gausis.
kazkas rase i sumustiniu maiselius dejo, ar jie ne popieriniai buna? a jei vyniociau i kepimo popieriu?
uzsidegiau prisivirti tu suriu is visu prisirinktu obuoliu (2 maisai), bet ziuriu jau po siandieno pjaustymo pirsta skauda nuo peilio niu bus matyt kaip cia man seksis su tuo virimu
juratata, nu tiesiog nesugalvoju ką tau patarti, kur sudėti sūriukų masę, kad galėtum paslėgti juos. Nebandžiau daugiau niekur dėti, tik į maišiukus nuo cukraus. O tu gal turi paprastų parduotuvinių maišiukų, kur kraunam produktus, na tokie ploni. Gal į tuos tiktų? O sumuštinių maišiukai nežinau, nežinau, gal tikrai jie popieriniai? Aš jų nenaudoju. O gal tiktų maistinė plėvelė, į kurią vyniojam bet ką? Į viduriuką sudėti obuoliukų masę, suimti už kraštų, surišti, na ir susislėgtų toks apvalus "kleckas?
Ech, nežinau ką tau patarti...
Jooooo, pirštukai kenčia nuo pjaustymo, bet viskas atsiperka kai paragauji sūriuko... Vargo lyg nebūta...
Ech, nežinau ką tau patarti...
Jooooo, pirštukai kenčia nuo pjaustymo, bet viskas atsiperka kai paragauji sūriuko... Vargo lyg nebūta...
na turiu tu tokiu kur parduotuvese buna, bet kaip sakiau ju gi sonai ilenti ir kampuciai negrazus bus jei i tokiu sudesiu.
ryt vaziuosiu pirkt kitokiu maiseliu, ieskosiu tu uztraukiamu manau juose bus kaip tik
ryt vaziuosiu pirkt kitokiu maiseliu, ieskosiu tu uztraukiamu manau juose bus kaip tik
aš dedu į šaldymo maišelius, jie panašūs į tuos nuo cukraus, tik man vis niekaip neišeina gražaus sūrio suformuot, tai šį kartą dariau paprastus stačiakampius