[quote=mondesar,2010 09 17, 09:51]
ar neišprotės jie man ant palangių gulėdami?
mondesar, neturėtų sūriukai išprotėti
Jeigu mes virdamos, vargdamos neišprotėjam, tai sūriukams belieka tik tyliai gulėti ant palangės ir laukti savo eilės
Drąsiai gali juos ten palikti ant palangių, tik nepamiršk pavartyti ir pakeisti popierių kad nepradėtų pelyti
popierius buvau pamiršusi patiesti
šiandien po darbo bus rokiruotės daromos
šiandien po darbo bus rokiruotės daromos
Sveikutės, aš irgi matyt jau pradėsiu sūrio virimo sezoną... Prisivežiau daug obuolių, bet ne antaninių, pas mane sode tokių nėr. Pernai kaip viriau, puikiai gavosi, žiūrėsim, kaip šiemet.
Tik jau keletą savaičių, tikiuos įnirtingas maišymas nepakenks? Kaip manot?
Tik jau keletą savaičių, tikiuos įnirtingas maišymas nepakenks? Kaip manot?
drugelis, ką tik baigiau trečią obuolinių sūriukų virimą. Ir jau tikrai tikrai paskutinis virimas Nu nereikia to intensyvaus maišymo, nors šį kartą maišiau visą valandą. Netyška, niekas nesidaro, tik iš lėto pamaišai ir viskas ir tau tikrai neturėtų pakenkti tas maišymas. Sėkmės ir lauksim rezultatų...
gal kas nors greitą atsakymą mestels:
verdu sūrį jau valandą, masė kaip ir nebegrįžta į savo vietą pamaišius, kaip ir būtų išviręs. o kokios spalvos turi būti? gelsvas? kada jis patamsėja? nesu tikra, ar viskas tvarkoj tam puode
verdu sūrį jau valandą, masė kaip ir nebegrįžta į savo vietą pamaišius, kaip ir būtų išviręs. o kokios spalvos turi būti? gelsvas? kada jis patamsėja? nesu tikra, ar viskas tvarkoj tam puode
yuki, nu nežinau ką ir pasakyti tau. Kai nugarinau šiandien sultis, jos buvo kiek patamsėjusios, rusvos, o kelis lašus papylus ant lėkštutės sultys sustingo. Kai suvirė sūris, jis irgi tamsus. Jau suvirusi ta masė maišant turi nuo puodo kraštų atšokti, nu nemoku kaip reikiant paaiškinti... Ir ta masė tokia lipni.
Sėkmės tau, gal dar kiek pamaišyk dėl viso pikto
Sėkmės tau, gal dar kiek pamaišyk dėl viso pikto
silsta, ačiū už greitąjį reagavimą
nuvirusios sultys buvo tąsios, net šaukštą išimant nutįso siūlai, bet ne tamsios. dabar irgi, sakyčiau, obuolienės spalvos, gal vos tamsesnė masė. gal nuo obuolių priklauso? verdu toliau kol kas.
nuvirusios sultys buvo tąsios, net šaukštą išimant nutįso siūlai, bet ne tamsios. dabar irgi, sakyčiau, obuolienės spalvos, gal vos tamsesnė masė. gal nuo obuolių priklauso? verdu toliau kol kas.
Jei košė atšoka nuo puodo kraštų, ko gero, bus jau gana tau vargti... Užjaučiu tave, sėkmės
viskas gerai, čia vadinamasis pažinimo džiaugsmas
išjungiau jau.
išjungiau jau.
QUOTE(yuki @ 2010 09 21, 11:45)
nuvirusios sultys buvo tąsios, net šaukštą išimant nutįso siūlai, bet ne tamsios. dabar irgi, sakyčiau, obuolienės spalvos, gal vos tamsesnė masė. gal nuo obuolių priklauso? verdu toliau kol kas.
Yuki, o iš kokių obuolių virei?
sega, iš kokių turėjau
ACIU UZ TEMUTE!Vyras priveze begale obuoliu,tad rytdienos planuose obuoliu surio ,,gamyba".