atrodė, kad skaičiau tikriausiai mintinai mokytis reikėjo
bet kuriuo atveju, dabar jau "teisingai" verdu
QUOTE(mondesar @ 2010 09 09, 19:57)
atrodė, kad skaičiau tikriausiai mintinai mokytis reikėjo
bet kuriuo atveju, dabar jau "teisingai" verdu
bet kuriuo atveju, dabar jau "teisingai" verdu
as tai apie maximinius maisiukus biski nesupratau tu tuos surius tokio dydzio darai, puse maximinio maiso?
QUOTE(Fregata @ 2010 09 09, 20:53)
as tai apie maximinius maisiukus biski nesupratau tu tuos surius tokio dydzio darai, puse maximinio maiso?
aš į tuos žalius kur prekes pakuoja pakroviau
dabar jau dar pasipirkau mažesnių, kur sumuštiniams dėti - daugiau sūrių gausis
kai pasvėriau, tai iš vieno virimo gavosi daugiau kaip 6 kg (dar neišdžiūvusių)
mondesar, kaip tavo sūriukai? Ar sukietėjo nors kiek? Tau reikėjo tik mažesniais kiekiais į maišelius krauti, ir paslėgti. Dideli sūriukai ilgiau džiūsta.
QUOTE(silsta @ 2010 09 10, 08:37)
mondesar, kaip tavo sūriukai? Ar sukietėjo nors kiek? Tau reikėjo tik mažesniais kiekiais į maišelius krauti, ir paslėgti. Dideli sūriukai ilgiau džiūsta.
kietėja
prislėgiau palaikiau pernakt, o dabar jau ir pas mane palangės nukrautos
Jei virsi daugiau, tai tikrai neturėsi kur padėti, pas mane net komoda miegamajame būna apkrauta, kas labai nervoja mano vyrą
MB dėl to kol kas neburba , tikisi gal, kad ir jam šis tas liks - bet jam labai keisti tie mano maišymai sako, per stipriai maišai bet kad man svilti pradeda, jei nemaišau kaip užsukta dar kai ugnį neblogą užsuku sako "niekur taip nemačiau" nors jis apskritai gal ne kažkiek matęs, kaip sūris verdamas anyta neprasideda
Ar ne per anksti sūrius pradėjot virti? Aš pradedu virti nuo spalio vidurio. Paskutinius išverdu prieš Kalėdas.
QUOTE(vikuliote @ 2010 09 10, 13:41)
Ar ne per anksti sūrius pradėjot virti? Aš pradedu virti nuo spalio vidurio. Paskutinius išverdu prieš Kalėdas.
tai negi lauksi dabar, kol obuoliai supus
Aš sūrius verdu iš antaninių obuolių. Tai nuskinu, sudedu į dėžes ir po truputuką verdu.
QUOTE(vikuliote @ 2010 09 10, 14:08)
Aš sūrius verdu iš antaninių obuolių. Tai nuskinu, sudedu į dėžes ir po truputuką verdu.
maniškis tai krituolius visus suveža namo maišais
skinsim irgi, bet tie jau valgymui tikriausiai bus sako, žiemą bus obuoliai brangūs
Na taip, krituliai ilgai laukti negali-supus. Mano nuomone, tai kuo ilgiau pastovi nuskinti ar nukritę, tuo geriau-mažiau sulčių-trumpiau reikia virti.