[quote=Terija:),2010 10 08, 16:21]
Silsta,kazi,o kaip gautusi jei to sirupo isvis nevirtum.Uzsikaistum tik nukostus obuoliukus.Nes to sirupo juk praktiskai kaip ir nelieka Tai jo vaidmuo suryje labai jau menkas,sakyciau.Kaip galvoji nusipezu ar vis tik reiktu bandyt kada paekspermentuot?
Terija:), neišeis tau sūriukas be to likusio sirupo. Tikrai neišeis. Gali, jei taip nori bandyti, tau gal išeis... Juk visos sultys iš obuoliukų išbėgo, o čia liko ta rišamoji medžiaga - cukrus, be kurios tikrai nesikaramelizuos ta masė, ir nebus sūriuko sukibimo. Sirupo vaidmuo kaip tik labai didelis. Aš taip nedaryčiau, kaip tu kad sugalvojai...
QUOTE(silsta @ 2010 10 08, 17:03)
Terija:), neišeis tau sūriukas be to likusio sirupo. Tikrai neišeis. Gali, jei taip nori bandyti, tau gal išeis... Juk visos sultys iš obuoliukų išbėgo, o čia liko ta rišamoji medžiaga - cukrus, be kurios tikrai nesikaramelizuos ta masė, ir nebus sūriuko sukibimo. Sirupo vaidmuo kaip tik labai didelis. Aš taip nedaryčiau, kaip tu kad sugalvojai...
Na, tai tada geriau nebandysiu
nors as menka specialiste, bet tos nuvirtos sultys, man atrodo, daro ta suriuka panasu i guminuka nes mano vaikas taip ir praso, duok savo padaryta guminuka be sirupo verdant ko gero gausis tik kosyte
QUOTE(silsta @ 2010 10 08, 15:26)
Miela poeme, labai atidžiai perskaityk temą ir tikrai tikrai rasi atsakymą į tave dominančius klausimus. Juk tiek daug mes diskutavom...
Galima virti kartu obuolių skilteles su atsiradusiom sultimis, žinoma, jei tau reikia obuolienės
Galima virti kartu obuolių skilteles su atsiradusiom sultimis, žinoma, jei tau reikia obuolienės
Skaičiau skaičiau, bet 48 psl labai jau nemažai laiko užima, tai pagalvojau paklausti Suprantu jog daug diskutavot, bet dėl laiko stokos galvojau "pasilengvinsiu"...
Ačiū už atsakymą
Sveikos merginos
man kaip tik reik obuoliu surio.gal kuri nors padarytimet uz pinigelius.tik reik viska uzfiksuoti ir aprasyti.
mano el.pastas
liubsig@gmail.com
man kaip tik reik obuoliu surio.gal kuri nors padarytimet uz pinigelius.tik reik viska uzfiksuoti ir aprasyti.
mano el.pastas
liubsig@gmail.com
GUGUTE, obuolinių sūriukų jau šįmet mačiau parduotuvėse yra pirkti, atrodo Maximoje, ir kaina apie 20 Lt už kilogramą. Ir gana gražiai atrodė.
medlink, pagal tavo aprašymą tai turėtų gautis puikus sūriukas. Sėkmės Nepamiršk pasigirti
medlink, pagal tavo aprašymą tai turėtų gautis puikus sūriukas. Sėkmės Nepamiršk pasigirti
QUOTE(silsta @ 2010 10 10, 20:24)
medlink, pagal tavo aprašymą tai turėtų gautis puikus sūriukas. Sėkmės Nepamiršk pasigirti
o man kažkaip keistai... nuo vakar vakaro jie guli paslėgti maišiukuose paprastuose ir atrodo nelabai ką sustengo... (gal kad šilta namuose). ar jau juos mėginti išiminėti į medžiaginius ir jei ką pervirti, ar dar palaikyti?
medlink, sveikute
Nu tiesiog nežinau ką tau patarti.. Žinoma, jei minkšti, nesusitengę, tai kratyk atgal į puodą. O gal tau taip tik atrodo, kad minkšti? Tu pažiūrėk, įsitikink.
Nu tiesiog nežinau ką tau patarti.. Žinoma, jei minkšti, nesusitengę, tai kratyk atgal į puodą. O gal tau taip tik atrodo, kad minkšti? Tu pažiūrėk, įsitikink.
QUOTE(silsta @ 2010 10 11, 09:43)
medlink, sveikute
Nu tiesiog nežinau ką tau patarti.. Žinoma, jei minkšti, nesusitengę, tai kratyk atgal į puodą. O gal tau taip tik atrodo, kad minkšti? Tu pažiūrėk, įsitikink.
Nu tiesiog nežinau ką tau patarti.. Žinoma, jei minkšti, nesusitengę, tai kratyk atgal į puodą. O gal tau taip tik atrodo, kad minkšti? Tu pažiūrėk, įsitikink.
Ačiū kai vaikas nueis pietų miegelio kibsiu į darbą, nes dabar "didelis" pagalbininkas būtų
Sveikos seimininkes,
atejau ieskoti informacijos apie suriukus, o ziuriu tiek daug prirasyta, neturiu kada skaityti
gal nesupyksit kad kartojuos, ir kas nors atsakys i kelis klausimelius, kurie gal but jau ir buvo aptarti
suriuku viriau jau uzpernai, taciau viena partija buvo nesekminga, turejau pervirti is naujo, todel siemet noriu tiksliai viska suzinoti, kas kaip ir kiek.
jau prisipjausciau 4.5kg antaniniu obuoliuku, nelupau ir radau kazkurios parasyta kad antaninniu lupt nereikia uzpyliau 1kg cukraus
klausimas butu:
kiek laio geriausia dabar laikyti juos? ar uztenka 24val?
kazka cia maciau uzsiminet apie puodu didi ir obuoliu kieki. prisipjausciau pilna puoda, ar eis man isvirt ar imti kita puoda. turiu dar viena didesni bet aliuminis. ar galima virti aliuminiame puode?
atejau ieskoti informacijos apie suriukus, o ziuriu tiek daug prirasyta, neturiu kada skaityti
gal nesupyksit kad kartojuos, ir kas nors atsakys i kelis klausimelius, kurie gal but jau ir buvo aptarti
suriuku viriau jau uzpernai, taciau viena partija buvo nesekminga, turejau pervirti is naujo, todel siemet noriu tiksliai viska suzinoti, kas kaip ir kiek.
jau prisipjausciau 4.5kg antaniniu obuoliuku, nelupau ir radau kazkurios parasyta kad antaninniu lupt nereikia uzpyliau 1kg cukraus
klausimas butu:
kiek laio geriausia dabar laikyti juos? ar uztenka 24val?
kazka cia maciau uzsiminet apie puodu didi ir obuoliu kieki. prisipjausciau pilna puoda, ar eis man isvirt ar imti kita puoda. turiu dar viena didesni bet aliuminis. ar galima virti aliuminiame puode?
aš savaitgalį išviriau antrą partiją, tik 2 kartus pervirt reikėjo bet nieko, dabar jau džiūna ant palangės