Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

[quote=mondesar,2010 09 17, 09:51]

ar neišprotės jie man ant palangių gulėdami? g.gif

mondesar, neturėtų sūriukai išprotėti lotuliukas.gif
Jeigu mes virdamos, vargdamos neišprotėjam, tai sūriukams belieka tik tyliai gulėti ant palangės ir laukti savo eilės 4u.gif

Drąsiai gali juos ten palikti ant palangių, tik nepamiršk pavartyti ir pakeisti popierių kad nepradėtų pelyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 17 rugsėjo 2010 - 11:20
doh.gif popierius buvau pamiršusi patiesti blush2.gif
šiandien po darbo bus rokiruotės daromos tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš irgi matyt jau pradėsiu sūrio virimo sezoną... Prisivežiau daug obuolių, bet ne antaninių, pas mane sode tokių nėr. Pernai kaip viriau, puikiai gavosi, žiūrėsim, kaip šiemet.

Tik jau nestuke.gif keletą savaičių, tikiuos įnirtingas maišymas nepakenks? Kaip manot? blush2.gif
Atsakyti
drugelis, ką tik baigiau trečią obuolinių sūriukų virimą. Ir jau tikrai tikrai paskutinis virimas ax.gif Nu nereikia to intensyvaus maišymo, nors šį kartą maišiau visą valandą. Netyška, niekas nesidaro, tik iš lėto pamaišai ir viskas ir tau tikrai neturėtų pakenkti tas maišymas. Sėkmės ir lauksim rezultatų... 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors greitą atsakymą mestels:

verdu sūrį jau valandą, masė kaip ir nebegrįžta į savo vietą pamaišius, kaip ir būtų išviręs. o kokios spalvos turi būti? gelsvas? kada jis patamsėja? nesu tikra, ar viskas tvarkoj tam puode ax.gif
Atsakyti
yuki, nu nežinau ką ir pasakyti tau. Kai nugarinau šiandien sultis, jos buvo kiek patamsėjusios, rusvos, o kelis lašus papylus ant lėkštutės sultys sustingo. Kai suvirė sūris, jis irgi tamsus. Jau suvirusi ta masė maišant turi nuo puodo kraštų atšokti, nu nemoku kaip reikiant paaiškinti... Ir ta masė tokia lipni.
Sėkmės tau, gal dar kiek pamaišyk dėl viso pikto g.gif
Atsakyti
silsta, ačiū už greitąjį reagavimą 4u.gif biggrin.gif

nuvirusios sultys buvo tąsios, net šaukštą išimant nutįso siūlai, bet ne tamsios. dabar irgi, sakyčiau, obuolienės spalvos, gal vos tamsesnė masė. gal nuo obuolių priklauso? verdu toliau kol kas.
Atsakyti
Jei košė atšoka nuo puodo kraštų, ko gero, bus jau gana tau vargti... Užjaučiu tave, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
viskas gerai, čia vadinamasis pažinimo džiaugsmas laugh.gif

išjungiau jau.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 09 21, 11:45)
nuvirusios sultys buvo tąsios, net šaukštą išimant nutįso siūlai, bet ne tamsios. dabar irgi, sakyčiau, obuolienės spalvos, gal vos tamsesnė masė. gal nuo obuolių priklauso? verdu toliau kol kas.

Yuki, o iš kokių obuolių virei?
Atsakyti
sega, iš kokių turėjau rolleyes.gif
Atsakyti
ACIU UZ TEMUTE!Vyras priveze begale obuoliu,tad rytdienos planuose obuoliu surio ,,gamyba".
Atsakyti