QUOTE(silsta @ 2009 11 20, 22:35)
Natalja200710, labas, tai tave gripas paguldė? Nu saugok save, kai pasiskaitau, tai net striokas suima kiek žmonių serga...
Sakai, jau sūriukų NĖR.... Kagi, reikės virti naujus, ar ne?
Sveikatytės tau
Sveikos.
Ačiū, Silsta.
Taip, ir mane gripas paguldė konkrečiai
. Dar sergu.
Turiu gerą naujieną dėl obuolių sūriukų, kurie iškėliavo už vandenyno. Vietoj 3 dienų prioritetinis siuntinukas ,,kėliavo" apie 2 savaites dėl to, kad už vandenyno muitininkai organizavo šių sūriukų ilgą ekspertizę. Sūriukai visas ekspertizes išlaikė puikiai ir buvo grąžinti adresatui, t.y. mano sūnui. Ačiū, kad muitininkai bent juos nekonfiskavo, būtų gaila.
Neseniai pagamintų morkų sūriukų jau nebėra, ir nors man pasirodė saldoka, nors ir citrinos rūgšties, ir citrinų sulčių pridėjau, bet visiems ragavusiems labai patiko, kai kuriem net labiau patiko nei obuolių sūriukai, pageidauja dar, teks gaminti vėl kai pasveiksiu. Labai lengva juos gaminti.
Jei sūriukus iš obuolių galima pavadinti obuolių sūriais, tai morkų sūriukus ragavusieji pavadino skaniais cukatais, kuriuos prieš vaišindama supjausčiau nedideliais kubeliais, o obuolių sūriukus pjaustau siauromis juostelėmis.
Valgykite vitamininius sūriukus ir nesirkite!