[quote=silsta,2010 09 24, 10:35]
vijjole, kodėl aš dedu į cukraus maišelius?
Atrodo, šiokią tokią patirtį sūriukų virime turiu ir aš (apie 20 metų), mane taip pamokė moteris, kuri irgi daug metų verda juos, dar juos kartais sudedu į mažesnius maišelius (tai Kalėdinėms dovanėlėms). Paslegiu balkone parai laiko. Jei visos temos neskaitei, tai po paros laiko aš juos išimu gražiai perkirpusi žirklėm maišelį, suvynioju į dvigubą marlės gabalaitį. Tada padedu ant palangės ar kur turiu vietos, džiovinti. Šiuo metu jau neturiu vietos kur sudėti džiovinimui
O į ką tu juos sudedi? Pasidalink patirtimi, gal ir aš taip pabandysiu?
[/quote
Temą skaičiau ir pernai bandžiau dėti į maišelius, bet... man per daug "terlionės".Aš iki išverda viską darau taip kaip ir čia parašyta.Tada masę pilu į MEDŽIAGINIUS maišelius ir paslegiu.Kitą dieną kabinu prie šilumos šaltinio. Ir viskas. Tai ir visa mano išmintis. Esu dariusi visokiais būdais, bet šitas man greičiausias.