Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

Merginos šiuo metu esu anglijoje.ieskau kas pagamintu obuolių sūriuka.netinka pirktinis.nes reik nufotografuoti kaip ji gaminti verysad.gif ,tai ir ieskau kas man padėtu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 10 11, 12:38)
klausimas butu:
kiek laiko geriausia dabar laikyti juos? ar uztenka 24val?
kazka cia maciau uzsiminet apie puodu didi ir obuoliu kieki. prisipjausciau pilna puoda, ar eis man isvirt ar imti kita puoda. turiu dar viena didesni bet aliuminis. ar galima virti aliuminiame puode?


juratata, jei vėsi patalpa ar balkonas, tai galima laikyti apie 2 paras.
Aš verdu aliuminiame puode, nes kitokio neturiu. Užpiltos skiltelės cukrumi išskiria sultis, tai tas obuoliukų kiekis žymiai sumažės ir nebebus pilnas puodas. O sultis nupiltas atskirai išgarinsi visas, tai liks tik skiltelės. Jei turi didesnį puodą, patariu virti didesniame, ir maišyti patogiau ir greičiau nusigarins sultys.


Rose Prick, svarbu, kad gavosi. Tik nenusimink, gal dar virsi ax.gif ir turėsi daugiau patirties.
Atsakyti
yahoo.gif vis dėl to sūriai gavosi thumbup.gif atrodė kad minkšti, bet kai išėmiau iš maišiukų tai jie gražiai ten sustengę thumbup.gif tik dar legvai pjaunasi... Bet sudėjau į medžiagą ir palikau džiūti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ta proga susipjausčiau dar 4 kg obuolių ax.gif
Atsakyti
medlink, džiaugiuosi su tavim kartu thumbup.gif drinks_cheers.gif

Viską kaip reikiant padarei, o dabar tegu padžiūsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 11 spalio 2010 - 13:45
QUOTE(silsta @ 2010 10 11, 15:44)
medlink, džiaugiuosi su tavim kartu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Viską kaip reikiant padarei, o dabar tegu padžiūsta.

Ačiū 4u.gif dar pati tuo netikiu karsta.gif o kol džiūsta teks valią ugdyti lotuliukas.gif ir MB uždarytą laikyti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(GUGUTE @ 2010 10 11, 14:18)
Merginos šiuo metu esu anglijoje.ieskau kas pagamintu obuolių sūriuka.netinka pirktinis.nes reik nufotografuoti kaip ji gaminti verysad.gif ,tai ir ieskau kas man padėtu. smile.gif


GUGUTE, tai gi labai elementaru:
1. Nupirkite sūriuką.
2. Nupirkite Anglijos, pvz., kilogramą obuoliukų ir gaminkite, kaip aprašyta šioje temoje, ir kartu visą procesą fotografuokite iki sūriukų išėmimo po paslėgimo.
3. Išimate jau gatavą (nupirktą) sūriuką ir toliau fotografuojate gaminimo procesą jau su šiuo pirktiniu sūriuku, juk jis atrodo taip pat, apie kokius šioje temoje diskutuojama.

Jus juk, pvz., galite gaminti sau ir iš to kilogramo nebūtinai sūriukus, o tirštą obuolienę (bet sultys turėtų būti nuotraukoje nugarinimo iki pūtų stadijoje), bet su tuo pirktiniu, kuris ,,prisijungtų" po paslėgimo (paslėgiate sūriukų masę iš puodo), atrodytų, kad gaminate sūriukus. Pirktinį jums gali nupirkti čia parduotuvėje ar turguje, net turguje mačiau dar gražesnius pirkti, nei parduotuvėje, ir jums atsiųsti/perduoti, ar gal pati čia atvažiuojate, tai pati galėsite nupirkti. Juk visą gaminimo procesą jus pati galėtumėte pavaizduoti daug gražiau, būtent taip gražiai, kaip jums reikia, kad paskui rodytumėte ten, kur jums reikia,nei mes, gamindamos pačios, juk mums foto nereikia. Kartu ir pati išmoktumėte gaminti.
Atsakyti
silsta, labai aciu uz atsakyma.
paziurejau puoda obuoliukai jau siek tiek sukrito. jau rytoj ruosiuos virti tik va dar vienas klausimelis:
i ka dar galima pilti siutius, nuo cukraus maiseliu tiek neturiu, celofana pabaugiau, o maiseliu kur turiu sonai ilenkti tai galvoju negraziai gausis.
kazkas rase i sumustiniu maiselius dejo, ar jie ne popieriniai buna? a jei vyniociau i kepimo popieriu?

uzsidegiau prisivirti tu suriu is visu prisirinktu obuoliu (2 maisai), bet ziuriu jau po siandieno pjaustymo pirsta skauda nuo peilio verysad.gif niu bus matyt kaip cia man seksis su tuo virimu smile.gif
Atsakyti
juratata, nu tiesiog nesugalvoju ką tau patarti, kur sudėti sūriukų masę, kad galėtum paslėgti juos. Nebandžiau daugiau niekur dėti, tik į maišiukus nuo cukraus. O tu gal turi paprastų parduotuvinių maišiukų, kur kraunam produktus, na tokie ploni. Gal į tuos tiktų? O sumuštinių maišiukai nežinau, nežinau, gal tikrai jie popieriniai? Aš jų nenaudoju. O gal tiktų maistinė plėvelė, į kurią vyniojam bet ką? Į viduriuką sudėti obuoliukų masę, suimti už kraštų, surišti, na ir susislėgtų toks apvalus "kleckas?
Ech, nežinau ką tau patarti...

Jooooo, pirštukai kenčia nuo pjaustymo, bet viskas atsiperka kai paragauji sūriuko... Vargo lyg nebūta...
Atsakyti
na turiu tu tokiu kur parduotuvese buna, bet kaip sakiau ju gi sonai ilenti ir kampuciai negrazus bus jei i tokiu sudesiu.
ryt vaziuosiu pirkt kitokiu maiseliu, ieskosiu tu uztraukiamu manau juose bus kaip tik smile.gif
Atsakyti
aš dedu į šaldymo maišelius, jie panašūs į tuos nuo cukraus, tik man vis niekaip neišeina gražaus sūrio suformuot, tai šį kartą dariau paprastus stačiakampius smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti