Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

atrodė, kad skaičiau blush2.gif rolleyes.gif tikriausiai mintinai mokytis reikėjo ax.gif unsure.gif
bet kuriuo atveju, dabar jau "teisingai" verdu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mondesar @ 2010 09 09, 19:57)
atrodė, kad skaičiau blush2.gif  rolleyes.gif  tikriausiai mintinai mokytis reikėjo ax.gif  unsure.gif
bet kuriuo atveju, dabar jau "teisingai" verdu tongue.gif

as tai apie maximinius maisiukus biski nesupratau g.gif blush2.gif tu tuos surius tokio dydzio darai, puse maximinio maiso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 09 09, 20:53)
as tai apie maximinius maisiukus biski nesupratau  g.gif  blush2.gif tu tuos surius tokio dydzio darai, puse maximinio maiso?  g.gif

aš į tuos žalius kur prekes pakuoja pakroviau ax.gif
dabar jau dar pasipirkau mažesnių, kur sumuštiniams dėti - daugiau sūrių gausis tongue.gif biggrin.gif
kai pasvėriau, tai iš vieno virimo gavosi daugiau kaip 6 kg (dar neišdžiūvusių) didis.gif
Atsakyti
mondesar, kaip tavo sūriukai? Ar sukietėjo nors kiek? Tau reikėjo tik mažesniais kiekiais į maišelius krauti, ir paslėgti. Dideli sūriukai ilgiau džiūsta.
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 09 10, 08:37)
mondesar, kaip tavo sūriukai? Ar sukietėjo nors kiek? Tau reikėjo tik mažesniais kiekiais į maišelius krauti, ir paslėgti. Dideli sūriukai ilgiau džiūsta.

kietėja thumbup.gif
prislėgiau pioneer.gif palaikiau pernakt, o dabar jau ir pas mane palangės nukrautos tongue.gif
Atsakyti
Jei virsi daugiau, tai tikrai neturėsi kur padėti, pas mane net komoda miegamajame būna apkrauta, kas labai nervoja mano vyrą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
MB dėl to kol kas neburba g.gif , tikisi gal, kad ir jam šis tas liks hihihi.gif - bet jam labai keisti tie mano maišymai blush2.gif sako, per stipriai maišai doh.gif bet kad man svilti pradeda, jei nemaišau kaip užsukta doh.gif g.gif dar kai ugnį neblogą užsuku rolleyes.gif sako "niekur taip nemačiau" biggrin.gif nors jis apskritai gal ne kažkiek matęs, kaip sūris verdamas tongue.gif anyta neprasideda cool.gif
Atsakyti
Ar ne per anksti sūrius pradėjot virti? Aš pradedu virti nuo spalio vidurio. Paskutinius išverdu prieš Kalėdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuliote: 10 rugsėjo 2010 - 11:42
QUOTE(vikuliote @ 2010 09 10, 13:41)
Ar  ne per anksti  sūrius pradėjot virti? Aš pradedu virti nuo spalio vidurio. Paskutinius išverdu prieš Kalėdas.

blink.gif tai negi lauksi dabar, kol obuoliai supus doh.gif
Atsakyti
Aš sūrius verdu iš antaninių obuolių. Tai nuskinu, sudedu į dėžes ir po truputuką verdu.
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2010 09 10, 14:08)
Aš sūrius verdu iš antaninių obuolių. Tai nuskinu, sudedu į dėžes ir po truputuką verdu.

maniškis tai krituolius visus suveža namo blush2.gif maišais doh.gif
skinsim irgi, bet tie jau valgymui tikriausiai bus ax.gif sako, žiemą bus obuoliai brangūs g.gif
Atsakyti
Na taip, krituliai ilgai laukti negali-supus. Mano nuomone, tai kuo ilgiau pastovi nuskinti ar nukritę, tuo geriau-mažiau sulčių-trumpiau reikia virti.
Atsakyti