QUOTE(RoZi @ 2010 09 29, 10:28)
sveikos,vakar viriau gal 3 val. gal daugiau, bet įtariu, kad sūris nesukietės, nes per naktį palikau truputį lėklštėje, tai ryte nei kiek dar buvo nesustingę, kaip buvo obuolių košė, taip ir liko.... Kas gali būti negerai? Viriau iš antaninių obuolių, gal cukraus per mažai, nes košė rūgštoka. O pas jus saldūs gaunasi? Obuoliai dar nelabai prinokę, gal dėl to?
Vėl kišu savo trigrašį .Aš daryčiau taip:Dar užvirčiau ir supilčiau į medžiaginius sūrmaišius.Tada paslėgčiau. Kitą dieną:
1. Jeigu dar netvirtai laikosi, tiesiog padėti būtinai šiltai, kad apžiūtų.
2. Jeigu laikosi tvirtai, kabink prie šilumos šaltinio, kad džiūtų . Tai tiek. Sėkmės.